دوست عزیز، این موضوع محدود شدن شبها ربطی به این قانون جدید نداره، از اول امسال همین بساط بوده.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز، این موضوع محدود شدن شبها ربطی به این قانون جدید نداره، از اول امسال همین بساط بوده.نقل قول:
بچه هایی که اکو دارند ، سرعت دانلود شبانتون چطوره ؟ ظاهرا برا همه بسته شده رو 3 - 5 ربطی به محدود شدن نداره ، دوستام تو مشهد ، اصفحان همه همزمان با هم سرعتمون محدود شده .
من دیروز کلی با پشتیبان فنی شاتل فک زدم ، میگفت با پرمصرف ها share شدید ، هر کاری کردم آخر نگفت که این پروسه محدود شدن چه طور صورت میگیره من الان 3 شبه دانلود شبانم رو جمع کنید 10 مگ نمیشه ولی هنوز محدودم ، دانلود شبای قبلم هم پایین بوده ، بش میگم 7 نفر همزمان با هم محدود شدیم !؟ جیم میشه ... امروز وقت شه میرم قسمت کنترل کیفیت حالشونو جا میارم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا وقتی محدود هم میشدیم وبگردی رو 50 اینا بود ، الان اون هم میاد رو 30 ...
واسه من دقیقا برعکس سرعت به حداکثر رسیده این سیخ زدنا می تونه از سمت مخابرات باشه وگرنه من قبل از همتون محدود میشدمنقل قول:
بچه هایی که اکو دارند ، سرعت دانلود شبانتون چطوره ؟ ظاهرا برا همه بسته شده رو 3 - 5 ربطی به محدود شدن نداره ، دوستام تو مشهد ، اصفحان همه همزمان با هم سرعتمون محدود شده .
من دیروز کلی با پشتیبان فنی شاتل فک زدم ، میگفت با پرمصرف ها share شدید ، هر کاری کردم آخر نگفت که این پروسه محدود شدن چه طور صورت میگیره من الان 3 شبه دانلود شبانم رو جمع کنید 10 مگ نمیشه ولی هنوز محدودم ، دانلود شبای قبلم هم پایین بوده ، بش میگم 7 نفر همزمان با هم محدود شدیم !؟ جیم میشه ... امروز وقت شه میرم قسمت کنترل کیفیت حالشونو جا میارم .
قبلا وقتی محدود هم میشدیم وبگردی رو 50 اینا بود ، الان اون هم میاد رو 30 ...
میانگین مصرف 20 روزه یا یک ماهه قبل یا شاید کل دوره ملاک هست. بنابراین فعلا باید برای آزاد شدن سرعت شبانتون صبر کنید. توصیه میکنم دانلودهای شبانتون رو مدیریت کنید. خود من چند ماهه که سعی میکنم دانلودهام رو فقط به موارد ضروری و مهم محدود کنم و دیگه دنبال این نیستم که مثلا شبی حتما 1 گیگ دانلود کنم.نقل قول:
اوایل امسال 2 ماه محدود بودم ولی با مدیریتی که کردم چند ماهه که از محدود در اومدم و از لذت شبانه با سرعت عالی(660kb=82.5KB) بهره مندم(اکو 512). پیشنهاد من رعایت میانگین 20 روزه 400 مگ و نهایتا 500 مگ هست.
دیگه اینجا ایران هست و توقعی از شاتل نمیشه داشت. اگر وضعیت خوبی اینترنت کشور داشت اونها هیچوقت کسی رو محدود نمیکردند.
اتفاقا منم تا حدودی دانلود هام رو مدیریت میکنم خیلی به ندرت شده که به یک گیگ برسه اکثرا 400 تا 500 مگ هست ولی این اواخر یکم از دستم در رفته ، فقط شکم رو این هست چرا همه با هم محدود شدیم :دی
این قسمت رو نگرفتم !؟ منظورتون این هست کل دانلود های بیست روز میانگینش بالای 400 نره مشکلی ایجاد نمیکنه !؟ یعنی فرضا همون شبی 400 دیگه حالا یه شب بالا رفت شب بعد کمتر ! درسته ؟ چون من خودمو کشتم از پشتیبان یه حجمی رو بگه که با اون محدود نشیم نگفت ، فقط گفت هرچقدر دانلود کنید با کسایی که همونقدر استفاده دارند به اشتراک گذاشته میشید ...نقل قول:
پیشنهاد من رعایت میانگین 20 روزه 400 مگ و نهایتا 500 مگ هست.
یعنی میگین شاتل برای سرویس شبانش fair use policy رو پیاده کرده؟؟؟
اگه اینکارو کرده که دمشون خیلی گرم!
همینطورهنقل قول:
خود پشتیبانی بهم گفت که شبا زیاد مصرف کنید fair use policy اجرا میشه براتون چون شبا نامحدود حساب میشه پس این قانون هم اجرا میشه برا شبا
کلا شاتل هر قانونی که به نفعش باشه رو اجرا میکنه فقط
این قانون به نفع شاتل نیست.به نفع اون افرادی هست که حتی نمی تونستن شبی 100 مگ دانلود کنند.نقل قول:
همینطوره
خود پشتیبانی بهم گفت که شبا زیاد مصرف کنید fair use policy اجرا میشه براتون چون شبا نامحدود حساب میشه پس این قانون هم اجرا میشه برا شبا
کلا شاتل هر قانونی که به نفعش باشه رو اجرا میکنه فقط
به نظرم که خیلی قانون خوبیه.دارم به این نتیجه میرسم که شاتل پستای این فروم رو می خونه:31:
مطمئنی؟خود سایتشو گفته نداره ها:نقل قول:
منکه دارم رایگانه حداقل اگه محدود نشین سرعتش فوق العادست
کد:http://www.shatel.ir/services/adsl/eco-office/
- سرویسهای اکو- آفیس ترافیک شب رایگان ندارد.
امسال داره اینکار رو انجام میده ، این روش با fair use policy فرق میکنه !
fair use policy برا سرویس آرت هست اگر شما تو آرت مقدار زیادی دانلود کنید محدود میشید تا بقیه هم مصرفشون به شما برسه بعد ازاد میشید .
تو این قانون نانوشته ای که برا اکو دارن پیاده میکنند و تو قرارداد ذکر نمیشه ، هرچقدر دانلود کنید با افرادی که مثل خودتون دانلود دارند به اشتراک گذاشته میشید ، ولی ظاهرا با کسایی که یه سر و گردن بیشتر دانلود میکنند share شدم من :دی
یه سری نکاتی رو قبلا گفتم الان یکی رو دوباره میگم ...
شاتل اینقدر قدرت و پهنای باند اضافی داره میتونه راحت به همه اجازه بده 24 ساعته دانلود کنند بدون اینکه مشکلی براش پیش بیاد ولی طبق این بند که هر شرکتی دوست داره شما ازش حجم بخرید در کمال احترامات محدود میشیم :5:
بله. البته حدس میزنم.نقل قول:
قانون مشخصی براش وجود نداره و تجربی هست. چون نمیخوان شما روی یک حجم مشخصی متمرکز بشید و حتما به همون اندازه دانلود کنید(و نه کمتر). یعنی الان مطمئن نیستید 400 هست و ممکنه که از این هم کمتر بگیرید ولی اگه مطمئن باشید 400 هست اونوقت حتما سعی میکنید که از این حجم نهایت استفاده رو ببرید که طبعا شاتل این رو نمیخواد. در ضمن اونها اصلا نمیخوان بطور رسمی برچسب محدودیت روی سرویس های در ظاهر نامحدودشون بزنن یا بخوره چون از نظر روانی روی مشتری ها تاثیر بد میذاره و از دید تجاری به پرستیژشون لطمه میزنه.
من خودم الان روی 300 یا تقریبا ماهی 9 گیگ مشکلی نداشتم و فکر نمیکنم تا 400 یا حتی 500 مگ هم مشکلی پیش بیاد. البته شاید از هر شهر تا شهر دیگه فرق کنه یا بر اساس پهنای باندشون تغییرش بدن.