والا داداش بخشنامه ای که اومده گفته شده کسایی کا در حال تحصیل اندنقل قول:
اگر کفالت بگیرند باید در اولین تابستون برن خدمت
sent from my open source device
Printable View
والا داداش بخشنامه ای که اومده گفته شده کسایی کا در حال تحصیل اندنقل قول:
اگر کفالت بگیرند باید در اولین تابستون برن خدمت
بله داداشم چرا نری خونه ؟نقل قول:
اقا بد راهنمایی نکننقل قول:
کلا جواب سرباز معلم ها توی اردیبهشت میاد.توی بهمن هم ثبت نام میکنن.پس اینطوری کسی نتونسته سرباز معلم بشه دیگه؟؟؟؟؟
من توی یه وبلاگ که خودش سربازمعلمی گرفته بود کامل مراحل و بقیه چیزارو توضیح داده بود خوندم که گفته بود خود اموزش پرورش غیبت هارو درست میکنه.چه اینایی که امریشون قبول بشه .چه اینایی که رد بشن
اموزشی هم 1 تیر اعزام میشن و سپاه هم هستن
سلام خدمت شمانقل قول:
والا داداش من تاجایی که اطلاع دارم راهنمایی میکنم
بارها هم گفتم سوال های تخصصی رو باید از نظام وظیفه بپرسید
اون متن وبلاگ هم بزار اینجا تا بچه ها استفاده کنند
موفق باشید
من مدارکم رو تحویل پلیس 10+ دادم اما برگه های اصلی دفترچه (برگ 1 و 2و 5) رو بهم پس داد و فقط کپی اونا رو گرفت. چرا اصل این برگه ها رو نگرفت؟ اصلا آیا من درست مدارک رو تحویل دادم؟ بعدا مشکلی پیش نیاد بگن باید اصل برگه ها رو میدادی؟
نه داداش مشکلی نیست باید همین جوری باشه اصلش رو بهت پس میدننقل قول:
نقل قول:دوست عزيزمون dg1 درست ميگن . منظور من اين بود كه معاف از رزم زياد كاربردي نداره و اگه بخوان اذيت كنن ، ميكنن .:n10: ولي واي به روزي كه بفهمن كسري داريد !!!:n24:نقل قول:
اگر به هر علتي كسري داريد ، اصلا رو نكنيد تا لحظات آخر . :n09:كسري دار ها رو بدجور اذيت ميكردن . 1 ماه 1ماه ميفرستادن ميدون تير واسه ديدباني !!!:n02:
سلامنقل قول:
یه سوال پیش اومد تو ذهنم !
اصل برگه ها را کی و کجا باید تحویل بدیم ؟
توی آموزشی ؟ یا توی یگان ؟
عمو dg1 شما کارت درسته ... ما خواستار هر جور اطلاعات و راهنمایی از جانب شما هستیم ...
بازم تشکر بابت جواب دادن سوالات بچه ها ....خدا مادر بچه ها تو زیاد کنه
والا من که هنوز برگه ها رو دارم :دینقل قول:
شما باید برگ واکسن رو فقط تحویل مرکز اموزشی بدی
بقیش تحویل خودته
به نظرم فقط دیپلم و زیردیپلم باید معاف از رزم بگیرند تا از شر پست و ... راحتر بشندنقل قول:
منم شرایطشو دارم ولی زیاد نمیخوام استفاده کنم
بايد توي برگه قيد شده باشه معاف از پست دادن . يا معاف از سر پا ايستادن .نقل قول:
در غير اينصورت اگه يه نفر دور از جون " سرطان خون " هم داشته باشه ميبرنش پست بده !!!:n13:
چند سوال دیگه !
یک اسفند که میریم فقط برگ سبز و برگ محل مراجعه را با خودمون ببریم !؟
آهان اصل کارت ملی و شناسنامه را هم ببریم ؟ یا کپی هاش که دفتر پلیس + 10 مهر کرده کافیه ؟ عکس هم میخواد ؟ برگه فراغت از تحصیل دانشگاه را هم ببریم ؟
در کل مدارک چی ببریم ؟
اوه اوهنقل قول:
پس این چه معافیه
مثلا پاهای پرانتزی شاملش میشه؟
اصل كارت ملي كلا بهتره همه جا همراه آدم باشه . ولي بايد خيلي مواظب باشي گم نشه . . .نقل قول:
برگ سبز و برگ محل مراجعه رو كه حتما بايد ببري . بدون اون راهت نميدن توي پادگان . عكس لازم نيست . توي پادگان عكس با لباس نظامي لازمه كه خودشون ازتون ميگيرن .
برگ فراغت از تحصيل لازم نيست . همين كه يكم اعزام شدي يعني ليسانسي . بقيه اش مهم نيست .
قرص يا داروي خاصي اگه مصرف مي كني ( حتي استامينوفن !!) نسخه پزشك رو با خودت داشته باش كه دژبان نتونه اذيتت كنه .
مدارك اضافه سعي كن با خودت نبري كه اونجا سر مواظبت كردن ازشون جيگرت خون ميشه . در ضمن به چيز ديگه اي احتياج نخواهي داشت .
ببين ، بايد دقيقا ذكر بشه چه نوع معافيتي . پاي پرانتزي به خودي خودش معافيتي ايجاد نميكنه . مگر اينه دكتر مربوطه ( و نه هر دكتري) بگه كه مثلا با داشتن اين مشكل ، فرد مذكور از دويدن يا سر پا ايستادن و غيره معاف مي باشد .نقل قول:
بچه هایی که خدمت بودید به ای سوال من یکی جواب بده . تو دوره آموزشی کسایی که عینکی هستند رو داشتید ؟ میدون تیر میتونند بیان و رژه و ... . باید انجام بدند یا معافند از این جور کارا
بله دوست من تفاوتی وجود ندارهنقل قول:
مگر این که معاف از رزم باشید
مثل بقيه هستند . . -نقل قول:
-----------------------------------------
ويرايش :
نقل قول:
آقا شرمنده . . . انگاري همزمان زديم پست رو . . . .
سلام
دیپلم توی نیروی انتظامی یا ارتش بهش درجه میدن یا نه ؟؟؟
ممنون
معافیتهای جدید سربازی :n27:
سرهنگ حجت الله واعظی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در قانون جدید سه مورد معافیت مشمولان ازجمله معافیت مشمولی که همسرش فوت کرده و از او دارای فرزند صغیر بوده تا زمانیکه ازدواج مجدد نکرده است لحاظ شده است. همچنین معافیت مشمولی که همسرش بعد از ازدواج معلول شده و نیازمند مراقبت باشد و معافیت یکی از فرزندان یا یکی از برادران سربازی که در حین خدمت سربازی فوت کرده باشد در قانون جدید اضافه شده است. وی ادامه داد: در مجموع می توان گفت که در قانون جدید یکسری معافیت ها اضافه شده به عبارتی در این قانون دامنه معافیت ها افزایش پیدا کرده است مانند معافیت مدد جویان و معافیت فرزندان ایثارگران که از نظر کمی افزایش داشته است. معاون مشمولان و امور معافیتهای سازمان وظیفه عمومی در مورد معافیتهای مددجویان گفت: در این قانون به منظور حمایت از جامعه معلولان و مددجویان و خانواده هایی که نیازمند حمایت هستند یک سری معافیتها با عنوان معافیت مددجویان پیش بینی شده که شامل این موارد است. معافیت یکی از فرزندان ذکور مادران فاقد شوهر که تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام (ره) و سازمان بهزیستی هستند. معافیت مشمولانی که حداقل یک فرزند معلول دارند. معافیت تنها پسر خانواده های تحت پوشش که دارای سه فرزند دختر یا بیشتر هستند. معافیت مشمولانی که با معلولان اناث دارای معلولیت جسمی- حرکتی ازدواج می کنند که در این مورد به مشمولان پنج سال معافیت موقت داده می شود و درصورت استمرار ازدواج پس از پنج سال، معافیت موقت تبدیل به معافیت دایم می شود. واعظی نژاد با اشاره به معافیتهای فرزندان ایثارگران تاکید کرد: قانونگذار برای پاسداشت فداکاریها و خدمات ارزشمند ایثارگران دفاع مقدس، یک سری معافیت ها برای فرزندان ایثارگران پیش بینی کرده است. البته این معافیت ها قبلا نیز تحت عنوان عنایات مقام معظم رهبری وجود داشت که سالیانه تمدید می شد ولی در قانون جدید وظیفه عمومی ضمن اینکه این معافیتها دائمی شده افزایش هم یافته است. وی افزود: براساس قانون فرزندان شهدا و جاویدالاثرها از انجام خدمت دوره ضرورت معاف هستند. همچنین به ازای هر ۲۴ ماه آزادگی و هر ۲۵ درصد جانبازی و هر ۳۰ ماه سابقه حضور در جبهه، یک نفر از فرزندان ایثارگران معاف می شود. در صورتی که ایثارگران یاد شده فاقد فرزند ذکور باشند یک نفر از برادران آنها از انجام خدمت سربازی معاف می شود. به گفته معاون مشمولان و امور معافیتهای سازمان وظیفه عمومی، تمامی مشمولان جانباز دارای حداقل ۱۰ درصد جانبازی از انجام خدمت معاف هستند. همچنین یک فرزند خوانده قانونی ذکور جانبازی که صاحب فرزند نمی شود نیز از انجام خدمت معاف است. مشمولانی که با جانبازان اناث دارای حداقل ۲۵ درصد جانبازی ازدواج کنند به صورت موقت از خدمت معاف می شوند و پس از گذشت پنج سال از استمرار ازدواج از معافیت دائم بهره مند می شوند.
sarbazi.us/?p=2358
هز چی قانون میاد شامل من نمیشه:n14:نقل قول:
یه دفعه بگید تک فرزند پسر معاف دیگه اه :weird:
سلامنقل قول:
تو ناجا در حالت عادی سرباز صفر اما اگه کد بخوری گروهبان دوم
در ارتش سرباز سوم تا سرجوخه ودر صورت کد خوردن گروهبان دوم
نقل قول:
کد بخوری یعنی چی ؟ چطور ؟ چگونه ؟
خوب درباره دیپلم اکثرا کد دژبان یا راهور میخورندنقل قول:
بعد از اموزشی معمولا یه عده ای باید دوماه اموزش تخصصی ببینند
که به دوره کد معروفه
معمولا رشته های که خیلی به درد نظام نمیخوره
مثل رشته ادبیات ٫هنر یا رشته های علوم انسانی
برای دوره کد اولویت هستند
اما رشته های فنی مهندسی خیلی خیلی کم کد میخورند
تو ناجا اکثرا دوره کد راهور و دژبانی میبینند
پاک شود......
والا ما تک پسریم معافم نشدیم ماه دیگه هم داریم میریم خدمت!!!نقل قول:
امیدوارم موفق باشینقل قول:
مشکل من اینه که اگه برم خدمت مادرم تو خونه تنهاست پدرم هم به خاطر مسایل کاری بیشتر ایام سال خونه نیست
وکسی نیست از مادرم مراقبت کنه:n14:
از شانس بد ما هیچ قانونی شاملم نمیشه:n14:
یه پارتی بگیریم شاید آمدیم تحت پوشش و معاف شدیم:n09: 3تا خواهر رو داریم :دی
امروز صب دفترچه رو فرستادم گفت فردا بیا واسه تاریخ اغزامت بعد الان این معافی آمد :دی
توي ارتش بيشتر بچه هاي عمران و حسابداري و تعدادي هم حقوق كد نميخورند . . .نقل قول:
بقيه رو از دم كد ميزنن . چون سازمان ارتش به وسعت و امكانات ناجا و سپاه نيست . به همين خاطر افراد بيشتري رو كد ميزنن ( اكثر مهندسي ها) . كد هم كه بخوري صد در صد ميفتي يگان رزمي . تعدادي از دوستان ما رو كد تكاور زدن بهشون . حدود نيمي از هنگ اول 01 رو فرستادن دوره كد پياده (شيراز) بقيه هنگ 1 و هنگ دوم رو فرستادن مركز توپخانه اصفهان . البته اگه رشته شما الهيات يا رشته هاي مرتبطه باشه نونتون توي روغنه . چون دوره كد ميفتين تهران و عقيدتي سياسي . بعدش هم صد درصد ميفتين عقيدتي سياسي يگان و اونم كه عشق و حاله !!!!
بدي دوره كد اينه كه سرباز بي درجه آموزشي نيستي (بهت سردوشي ميدن) به همين علت زياد بهت سخت ميگيرن و از طرفي درجه خودت كه ستوان سوم هست رو بهت ندادن پس يه سرباز يك خطي درجه اش از تو بالاتره .
بعد از دوره كد درجه ها داده ميشه . . .
نگران نباش دوست عزیز خدا خودش بزرگهنقل قول:
من خودم مادرم بیماری صعب العلاج داره پدرمم یه سری اختلالات ذهنی و روانی داره امیدم به کفالت 59 سال تمام بود که حذف شد.
ایشالا خدا خودش هوای مارو داره:n16:
دوستان من مادرم 8 ساله زمين گير شده. بعد بابام هم 50 سالهشه و خداروشكر سالمه و خرج خونه رو ميده. 2 تا خواهر كه ازدواج كردن هم دارم و متولد 72 ام. حالا بنظرتون من ميتونم معافي بگيرم؟ (از مادرم) آخه يكي از رفيقام گفت با استفاده از گواهي كفالت از مادر ميتونم! نظر دوستان چيه؟
خیر دوست عزیز متاسفانه نمیتونیدنقل قول:
چون در حال حاضر پدرتون سرپرست مادرتون هست
شانس ما رو باش....
خواستيم بريم خدمت همه كسري ها رو برداشتن حالا بايد 14 ماه اضافه خدمت كنم ...
اينهمه تو خدمت سختي كشيديم الان كه نصف بيشتر خدمتم مونده مريض شدم رفتم دكتر ، ميگه اگه مريضيت پيشرفت كنه ميشه معافي بگيري ......
اخه يكي نيس بگه اگه قراره اينجوري باشه چرا زودتر نشده كه بشه معافي گرفت ... حالا هم معافي نخواستيم بعد از چند وقت ....يعني اخراي خدمتم يا بعد از خدمتم مريضيم عود كنه اگه كارت پايان خدمتم حتي داشته باشم ديگه سر كار نميتونم برم .... اينو ديگه بايد به كي بگي؟....
سلام
واسه اینکه تاریخ عزامت مشخض شه باید حتما به دفتر پلیس +10 برم؟
توی نت نیست که خودم نگاه کنم؟
سلامنقل قول:
نه نمیشه ، باید بری پلیس + 10 ، هزینش هم 250 تومن میگیرن پرینتشو میدن .
موفق باشید.
دوستان من یک سرباز فراری هستم اما قصد دارم بعد از چند سال فرار از خدمت به زودی دوباره به محل خدمتم برگردم و خودمو معرفی کنم
البته 3 ماه آموزشی رو تموم کردم و 10 روز بعد از یگان فرار کردم
سوالی که دارم اینه که آیا بعد از معرفی میتونم از معافیتی که شامل حالم میشه استفاده کنم ؟
آیا ادامه خدمتم رو در همون پادگانی که فرار کردم باید ادامه بدم ؟
بله توی همون پادگان باید خدمت کنید.نقل قول:
دوستان من یک سرباز فراری هستم اما قصد دارم بعد از چند سال فرار از خدمت به زودی دوباره به محل خدمتم برگردم و خودمو معرفی کنم
البته 3 ماه آموزشی رو تموم کردم و 10 روز بعد از یگان فرار کردم
سوالی که دارم اینه که آیا بعد از معرفی میتونم از معافیتی که شامل حالم میشه استفاده کنم ؟
آیا ادامه خدمتم رو در همون پادگانی که فرار کردم باید ادامه بدم ؟
معمولا تا اون جایی که من خودم دیدم افراد فراری وقتی برمی گردن در همون یگان قبلیشون خدمت می کنن و اگه بومی اون شهر باشن هم تا چند هفته بازداشتن و خونه نمی تونن برن!
در مورد معافیت هم راستش من حدود یک سال و نیم پیش در حین خدمت یه نفر رو دیدم که فراری شده بود و بعد چند سال که اومده بود با هزار بدبختی و دادگاه رفتن و این حرفا بالاخره تونست از معافیت سه برادری استفاده کنه! ولی خب الان که احتمالا قانون فرق کرده و مطمئن نیستم که از معافیت ها در این صورت بشه استفاده کرده.
اون چیزی که مشخصه شما باید خودتون رو معرفی کنید و اگه خدمت رو اصلا دوس نداشتین بهتر بود که کلا نمی رفتین تا اینکه فرار کنین :دی
مسلما خیلی دوندگی داره و اولش به خاطر فرار ، دادگاه هم باید برید و خسارت هم باید پرداخت کنید.
بعدش هم که می خواید برای معافی اقدام کنید فرضا اگه بشه هم به این راحتی ها نیست و حداقل باید یکمی پارتی داشته باشید...
خیلی ممنون از کمکت
اشتباه کردم فرار کردم :n03: اگه صبر میکردم تا الان 10 بار خدمتم تموم شده بود
به نظرت اگه همه چیز خوب پیش بره و تو دادگاه مدارک معتبری ارائه بدم و ... چقدر طول میکشه که معاف بشم ؟ یعنی اگه همه چیز خوب پیش بره و درست باشه چقدر طول میکشه ؟
منظورم از نظر زمانی هست که مثلا وقت دادگاه ها چند وقت به چند وقته و خیلی معطل نمیشم ؟ چون بیشتر از 3 ماه نمیتونم تحمل کنم
پارتی هم دارم یعنی عموم تو سازمان نظام وظیفه میدون سپاه کار میکرده و الان بازنشسته است اما دوست و آشنا داره
یعنی اگه اینجوری بشه مثل این میمونه که تازه متولد شده باشم و این کابوس که بعد از فرار بهش گرفتار شدم واسه همیشه تموم میشه
ا توجه به قانون جديد كه گفته ٣٠ ماه جبهه معاف ميشن ، ممكنه باز قانون كسري جبهه رو اجرا كنند؟
دوست عزیز قانون جدیدی نیستنقل قول:
این قانون یکساله هست و از همون ابتدا تغییری
نکرده من نمیدونم چرا این جناب سرهنگ دوباره همون قانون قدیمی رو بازگو کرده