دوستان الان پینگ این شرکت چطوریاست؟
Printable View
دوستان الان پینگ این شرکت چطوریاست؟
آقا دو تا از دوستام در دو نقطه متفاوت در ایران (یکی شهر کرمان و دیگری شهر سوسنگرد) میخواستن مستقیم از فن آوا سرویس بگیرن. بالاخره بد از کلی انتظار و بدبختی امور نمایندگان شهرستان ها رو گیر آوردم گفتن که ما فقط امتیاز و لایسنس به نماینده ها میدیم و به ندرت شعبه خودی در شهرهای دیگه داریم. برای بقیه نماینده ها ما فقط تامین کننده هستیم و نقشی در سیاست های قیمتگذاریشون نداریم! و این قیمت های توی سایت هم برای تهران و البرز هست. :n29:
بهشون میگم اینجوری که به اعتبار شرکت صدمه وارد میشه. گفتش متاسفانه زیرساخت به ما اجازه حضور مستقیم در خیلی از جاها رو نمیده و همینطور امکانات ما محدوده. ما هم میدونیم مشکلات رو ولی چه میشه کرد... :n29:
هیچی دیگه... کرمانیای عزیز باید با قیمت های گزاف بسازن (برای 512- قیمت 110 هزار تومان) سوسنگردیا هم یه نماینده از بین خودشون انتخاب کنن که بیاد گردن بگیره نمایندگی بزنه توی شهر. بقیه مناطق دشت آزادگان هم مخابرات اجازه نمیده :| :n29:
کلا عجب مملکت گل و بلبلی داریم :n15:
یه چندروزیه یه دفعه بعضی سایتا باز نمیشه،لینکای دانلود هم بعضیاش دانلود نمیشه:eh:
باید مودمو هی خاموش کرد 5دقه بعد روشن:n09:
فکر کنم فن آوا هم داره گند میزنه :n02:
واسه همه isp ها این طوری می شهنقل قول:
سلام
سرویسهای نامحدود فن آوا هم مثل سرویسهای نامحدود شاتل، مصرف منصفانه داره یعنی اگر زیاد دانلود کنیم سرعت دانلود رو میارن پایین ؟
میبنم که چندوقتیه با فن آوا به مشکل خوردید!نقل قول:
از یه جهت خوشحالم که داره فنا آوا داره اون حقیقت خودش بهت نشون میده از یه جهت ناراحت که چرا کیفیت خوب نیست...
یاده این پستت افتادم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 روز بود فن آوا گرفته بودی فکر میکردی عالی! من هرچی میگفتم مشکل داره شما قبول نمیکردی!
لطفا از این به بعد زود قضاوت نکن...
نهنقل قول:
سرعت اسمی میده دیگه هرچقدر میتونی دانلود کن
من هم بالاخره فن آوا گرفتم.
نمایندگی اش با همون قیمت های رو سایت حساب کرد و دو روزه هم وصل کرد.
تا الان که خوب بوده 1 مگ نامحدود برنزی گرفتم سرعت حدودا 120 ....:n20::n19:
امیدوارم همینجوری بمونه ..........:n13:
پینگش چقدره ؟
این هم از قیمتهای اینترنت فن آوا تو شهر ما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]