صفا دمت گرم
از ديروز حتي 1پوينت هم پيشرفت نكردم !!!
Printable View
صفا دمت گرم
از ديروز حتي 1پوينت هم پيشرفت نكردم !!!
سیترت بوده آرتاس؟
مصطفی دقیقا 8 ساعته دارم یه بند pristontale بازی میکنم.پسر چه فازی میده.
دهنم سرویس شد.چشام دیگه جایی رو نمیبینه!!!
حيف كه نيروهاي من تو اون حمله كشته شدن و مجبور به بازسازي شدم وگرنه الان يه روستا رو مثل صفا گرفته بودم الان زدم اهنگري لول بيست بشه بعدش هم اكادمي رو ميسازم .
سلام دوستان من بعد از 3 روز در تبت(تهران) برگشتم ... هنوز نرفتم نگاه کنم ببینم آیدین چه کرده با روستام امیدوارم حواسش به روستای من بوده باشد ،
یکی بگه در کل تو این 3 روزی که من نبودم چی اتفاقات مهمی در تریبال وارز و اینجا رخ داد که من بیام صبح بخونمش.
سلام !!
اومدم با دست پر هم اومدم !!
یه فیلم از هیتلر ! نباید از دستش بدید ! نگاه کنید مربوط به بازی هم هست ! از دستش ندید !!
خیلی قشنگه و هم چنین خنده دار ! من با این دایال اپم نگا کردم شما هم امتحان کنید !!
با این لینک برید که فیلترهم نباشه....کد:http://www.tribalwars.net/redir.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dwee_WCroUC0
سلام اینو زدم که امضامو ببینم : دی
الله اکبر اخه ادم چه قدر می تونه اسپم بده ؟؟!! :دی
راستی اون فیلمه رو حتما نگاه کنید خیلی خنده داره !!
They have something called axes !!
خیلی باحاله !
من 75 در صدش رو بیشتر ندیدم !!
دیگه هم نمی تونم تا اونجا برم قسنمت اخرش رو برام تعریف کنید !! :دی
نقل قول:
فیروز کریمی مربی پر حاشیه فوتبال ایران چندی پیش در یکی از برنامه های مثلث شیشه ای وقتی مجری برنامه نظرش رادر مورد مهندس علی آبادی معاون رییس جمهور پرسید، گفت: "جناب آقای علیآبادی مدیری بسیار دانا، توانا و هوشمند و موفق در نظافت و بازسازی خیابانها در شهرداری تهران بودند!
صفا یه روستا گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
--------
رنک ترایب یکی بهتر شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------
خسرو شکیبایی درگذشت :41:
---------
سه تا عضو جدید گرفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------
صفا نفر اول کا 64 شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------
مصطفی نفر 29 ورد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------
همینا :2:
سلام
چه خبر؟ همگي خوب هستين؟ :دي