نقل قول:
قضیه چیه ؟ یعنی چی رفته مخابرات ؟
مخابرات باز هم اساسی قاط زده :8:
Printable View
نقل قول:
قضیه چیه ؟ یعنی چی رفته مخابرات ؟
مخابرات باز هم اساسی قاط زده :8:
نمیدونم سعید جان . الان به جای آی پی مکس نت آیپی 2.188 میده و آی اس پی رو زده ITC !
غلط نکنم داره ملی میشه ! :18: .
اینجا هم شده پینگ بازار یه بحث مفید ندیدیم اینجا :44:
مثلا چه بحثینقل قول:
وقتی که تاپیک در مورد اینترنته چه بحث خارج موضوعی میشه کرد؟؟؟:31::31::31:
وقتی تاپیک در مورد اینترنته بجز پینگ میشه در مورد سرعت اینترنت ، راهنمایی سرویس خوب ، مقایسه Isp و... هم بحث کرد! متاسفانه فقط تاپیک شهر ما اینطوریه و یه چند نفر تاپیکو تصاحب کردن فک میکنن مال باباشونو! من خودم دو بار اومدم اینجا سوال کردم و کلا از اومدنم تو این تاپیک پشیمون شدم :2:نقل قول:
اخه برادر من اینکه در مورد ISP خوب صحبت کنیم مگه چقدر میشه راجع به اونا بحث کردنقل قول:
شما به شخصه از کدوم شرکت خوشتون میاد که بیادید ازش دفاع کنید یا اصلا ازشون دفاع میکنید؟؟؟
این همه شرکت در حال فعالیت هستند که یکی از یکی مزخرف تره
ولی راجع به اینکه شما بر حسب بودجه مالی و انتظار شما از ISP میشه راهنمایی کرد
که تا اونجایی که من خودم تو این تاپیک بودم تا حالا همچین موردی ندیدم که راهنمایی نکرده باشن:10::10:
نمیخوام این بحث کش پیدا کنه ولی بهتره رویه کلی تاپیک عوض بشه (یه نگاه به تاپیکهای همسایه بندازید)، الان شما 10 صفحه قبلو ببینید 90 درصدش شامل عکس پینگ میشه که توسط دو یا سه نفر تکرار میشه!! بنظرتون واقعا اینا بدرد کی میخوره؟ تنها دلیل اینجور پست دادنا هم افزایش تعداد پسته!نقل قول:
خوب لطفا شما بگید چه بحثی باید کرد تو این تاپیک ؟ اگه ببینید غیر پینگ هم بحث شده . کلا تاپیک برای همین ساخته شده . در ضمن کسی شما رو مجبور نکرده که بیاید پینگ ببینید ! :5:نقل قول:
گفتم که دیگه نمیام این تاپیک ، دیروز اومدم ببینم بازم دارین پینگ میذارین یا نه :20: البته مشکل برمیگرده به ذات ارومیهای ها (خودم بچه ارومیم) که هیچ حرفی تو کلشون نمیره ، فک میکنن خودشون عقل کلن :13: واقعا خجالت آوره که ما از استان همسایه اینقدر عقبیم و دلیلشم فقط خود ماییم :2:نقل قول:
نقل قول:
داداش کلا این حرفا رو ولش ...
راه حل شما چیه برای جبران این عقب ماندگی و ... ؟؟؟
انتقادت صحیح و به جاست ولی راه حلش رو هم ارائه بده تا ببینیم ایراد دقیقا کجاست و چه کاری انجام نشده که شما اینطور انتقاد می کنی از وضعیت تاپیک !
لازم اینم بگم که منم با رویه فعلی تاپیک موافق نیستم و کلا فقط سر میزنم و بیشتر اوقات پست نمیدم