شما هم ساده هستیدنا ،مگه میشه سرعت نامحدود رو بکنن 3 کیلوبات ؟یعنی من که الان سرعت دانلودم 60 کیلوبایته شبها بین ساعت 3 و 8 قراره بشه 3 کیلوبایت؟ البته امشب که شد ولی حالا نمیدونم شب های دیگه هم قراره اینطوری بشه کسی خبری چیزی نداره؟
Printable View
شما هم ساده هستیدنا ،مگه میشه سرعت نامحدود رو بکنن 3 کیلوبات ؟یعنی من که الان سرعت دانلودم 60 کیلوبایته شبها بین ساعت 3 و 8 قراره بشه 3 کیلوبایت؟ البته امشب که شد ولی حالا نمیدونم شب های دیگه هم قراره اینطوری بشه کسی خبری چیزی نداره؟
نه دوست عزیز،قرار نیست بین ساعت 3 شب تا 8 صبح سرعت 3 کیلوبایت بشه،قرار کل شبانه روز 3 کیلوبایت بشه.نقل قول:
من چي بگم كه هرچي بگم زور مدير اينجا پاك ميكنه!
از ديسشب ساعت 1 تا الان 8 صبح سرعت روي 2 كيلوبايت بود و از سر ساعت 8 رفت روي 68-70 ديشب يارو ميگفت ترافيك مركزتون بالاست! اينا فكر م كنند ملت.... هستند.
نه اینکه صددرصد ربطی به ترافیک نداره همیشه هم همین رو میگن اما ارتباطی به این موضوع ندارهنقل قول:
اخرین باری که این اتفاق واسه من افتاد فهمیدم دلیلش مخابرات بوده چون من نه محدود شدم و نه امکانش وجود داره که توی 2-3 شب تموم مردم بیان و شروع کنن به دانلود اما بلافاصله شب بعد سرعت به حداکثر برسه!
اگه بحث محدودیت نباشه ممکنه شما هم مثل من چوب مخابرات رو خورده باشی اینجا بلافاصله تا مخابرات درست شد مشکل من هم حل شد و الان شبا با سرعت 200-250 در هر ثانیه دانلود می کنم
اگه سرعت رو بخوان شبها برسونن 3 کیلوبایت بد نیست یه مدت برای خنده خوبه
سلام. شاتل ECO 128
سلام. من مهلت پرداختم تا سوم بوده . امروز که می خواستم برم تو سایت مای شاتل وقتی user و pass رو میزنم میگه در حال حاظر نمایش اطلاعات مقدور نمی باشد . در صورت تداوم با پشتیبانی تماس بگیرید . یا یه همچین چیزی.
به نظرتون به خاطر اینکه پول دوره رو ندادم این پیغام برام میاد یا مشکل از سایت خود شاتل هست ؟
نه دوست عزیز، ربطی به اون موضوع نداره.بعضی وقتا سایت قاط میزنه!نقل قول:
وقتی روزها هم 3 کیلوبایت بشه اشکمون هم درمیاد!نقل قول:
اینترنته داریم ؟؟!!!!!:13::13::19:
اکو 512 شاتل :2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پشتیبانی هم که صحبت میکنی میگه ربطی به شاتل نداره از مشکل از طرف دیتای مخابرات هست.هی مشکل را میندازن گردن هم دیگه :41:
شاتل
ترکید