حالا دلیل اینکه شاتل DSLAM های zyxel رو استفاده میکنه چیه؟! دلیل خاصی داره؟ بهتره؟
Printable View
حالا دلیل اینکه شاتل DSLAM های zyxel رو استفاده میکنه چیه؟! دلیل خاصی داره؟ بهتره؟
دوستانی که سرویس شبانه شاتل دارند، الان وضعیت دانلود شبانه چطوریه؟
با بسته شدن شاتللند فکر میکنم باید شبانه رو فعال کنم.
یادمه چندسال پیش اگر زیاد دانلود داشتی سرعتت بشدت محدود میشد. الان هم همینطوره؟ حدودا چقدر در ماه میشه دانلود داشت؟
آخرین باری که استفاده کردم هفت هشت ماه پیش بود همون موقع به خاطر شاتلند شبانه رو از سرویسم حذف کردمنقل قول:
اگر چند شب پشت سر هم دانلود می کردی محدود می کردن از ساعت 1 تا 3 به حدی که عملا وب گردی خیلی سخت می شد ولی از ساعت 3 به بعد به روال عادی بر می گشت اکثر دانلود های من سرور داخلی بود
به خاطر محدودیت های شاتلند پشیمان شدم شبانه رو حذف کردم ولی چون سرویس یک ساله داشتم سرویس رو نمی شد تغییر داد مگر اینکه سرویس رو بسوزونی و هزینه کنی و سرویس جدید بگیری
Dns private قطع شده ؟؟ فک کنم قطع هم کلود هم گوگلنقل قول:
اره چند روزی هستنقل قول:
tls ولی رو نبستن از اون میتونی استفاده کنی
doh این دوتا بسته شده البته nextdns جواب میده
منم سرویس یک ساله Fair-Optimal-1024-NFG-12 دارم که هنوز 8 ماه دیگه ازش مونده.نقل قول:
یعنی الان نمیتونم برای این 8 ماه شبانه رو به سرویسم اضافه کنم؟
نقل قول:
نه، نمی شه
باید سرویست رو بسوزونی هیچ پولی هم بهت بر نمی گردونن
بعد بری سرویس جدیدی بگیری که شبانه داشته باشه و پول سرویس جدید رو هم بدی
البته سرویس من اکو بود شما که فیر هستی و ماهانه حجم دارید رو زیاد اطلاع ندارم بهتره با پشتیبانی صحبت کنی
من خیلی با پشتبانی صحبت کردم که شبانه رو وسط دوره به سرویسم اضافه کنه ولی گفتن نمی شه
آقا چی شده دقیقا؟ :| کی گفته vdsl سریعا راه اندازی میشه؟ :|
شاتل با این همه ادعاش وقتی سرویس تموم میشه معلوم نیست سرویس بعدی رو با وجود پرداخت کی فعال کنه
الآن من زمان و حجم سرویس قبلیم جفتش تموم شده ولی سرویس جدیدم که پولشو دادم فعال نشده هیچ
اینترنت روهم قطع کردن
اره برای منم همین مشکل بود دیشب که صبح با پشتیبان فروشش چت کردم چند ساعت بعدش اوکی کرد خیلی تو این زمینه داغونه نه میشه قرار داد رزرو و خودت فعال کنی نه نمایش میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به من میگه از 12 تا 6 صبح طول میکشهنقل قول:
یبار هم قبلا گرفته بودم 8 صبح فعال شد
به شماهم اینطوری گفته تا صبرکنید خود سیستم فعال کنه
چون مشکل فنی ای وجود نداره، سیستم کلا این مدلی کار میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس این داستان سر درازی دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از آخر میبینی سیستمی وجود نداره یکی نشسته اونجا کلیک میکنه فعال کنه قراردادارو
:mellow::blink:نقل قول:
لودبالانس دو خط ADSL با مودم Asus AC68U
نقل قول:
خیلی خوبه من تست کردم خوب بود
ولی منتهی همراه منو محدود کرده پرش انتن شدید دارم والا منم تست میکردم یبار تست زدم تقریبا عالی عمل کرد
مودم با کابل usb وصل بود
لود بالانس بد نیست ولی دیگه قدیمی شده هزینه هات هم بالا میره باید دو مودم داشته باشی دو خط تلفن دو بار قبض تلفن پرداخت کنی دو بار تعرفه اینترنت دو بار مالیات بدی و... اینترنت پر سرعت تکی بهتره :»نقل قول:
شما با Tether کردن موبایل اندروید به مودم مشکل نداری؟نقل قول:
من تست کردم اینترنت نداشت
وقتی دو خط فعال و دو مودم داشته باشی اتفاقا اینکار به صرفه هست.سرعت تجمیع میشه و سرعت بالاتری میتونی دریافت کنینقل قول:
اینترنت پرسرعت تکی زمانی خوبه که نویز رو خط نباشه و حداکثر سرعت رو بتونی دریافت کنی. نه مثل الان که جدیدا خط ها از تایم عصر به بعد با افت شدید snr و ریت مواجه میشن
نقل قول:
سیستم تخصیص ایپی اینترنتش چطوری است؟
همواره برای هر یوزر داخل شبکه یک ای پی رو ست کردی یا بسته به لود بین دو تا اینترنت سوییچ و ای پی عوض میشه؟
تنظیماتی داره که میشه برای هر کلاینت Routing rules تعریف کرد. بعنوان مثال کلاینت1 دیتارو از Primary WAN بگیره و کلاینت2 از Secondary WAN.نقل قول:
rules هم تعریف نکنی بسته به لود بین دو تا اینترنت سوییچ و ای پی بصورت 50/50 تقسیم میشه.
نقل قول:
ن مشکلی ندارم گوشی سونی با اندروید 8 وصل کردم مشکلی نداره
مودمتو اپدیت کردی؟
ظاهرا مشکلاتش بر طرف شدهنقل قول:
و از doh میشه استفاده کرد ولی الان مشکل پیدا کرده Dot
بخاطر اینکه قطع شده بود گوگولی و کلود Dot اشوننقل قول:
دوباره کانفیگ من اومدم Stubby رو کردم همم اپدیت الان رو nextdns هس
الان 32 بیتی ان جوفتشون راحت جواب میده (قبلا گوفتید نمیشه استفاده کنید)
پراکسی های تلگرام ک فیلتر نیستن اما با روشن شدن گودبای از کار میافتن و سایت هایی ک نرمال ان رو هم توdpiallowlist میتونید اضافه کنید (http با توجه به چیلترینگ ایران باز نمیشه)
الان راحت هم تل پراکسی هاش میشه گشت و گذار کرد
(*بهتره اکستنشن HTTPSEVERYWHERE رو نصب داشته باشید رو مرورگر)
یادتون نره DNS سیستمتون رو دستی فقط رو 127.0.0.1 تنظیم کنید
کد:http://s13.picofile.com/file/8397746600/Stubby_Goodbyedpi.rar.html
دوستان تفاوت مودم AMG1312 با del1312 در چیه و کدوم بهتره؟
و اینکه ایا روتر 418N توصیه میشه؟
نقل قول:
مودم های ADSL هستند فک کنم...خرید مودم ADSL دیگه توصیه نمیشه و حتی اگه الان VDSL ندارید سعی کنید مودمی بگیرید که VDSL داشته باشه
نقل قول:
مودم های ADSL هستند فک کنم...خرید مودم ADSL دیگه توصیه نمیشه و حتی اگه الان VDSL ندارید سعی کنید مودمی بگیرید که VDSL داشته باشه
جفتشون یکی اند منتها رو دومی فریمور شرکت واردکننده نصب شده!نقل قول:
همون طور که دوستان گفتن اگه قصد خرید دارید بهتره مودم vdsl بگیرید چون ظاهرا شرکت ها میخوان vdsl ارائه بدن!
بچه ها من 3هفته ای میشه از شاتل سرویس گرفتم قبلش مودم tplink w8901g خودمو داده بودم تعمیر شنیده بودم شاتل خوبه ولی پرش ppoe دارم و بعضی وقتا چراغ adsl خاموش میشه ساختمون هم نوسازه سیمکشی اینا هم اوکی هست بنظرتون asus n16 بخرم اوضاع بهتر میشه یا برم سراغ td lte و مودم tfi60 با حجم500 گیگو بخرم؟تو مودم vdslهم tplink w9960با قیمت 975قیمتشه
با سلام شما ابتدا با یک مودم دیگه که به صورت قرضی تهیه می کنید تست بفرمایید تا در صورت خراب بودن مودم خودتون مودم دیگری تهیه کنید. اما در مورد مودم ایسوس باید بگم تاثیر مثبت برروی خط دارد (من خودم مودم ایسوس دارم N14) ولی اگر فاصله شما از مرکز مخابراتی و نویز خط شما بالا باشد معجره نمی کند. در مورد سوال سوم اگر مطمئن شدید که نویز خط زیاد هست و برطرف نمی شود گزینه سوم هم بسیار مناسب هست. الان دیگر به هیچ عنوان خرید مودم Adsl پیشنهاد نمی شود فقط مودم VDSL برای خرید مد نظر قرار دهیدنقل قول:
موفق و سربلند باشید
دوستان کسی مشکل CRC در تایم خاص نداره؟
خطم هر روز از ساعت 5عصر تا 1 شب CRC شدید میندازه.این مشکل عمدیه یا دلیل دیگه ای داره؟
وضعیت خط در حالت عادی:
------------------------------
وضعیت خط بعد از 5عصر:
محتوای مخفی: crc
تا مودم ریبوت نکنم رو ریت 13-14مگ آپ نشه درست نمیشه!
پ.ن:سیم از سر خط به مودم وصل شده.قبلا چنین مشکلی نداشتم. 2-3 ماهه این مشکل رو دارم.
سلام ی مشکل رو نت شاتل برخوردم
خطم روی 9 مگ بود پخش انلاین اتوماتیک روی 720 میرفت ولی الان که خطم روی 16 مگه میاد رو پایین ترین حالت و باید دستی جابجا کنم
علتش چیه؟
بعد ی مشکل دیگه که دارم اینه که وقتی خطم روی 17 مگه بود 15 مگه سرعتم بود و الان که روی 16 هستش روی 14 هستش
دو مگ این وسط چی میشه؟
یه تست تک کانکشن خارجی بگیرین ببین چقدرهنقل قول:
ADSL حداکثر دو مگ سرعتش هرز میره. اگه بخواید 16 مگ رو بگیرین باید خطتون رو روی 18 ببندن
احتمالا با بالا بردن سرعت نویز روی خطط ایجاد شده و نتیجه عکس گرفتی
سرعتتو برگردون رو هنونی که مشکل نداشتی
دوستان وقتی سرویس خوبه و مشکلی نداره بی جهت انگولکش نکنید
منم جدیدا همچین مشکلی دارم CRC شدید به نظر من که عمدیه.. میخوان مودمت بسوزه از بس خاموشو روشن کردیم بعد بگن مودم خارجی به درد نمیخوره فقط یوتل خوبه :دی هر کی مودمش خراب بشه دیگه مودم گیرش نمیادنقل قول:
نقل قول:
سلام، منم همین مشکل رو داشتم، مربوط به ریت بالای خطه، من تا چند روز پیش آسیاتک 14 مگ گذاشته بودن برام با درخواست خودم، بعد snr زیر ده بود، حتی وقتی مودم رو روشن میکردی، بار اول که adsl لینک میگرفت، دیگه ثابت نمیموند، میپرید و بار دوم ثابت میشد، بعد وصل میشد. تو طول روز هم مثل همین پروفایل شما به طرز وحشتناکی خطای crc بالا مینداخت، گفتم بیارن دوباره روی 12 مگ که آوردن و درست شد دیگه این مشکل رو ندارم، شاتل هم ظاهرا فقط 9311 و 17404 داره، پس یا باید برگردید 9311 که فک نکنم براتون کافی باشه این سرعت، یا اینکه تو تنظیمات مودم administration و dsl setting اونجا Stability Adjustment رو بیارید بذارید یه شاخص (-) از 10- شروع کنید مشکل تون حل میشه، با اینکار ریت هم بین 12 تا 15 مگ قرار میگیره، ولی عوضش SNR Margin میره بالاتر و وضعیت خط بهتر و خطای crc کمتر یا رفع میشه.
دوستان مودم زایکسل amg1312 t20a b و مدل 5301t20a اینا چجورن؟ و اینکه چیپشون برودکام هست؟
1312 پورت usb و 3g داره اونیکی voip اولی رو من دارم مودم خوبی هست چون کیفیت خط من خوبه مودم قبلی که تی پی لینک بود بیشترین رکورد اتصال دی اس ال 48 ساعت بود رو این مودم نزدیک 5 روز اتصال دی اس ال هم قطع نشده با ریت خط 16/2 . وای فایش هم مثل بقیه مودم های دیگست تو خونه 100 متری خودم جوابه با این که بچه کوچیک دارم گذاشتم رو 20mhzو output قدرت وایرلس رو کم گذاشتم همه جای خونه آنتن دارم . در مورد چیپستش اطلاعی ندارم.نقل قول:
دوستان من سرویسم از پارس آفلاینه، 5 روز دیگه سرویسم تمومه و میخوام شرکت عوض کنم
نکات مثبت مهمی که توی پارس دارم پینگ 85 مثلا توی رینبو و کلا پینگ پایین، عدم قطعی و وصلی و فعال کردن پروفایل گیم با کمترین تاثیر روی سرعت نتم هست
نکات منفی پارس برای من حجم کم بسته هاش (50 تومن 80 گیگ) و حجم دزدی و جم خوریشه
چون کیفیت و پینگ و پکت لاست برام مهمه و توی سرعت 8 شاتل با 12 تومن بیشتر 175 گیگ میده یه گزینه ام شاتله
میشه بگید آیا تصمیم درستیه یا نه؟ و خوبی و بدی های شاتل رو بگید؟ ممنون
دوست عزیز اگه خط خوبی دارید و 16 مگ خطتون جواب میده به نظر من از مخابرات نت بگیرید. من با اینکه خطم تا دو مگ بیشتر نمیکشه پینگ 5 داخلی و 70-80 خارجی دارم بدون قطعی. 175 گیگ با مالیات میشه 88 تومن برا سرعت 16. قبلش منم پارس و پیشگامان داشتم یکی از یکی بدتر. به نظر من مخابرات هم جز گزینه هاتون باشه.نقل قول:
نه خط من افتضاحهنقل قول:
از تو کوچه تا دم مودم رو کاملا خودم درست کردم با کلی پیگیری تا snr من در وقت های عادی با سرعت 5 مگابیت 10 باشه و مواقع شلوغ snr من 6 میشه!
سرعت خط من بخاطر نویز و فاصله زیاد و زیرساخت قدیمی بالاتر از 5 نمیره
88 تومن هم برای من زیاده (همون 62 تومنم زیاده!)
دوستان شاتلی اوضاع با چیز پی ان ها چطوره اینور روی های وب که همه چی آرومه . های وب تازگی مضخرف شده منم فقط بخاطر حجمش مونده بودم . ؟؟