اول آیدی جدیدتون رو اد کنید، بعد لیست رو سند کنید......... اینطوری میتونید همه رو بفرستین :)نقل قول:
موفق باشید :)
Printable View
اول آیدی جدیدتون رو اد کنید، بعد لیست رو سند کنید......... اینطوری میتونید همه رو بفرستین :)نقل قول:
یکی جواب ما رو بده!!!!!!!
سلام دوست عزیز.........نقل قول:
فکر نمیکنم بشه فهمید شخص مقابل توی چه رومیه...... قبلا خود یاهو چنین قابلیتی رو واسه همین کار داشت........... اما چون تجاوز به حریم شخصی افراد بود توی نسخه های جدید اونو برداشت.........
الآن فقط میتونید تشخیص بدین طرف توی روم هست یا نه......
از این نرم افزار میتونید استفاده کنید:
Buddy Spy
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه ي اين كار هارو ميكنم نميشه اصلاً...نقل قول:
سلام
وقتی کسی برام آف میذاره میخوام اسمایل هاشم ببینم
ولی فقط کدهاش میاد. مثلن D: ): (: .....
چطور میشه که بتونم ببینم؟
سلام.......نقل قول:
توی ورژن جدید اینطوری شده.. قبلا شکلکها نشون داده میشد......... متاسفانه راه حلی واسش پیدا نکردم :sad:
شاد باشید )
یعنی هیچ راهی نداره ؟!
باشه
مرسی !
آقا تورو خدا يكي جواب بده تو اين انجمن به اين بزرگي به يه سوال كوچيك من يه جوابي بدين...
من 265 تو اَد ليست دارم چطوري از اونها بكاپ بگيرم ميخوام همشون رو پاك كنم. ميخوام از اونها بكاپ داشته باشم اون روش منتقل هم 2رست جواب نداد. 85 تاش به آيدي ديگه كپي ميشه بقيش نميشه حالا من چيكار كنم؟؟؟ تورو خدا يكي جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در موده سوال دوست عزيزمون هم بگم كه... كسانيكه برات آف گذاشتند روي آفشون دوبار چپ كليك كن كه آيدي طرف باز بشه تو پنجره ي باز شده ميتوني شكلكي كه فرستاده شده رو ببيني... من كه اينطوري ميكنم...
برو تو ایملت اونجا تو address book تمام add list هستن. میتون بک آپ بگیری.
سلام.......نقل قول:
میخواستم اینو بهشون پیشنهاد بدم....... منتها دیدم عرض کردن 200 -300 نفر رو ادد دارن! فکر کردم حتما Address Bookشون یه 1000-2000 تایی هست!
این روشی که شما فرمودین لیست دوستان نیست.......