سلام
اساتید میتونند راهنمائی بفرمایند که چطور ی ورژن 2009 این آنتی ویروس را آبدیت دستی کرد. من فایل آبدیت را که 31 مگابایت هست دارم ولی هرکار میکنم موفق به آبدیت کردن اون نمیشم .
ممنون میشم راهنمائی بفرمائید
Printable View
سلام
اساتید میتونند راهنمائی بفرمایند که چطور ی ورژن 2009 این آنتی ویروس را آبدیت دستی کرد. من فایل آبدیت را که 31 مگابایت هست دارم ولی هرکار میکنم موفق به آبدیت کردن اون نمیشم .
ممنون میشم راهنمائی بفرمائید
نقل قول:
اميد وارم تصوير زير كمكت كنه اگه يه جستجو در همين تاپيك كني هم بار ها گفته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه اموزش كاسپر در مورد آپ ديت از فلدر و ذخيره سازي آپ يدت در پوشه
باسلام
دوستان من نيازبه اينترنت سكيوريتي يكي ازورژنهاي 6دارم لطفااگركسي لينكي سراغ دارم دراينجابرايم قراردهد.
متشكرم
سلام
آقا من دارم اینترنت سکیوریتی رو آپدیت می کنم ولی روی 99 درصد گیر کرده، این در حالیه که همین جوری حجم آپدیت در حال زیاد شدن است.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
دوستان سلام
در صفحه اول یک شرکت مالزیایی اقدام به دادن کی معتبر شش ماهه برای آنتی ویروس کاسپر کرده .
سوالم اینه که اگر یک فایروال خوب رایگان در کنارش نصب بشه مانند کومودو یا پی سی آیا ضریب امنیت این محصول در حد اینترنت سکیوریتی میشه یا اینکه اصلا این فایروالها با کاسپر مچ هستن و ایجاد مشکل نمیکنند
راهنمایی کنید ممنون میشم :10::11:
بزار آپدیت کاملا تموم بشهنقل قول:
وقتی حجم آپدیت زیاد میشه (مثلا یه AutoPatch برای رفع باگی میاد) گاها چنین مواردی پیش میاد
ضریب امنیت سیستم صرفا به خود شما و اطلاعات شما بستگی داره نه محصولی که از آن استفاده میکنید ...نقل قول:
بهر حال یه فایروال حرفه ای قدرت بیشتری نسبت به فایروال یه اینترنت سکیوریتی داره
و مچ کردن یه آنتی ویروس قدرتمند در کنار اون میتونه ضریب امنیت بیشتری رو برای کاربران حرفه ای تامین بکنه
در عوض اینترنت سکیوریتی برای کاربرانی که تجربه کمتری دارند بسیار مفیدتر خواهد بود
البته در مورد نسخه 8 کسپرسکی باید بگم بهتره از همون اینترنت سکیوریتی استفاده کنید
چون محصول آنتی ویروس کسپرسکی 8 فعلا باگ هایی داره که باید اول برطرف بشه
(دلیلش هم تغییر روند مبارزه با ویروس ها ست که در اینترنت سکیوریتی کاملا جواب داده ولی در محصول آنتی ویروس نه)
سلام
ببخشید من بعضی فایل هایی رو نمیخوام انتی ویروس بهشون گیر بده ولی آتتی ویروس سریع اونا رو پاک میکنه ! من از کجا میتونم اینکار رو کنم ؟
سرعتش محشره ولی ...
خواهشا دوستان بگید این پیغام زیر رو چیکارش کنم
یه allow داره یه add to exclusions که هر 2 تاش باعش میشه این keylog فعال باشه
چیکارش کنم؟
تنها راهش ویندوز عوض کردنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم کسپر به درایور کیبورد شما گیر داده.البته نباید برنامه خطرناکی باشه.نقل قول:
باز هم نظر دوستان و اساتید دیگر رو جویا بشید.