نقل قول:
حالا اقا پوریا چون شما از تیپ 5 پیاده شده و سوار تیپ شدید این حس رو دارید اما قدرت و شتاب sd v9 خیلی بهتر از یاریس هستش عملکرد جعبه دنده اتوماتیک یاریس کنده حتی با فشار بیشتر گاز باز حل نمیشه و یک برتری دیگر 206 به یاریس در اینه که تیپ ترونیک بودن جعبه دنده که این خودش خیلی خوبه.
یاریس از لحاز فنی اصلا انتظارات راننده رو براورده نمیکنه تنها ویژی یاریس مصرف سوخت کم ان و داشتن کارت سوخت هستش وگر نه نسبت به (ارزش نسبت به پولش) همین طور که خودشون گفته اند خیلی کمه.
206 بهترین گزینه هستش اگه مصرف مهم نباشه اوانته.
نقل قول:
میدونی اشکال کار کجاس؟ شاید گیربکس 206 اتومات رو تست کرده باشی ولی مال تویوتا رو تست نکردی و فقط از روی اطلاعات رو کاغذ و اطلاعات علمی میگی که چون یاریس تیپ ترونیک نداره ولی 206 داره پس حتما 206 شتابش بهتره! در صورتی که اصلا اینجوری نیست! واکنشی که یاریس به فشار دادن پدال گاز میده من تو هیچ ماشین دیگه ای(حتی تو ماشین خودم) تجربه نکردم! این ماشین اونقدر تو سبقت ها و مانورها فرز وچابک عمل میکنه که بار ها و بارها بی دلیل میخوای لایی بازی کنی! این از بحث فنی! تازه مدل مورد بحث ما 1300 هستش! یه بار تو اتوبان یه 1500 اش حال یه زانتیا رو بد گرفت! آخر اتوبان فهمیدیم 1500 هستش!از لحاظ ابعادی هم که یه بار با 4 تا از رفیقام رقتیم فشم همه مون جا شدیم!(کوتاه ترینشون من با قد 187 هستم! ماشین هم هاچبک بود!) از لحاظ راحتی هم که قابل قیاس با 206 نیست! حتی ردیف عقب صندلی ها هم قابل تنظیمه!