نقل قول:
آقا جاوید لطف کنید حروف فریمور های جدید(که روی برچسب روی جعبهی پی اس پی میزنن) رو بنویسید چون من می خوام اسلیم بگیرم بعد میگن از فریمور ها 3.73 به بالا pandora prof هست
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی چرا می خواین ds بگیرین ؟
من منظورتون رو متوجه نشدم چون چنين چيزي نشنيدم ! بعدش حالا چنين چيزي هم باشه فكر كردي من جعبه PSP جديد از كجام بيارم !:- ))))
DS هم براي تجربه مي خوام !
نقل قول:
استودیو کنج کنار پاساژ پایتخت ds داره راستش منم از این کنسول یه ذره (توجه کنید فقط یه ذره!)خوشم میاد اونم به خاطر contra 4 و legend of zelda وگرنه هیچ چیز خاصی نداره
علي جون اونجا كه سر مي برن !
نقل قول:
مگه آدم دیوونست بره DS بگیره موقعی که PSP هست؟!؟!DS میخوای چیکار؟در حد و اندازه ی PS1 هم عمل نمیکنه!
آرشيا جان همونطور كه بالا گفتم واسه تجربه مي خوام ! مي خوام ببينم اين چي داره كه اون ور آب اين همه ملت مي خرن !
نقل قول:
حالا یکیشون میگه مامانش گفته توپخونه اونورا قطعه ها رو عوض میکنن(؟!؟!) و میخواد از پایتخت بگیره.اگه گرفت قیمتشو بهتون میگم که با هم بخندیم!
آره بگو بخنديم چون پايتختي ها از توپخونه اي ها مي خرن ! و سود مي كشن روش به همين سادگي به همين راحتي !