دوستان الان طرح ارزون طولانی مدت چی هست؟ منظورم مثل صبحانست
تایم رایگان داشته باشه بهتر ،نداشتم مهم نیست
Printable View
دوستان الان طرح ارزون طولانی مدت چی هست؟ منظورم مثل صبحانست
تایم رایگان داشته باشه بهتر ،نداشتم مهم نیست
سلام
پینگ برا شما هم خراب شده یا فقط شانس منه از 100 اومده 180 از 8.8.8.8 تازه 4 تا 5 هم لاست دارم 2 هفته هست اینجور شده فکر کنم به خاطر انتخابات خوب شده بود بازم گند زدن :n30:
ساعت رایگان که کلا روی سرویس ارزون فعلا با این قیمت دیگه ارائه نمیدن .نقل قول:
سرویس های ارزون قیمت مدت دار هم که همشون هر گیگ بالای 3 تومن توی محاسبه در میاد.
برای همین خط دوم رو رفتم روی بیست نت مخابرات هر گیگ هزار تومن هست. قابلبیت خرید روز هم بعد از اتمام زمان وجود داره. طرحش 18 ماهه هست با هر گیگ هزار تومن. از ساعت 2 تا 7 صبح هم بر ترافیک رایگان داره مثلا طرح 12 گیگ هر ماهش که 12 تومنه 32 گیگ هم دانلود شبانه داره هر ماه.
توی سرویس های اسیاتک من هر چقدر جستجو کردم طرح مشابه همین طرح رو ندیدم توی همین قیمت باشه. مخصوصا اینکه توی اسیاتک اگه طرح 18 ماه هست باید پول 18 ماه رو یکجا بدین اما توی بیست نت 12 تومن بیستم هر ماه پرداخت میکنید همون 12 تومن رو. که خودش میشه بصورت اقساط.
ممنون از جوابنقل قول:
مخابرات چه شهری؟
صبحانه من یه سال دیگه تموم میشه، تا اون وقت چیزی نیاد = کوچ! کلا این آسیاتک آشغاله ، همیشه به فکر دزدیه
یک سال دیگه ؟ یعنی پارسال 2 تا صبحانه خریدی ؟نقل قول:
سلام
به حول قوه الهی سرویس صبحانه یک ساله من امروز تموم شد. اواخر هر دو روز و گاهی هر روز مجبور میشدم حجم بخرم. نصفشو خودم استفاده کنم و نصفشو خورزو خان
میخوام نامحدود بگیرم.اما قیمت نامحدود های آسیا تک نسبت به شرکت های دیگه بالاتره. و البته وضعیت سرعت و پینگش رو اطلاعی ندارم.
احتمالا مهاجرت میکنم به پارس یا صبا نت یا شاتل ( تنها گزینه های ممکن توی شهر من = رفسنجان )
از این تاپیک هم عدم اشتراک میزنم. خدا نگهدار همه تون :n28:
منم پارسال دو دنه صبونه خریدم
نقل قول:
اره حدود 2 هفته میشه پینگ دوباره بالا میره ، واسه من فقط بعد از ساعت 12 شب یکم بهتر میشه
پینگ مزخرف شده باز
البته همیشه مزخرف بوده
میتونم بپرسم سرویس شما چیه؟نقل قول:
من 18 ماه 16 مگ عصرانه دارم. اما خب هیچ شمارنده ای داخل پنل نیست.