من اصلا نفهمیدم اینارو برای چی در ادامه پست من میگی؟نقل قول:
روش گرفتن مدال غارتگر ها:
1-يه فارم رو كه با جمعيت پايين نزديك شماست و قصد بازي نداره رو پيدا مي كنيد.......
2-هر ساعت 3000 منابع(هر چيزي)بهش ميدي و يه جوري بهش غارت مي زني كه سر وقت سربازات برن همشونو بيارن.........
ناراحت نشي دوست من ولي مدال بدرد نمي خوره چون تو هر 4 مدال تقلب هست........
تو سرور 1 من تو سه هفته 19 مدال گرفتم:
5 مدال هفته اول.....4تاش همون مدال هاي عادي يكي هم خاطر اينكه تو مهاجمين و مدافعن هم زمان بودم.......
تو هفته دوم بازهم 5 مدال قبلي رو گرفتم با دو مدال اضافه كه يكي به خاطر بودن در مهاجمين و يكي هم براي بودن در مدافعين به مدت دو هفته.....
تو هفته سوم هم مدال هاي هفته دوم رو گرفتم......
ولي وقتي با يه بازي بلد در افتديم كه مي دونست چه جوري بايد مدال بگيره ولي نگفرته بود مث ماست فارم شديم.........آخه در گير مدال بوديم سربازهم كه هيچ.....دهكده دوم رو داشتم و اقمتگاه سطح 15 و تو همر هم اقمتگاه سطح8.......از همه بدتر اين بود كه تو هفته سوم از همه اونايي كه بايد كلي عقب بوديم.........امتياز فرهنگي هم يادم نيست ولي تقريبا 16500 بودش......
پس يه نفر كه رنك حجومي مناسب داره و يه نفر كه رنك دفاعي مناسب داره از كسايي كه تو تاپ تن هستن خيلي خطر ناك تر هستن.............
آخه اكثر تاپ تن ها در گير مدال هستن و از بيشتر بخش هاي بازي عقب هستن......
و واسه دوال......بگو تيمت چند نفره......ما هم دو نفريم شايد بتونيم با شرايطتون كنار بيايم........
اینجور بچه بازی ها اصلا به فکر ما خطور هم نمیکنه شما فکر میکنی مدال برات سرباز میشه؟مثل یه عده که پاپ بازی میکنن فکر میکنن خیلی شاخن الان : دی
من دونتا دوال داشتم که هر دوش تو این تاپیک بودن
aran_khan
بیباک بی بال
این بچه بازی ها مال اون افراد بالای سروره که کنار غارتشون از این کارا میکنن.ولی تا کی؟
اتفاقا کسی که غارت خحوبی داشته باشه زیاد تحت حمله قرار میگیره
شما اومدی پست من رو کوت کردی یه سری اطلاعات که اصلا ربطی به پست من نداره رو کنارش ریپلی میکنی بعد میگی ناراحت نشم؟
اینرو شما به کسی بگو که مثل شما به اینجور مدال ها علاقه داره نه ما که بدون هیچ بات و اسکریپتی صبح تا شب غارت داشتیم
طوری بازی کردیم که تو هفته سوم تو دوتا ده از 4 ده نیروی کافی داشتیم و تا 100 در 100 هر دو فارم ما بودن تازه پاپ بازی نمیکردیم و هفته سوم 1000 جمعیتمون بود.رنک 100 بودیم.
هر کسی که 4 ده داره رو که چک کنی میبینی شاید یدونه 15 گندمی داشته باشه بقیش منابع ارتقا میده ولی ما 2تا 15 گندمی و یه 9 گندمی داشتیم این یعنی فقط لشکر و همر!
شک نکن بالا ما هر کی بود یا تقلبی بازی میکرد یا بالای 4 نفر دوال داشت چون بالایی های سرور همشون تو اتحاد ما بودن صبح تا شب چراغشون ابی بود.
در ضمن اونایی که پاپ بازن بگم
همون هفته اول ارمان یادشه بهش لینک دادم نفراول سور فیلیپین رو یه گول که تو اتحاد ما بود و رنکش حدود 1000 بود با 100 تا رعد زد هر چی گرزدار بود نفله شد.طرف هم تا سه روز فارم اتحاد بود بعد حذف شد!
ما هر چی غارت میکردیم میرفت برای سرباز.پس نه پاپ به درد میخوره