نگو این حرفو داره میاد رئال- بچه عشق رئال از سرش نمیره بیرون حتی 1 لحظهنقل قول:
نگو این حرفو داره میاد رئال- بچه عشق رئال از سرش نمیره بیرون حتی 1 لحظهنقل قول:
بیاد رئال میخواد تو پست کی بازی کنه؟
دقیقا منم توی کفم ...
ما دو تا wing داریم ..
یکی روبن یکی هم روبینیو ...
که هم پسته با روبینیو ...
واسه همین روبینیو هی می گه می خوام برم ..حق داره بی چاره منم جاش بودم می رفتم ...
خوش بحالت بکام جان بنده که باید بسازمو بسوزم..
ولی خوب پارسال تا دلت بخواد یعنی 100 بار من جشن قهرمانی رو از realmadridtv دیدم ولی حالا خدا لعنتش کنه کسانی که نمیدونم واس چی اونو تغییرش دادند و دیگه اصلآ تو هاتبرد نیست!!!!!!
کسی اگه تو این زمینه بتونه به من کمک کنه هزاران بار از اون تشکر خواهم کرد...........
من خداییش ماهواره ندارم ولی یه داش رائول که بیشتر نداریم تا فردا برات آمارشو میفرستم.
اون گلا رو هم از همین جا دانلود کردم
شما فرقتون با بقیه چیه ؟؟؟:دینقل قول:
خوش بحالت بکام جان بنده که باید بسازمو بسوزم..
ولی خوب پارسال تا دلت بخواد یعنی 100 بار من جشن قهرمانی رو از realmadridtv دیدم ولی حالا خدا لعنتش کنه کسانی که نمیدونم واس چی اونو تغییرش دادند و دیگه اصلآ تو هاتبرد نیست!!!!!!
کسی اگه تو این زمینه بتونه به من کمک کنه هزاران بار از اون تشکر خواهم کرد...........
ما نمی تونیم ببینیم شمما هم نباید ببینید ..:دی
کاسیاس میام خفت میکنم ها
بابا من میخوام این شبکه رو باور کنید اونقدر باحاله که حد نداره مخصوصآ برنامه که 4 تا کارشناسو میاره و درباره تیم حرف میزنن عالیه و فصل قبل درباره بهترین ترکیب یکی از برنامه هاشون بود یعنی اونقدر پر محتوا و قشنگ و خوب بود که نگو و نپرس امسال دیگه بدون این شبکه دارم دیووونه میشم من همه امیدم این شبکه بود که اونم چندین ماهه که نیستش و نو سیگنال رو مینویسه.........
و همینطور من برنامه که در اون بازیکنهای تازه امده رو معرفی میکرد مثلآ وسلی و درنت و متذلدر رو که اومده بودن داشت بررسی میکرد که کامل اول مصاحبش رو بعد هم پیراهنش رو بعد اونجا که میان واس نمایش روپایی میرن و غیره رو نشون داد بعدش هم تست پزشکی شون که داشتن از اونا میگرفتن که نشون داد واقعآ این رئال مادرید یه غول فوتبال هست اونقدر امکانات داشت که باورم نمیشد کلا اگه یه بار این شبکه رو ببیند ول کنش نمیشین......
نه بچها دیگه دنبالش نباشید خودم مشکل رو فهمیدم.........
نه خدای من .......
کلا تو خاورمیانه این شبکه رو نمیگیره چون از روی هاتبرد رفته.............
فک کنم کارشناساش مونثن وگرنه این قدر مشتاق نمی شدی ..:دی :دی :دی