پارس قطعی زیاد داره اعصاب خورد کن شدهنقل قول:
Printable View
پارس قطعی زیاد داره اعصاب خورد کن شدهنقل قول:
واسه من در طول این دوره فقط یک بار قطع شد سه روز پیش بود از صبح تا ظهر قطع شدنقل قول:
قبلش باید تمدید کنی وگرنه وقتی اکانتت تموم بشه فقط سایت پارس باز میشه ولی نمیتونی تمدید کنی... تا یک ماه پیش که نمیشد!نقل قول:
منم قطعی طولانی مدت نداشتم توی این دو ماهی که پارس آنلاینم به جز یه بار که برای ازتقای مرکز بودنقل قول:
اون تمديد اشتراک اينترنت بصورت موقت چیه ؟نقل قول:
اگه اونو فعال کنیم میشه تمدید کرد ؟
اون یه کلاه برداری عظیمی پشتشه!!! میتونی فعالش کنی ولی اگه حتی 2 دقیقه بعد از فعال کردنش بری و به عنوان مثال سرویس جدید رو بخری حتما باید 5 روزی که بهت داده رو از قرار داد کم کنه.... مگه اینکه 5 روز اول غید شبانه رو بزنی و از ترافیک موقت که فکر کنم 1 گیگ باشه استفاده کنی تا از سرویس جدید کم کنه... من یه سری اینکارو کردم 5 روز از سرویسم همون لحظه اول سوخت!!! هر چی زنگ زدم پشتیبانی هم کاری برام نکرد!!!!!!نقل قول:
خوب شد ازت سوال کردم :n04:نقل قول:
دمت گرم :n16:
آقا سرعت شبانه من خیلی افتضاحه توپ پرش با سرعت 70 کیلوبیت دانلود میکنه سرویس 512 با حجم 2 گیگ دارم از پارس علاجش چیه ؟؟ خطم هم روی 9 مگه
علاجش صبر یا تعویض شرکت هست !نقل قول:
شما هر جا دیدی پارس میخواد حال بده مطمعن باش دام گذاشته تا کاربرا با مغز بیفتن تو چاهکد:خوب شد ازت سوال کردم :n04:
دمت گرم :n16:
من یک شعار دارم میگم این شرکتا هر موقع مشتریشون زیاد میشه شروع میکنن به جفتک زدن مثل مخابرات که چونکه مشریاش زیاد شده داره جفتک میزنه و داره طرح نا محدود و شبانه اش رو حذف میکنه
یا شاتل که خودتون میدونید چطور شد
الان هم پارس به خاطر همین طرح روی 9 مگ بستنش چند تا مشتری جمع کرد الان در حال جفتک زدن تا مشتریاش بپرونه