به نظرت الآن رنگار بالانسه؟نقل قول:
یا Urgot که محبوبیتش به 0.48% رسیده؟
Printable View
به نظرت الآن رنگار بالانسه؟نقل قول:
یا Urgot که محبوبیتش به 0.48% رسیده؟
بابا شوخی که نیست، 3 تا از بزرگترین و با تجربه ترین افراد در ضمینه بازی های آنلاین رو آوردن رو شرکتشون! جدیدترینشم که Ghostcrawler که از Blizzard استعفا داد و اومد Riot Games! تمام بالانس World of Warcraft رو دست این Ghostcrawler می چرخید! درسته که به بالانس WoW هم خیلی اعتراض شد اما تجربه ای که Ghostcrawler تو این ضمینه داره هیچکس نداره.
Team built بازي كنيم icon summer ميده؟
بالانس می شه ، قرار نیست با 1 پچ کلا بازی به نهایت بالانس بودن برسه ، البته رنگار رو زیادی توی این فروم بزرگش کردید ;)نقل قول:
در مورد Urgot هم من شما رو یاد زمانی می ندازم که Annie پیک ریت اش به 0 میل می کرد و Champ ای بود برای خنده ، آسیایی ها به عنوان ساپورتر مطرحش کردن و کل پلیر های آمریکا و اروپا شروع کردن به پیک کردنش
خیلی از Champion ها مشکل بالانس بودن ندارن مشکل محبوبیت دارن ، البته من نمی گم Urgot جزو این هاست ولی توی Season 2 این Champion جزو Always Pick/Ban ها بود اکثرا تا این که Nerf شد
دوستان سایت ما داره کم کم آماده میشه فقط اگر فکر می کنید چیز خاصی هست که دوست دارید سایت داشته باشه بگید. ایده خاصی یا موردی که فکر می کنید لازمه یه سایت LoL داشته باشه.
قسمت های فعلی سایت به غیر از آموزش و اخبار و این چیزا :
1 - Summoner Search که فعلا یک مقداری محدود هست چون هنوز Riot به ما Key اصلی رو نداده در حالی که الان 2 ماهی میشه سایتمون رو ثبت کردیم و Approved شده.
2 - جدول رده بندی بازیکنان ایرانی که بعد از ثبت نام میتونید در این جدول شرکت کنید.
3 - رویداد های هفتگی، هر 2 هفته یک بار قرار هست یک Event داشته باشیم که به برنده ها به قید قرعه یک Skin به انتخاب خودشون میدیم.
4 - پروفایل شخصی هر فرد که شامل مشخصات فرد و Summoner بازیکن، Lane هایی که بیشتر بازی می کنه، Champion هایی که دوست داره و آیا به دنبال تیم هست یا نه. همه اینها قابل Search کردن هست، مثلا شما یک تیم دارید و دنبال یک Mid Laner میگردید، لیست Mid Laner های سایت رو میارید با فشار دادن یک دکمه، از بین اونها بر اساس امتیازاتی که دارن از جمله رتبه در جدول، Division و League ، تعداد بازی هایی که با Champion های مختلف در ماه گذشته انجام دادن و درصد موفقیت با هر Champion رو میتونید مشاهده کنید و بعد از باز کردن پروفایل شخص تمام اطلاعاتی که شخص وارد کرده رو بخونید و بهش پیغام خصوصی یا ایمیل ارسال کنید و منتظر جواب باشید.
5 - گروه های مختلف که به نوعی دورهمی هستن، میتونید برای Champion مورد علاقه تون Group بسازید یا به Group که قبلا ساخته شده Join بشید، ویدئو، عکس، مطلب، چت و کل کل، Event و خیلی کارای دیگه میتونید در این گروه ها انجام بدید، برای تیم های خودتون هم میتونید گروه بسازید و با هم تیمی ها در ارتباط باشید.
اگر پیشنهادی دارید در مورد چیز جدید که لازمه اضافه بشه حتما بیان کنید. ممنون.
جدیدا چرا همه رنگار رو بن میکنن:n04: همین بن کردنا آخر کار دست ما میده میزنن مثل کازیکس افلیجش میکنن:n14:
آدرس سايت?نقل قول:
فعلا چون مسئله مربوط به CPU Usage سایت حل نشده نمیتونیم سایت رو لینک بدیم چون بازدید زیاد باعث Error 503 میشه و سایت بالا نمیاد، اما قول میدم توی این هفته با تغییر هاست سایت جدید بیاد صفحه اصلی irlol.irنقل قول:
خیلی کار قشنگیه یه چیزی تو مایه های همون Lolking عالی میشه اگه درست کنید ما هم حمایت میکنیمنقل قول:
دوستان دقت کردید SHEN چقدر کانترش سخته؟
هیچ وقت نتونستم از تیمی که SHEN رو داره ببرم
دوستان به بهترین ایده از طرف سایت یک اسکین 975 به عنوان هدیه تعلق میگیره. ایده هاتونو اینجا درج کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برای اسکین این ایده نمیدم ولی بنظرم اگه این کار بکنید مثلا مثل LoLNexus باشه بهتره مثلا من وقتی میرفتم رنکد از اونجا اطلاعات تیممو گیر میاوردم نه فقط رنکد کلا هم برای نرمال هم میشد این کارو کرد من بلد نیستم خوب توضیح بدم بقیه دوستان اگه بهتر بلدن توضیح بدن لطفا حرفای منو کامل بکنبد :n16:نقل قول:
من برای اسکین این ایده نمیدم ولی بنظرم اگه این کار بکنید مثلا مثل LoLNexus باشه بهتره مثلا من وقتی میرفتم رنکد از اونجا اطلاعات تیممو گیر میاوردم نه فقط رنکد کلا هم برای نرمال هم میشد این کارو کرد من بلد نیستم خوب توضیح بدم بقیه دوستان اگه بهتر بلدن توضیح بدن لطفا حرفای منو کامل بکنبد :n16:نقل قول:
دوستان پیچ که اومد 4.13 بود ؟ Patcher & Landing Page جدید اضافه کردن ؟
تشکر از نظر شما.نقل قول:
فکر خوبیه، خب یه مقدار وقت می بره اما ما امکاناتشو در اختیار داریم. فعلا ما برنامه سایت Elophant رو در سایت پیشنهاد کردیم برای این کار تا زمانی که خود سایت یه همچین امکانی رو ارائه بده.
میتونید فعلا این برنامه رو از این لینک دانلود کنید اگر فیلتر بودن lolnexus شمارو اذیت می کنه.
بازی کردم خیر سرم VI شده بودم EZ تو تیمم بود اول بازی گفتم این یارو نوبه اقا چه عرض کنم این یارو کند ذهن بود کند ذهن معیوب ناقص الخلقه ساپورتمون دیگه بدتر میگفت نمیدونم چرا همش فید میدم بعد EZ گفت من اصلا بازی با Ez رو بلد نیستم همش میبازم lمیگم چرا بازی میکنی میگه Ez رو دوست دارم :|||||||||||||||||
حالا صبر کنید دو تا کیل به به مید دادم Ez و sona کلی 6 تا کیل به ashe داده بودن اومدم پاینن گنک کردم با هزار تا بدبختی خودمو رسوندم به ashe با ulti بردمش بالا و پایین Ez داشت مینیون میکشت :||| زیر تاور sona هم داشت ریکال میکرد :||
بعد حالا قسمت جالبش اینجاست sona میگه dude .... srsly you need to learn ganking اقا دارم از عصبانیت سکنه میکنم چیکار کنم به نظرتون 6 تا بازی پشت سره هم باختم فقط به خاطر adc عقب افتیده قبل لول 4 همشون 3 بار میمیرن اونوقت به نظرتون من چجوری گنک کنم؟؟؟؟ بعد شدم 1/5/5 میگه report VI for feed :||||| خوب معلومه وقتی adc میشه 18/3 اونم ashe اشغال ترین Adc دیگه زیر تاور هم باشم میمیرم 16 تا چمپ ندارم برم ranked البته اونجا که دیگه واویلا
Ashe آشغال ترین ADC :n08:نقل قول:
یه ایده میدم همینجوری برا سایت ممکنه احمقانه به نظر بیاد ولی بد نیست یه لیست OPen درست کنید هرکی نوب تو تیمش بود اسم اونو با رجیونی که بازی میکنه همراه با میزان نوب بودنشو و چمپ هایی که بلد نیستو و اینارو اضافه کنید بعد سیستم سرچ راه بندازید همه ی تیم میت هامون رو توش سرچ کنیم بعد یه مدت اگه همه همکاری کنن یه لیست خیلی بزرگ میشه من روزی 100 نفر رو وارد میکنم قسم میخورم با مدرکنقل قول:
میدونم اینجا جاش نیست ولی گفتم شاید بتونید راهنمایی کنید !!
جایی می شناسید که واتر بلاک رم بفروشه ؟
واتر بلاک گرافیک گیر آوردم و نصب کردم ولی رم رو پیدا نمی کنم.:n03:
کجاش خنده داره کافیه یه نوب رنگار رو برداره عین سگ ashe بین 7 نفر هم باشه میمیرهنقل قول:
Troll کن:n02:(( واسه آرامش اعصاب خوبه))نقل قول:
حرص خوردنشون رو وقتی میبینی آخ یه حالی میــده که...
بزار تا میتونن فلیم و فحاشی کنن تو هم ریپورتشون کن ^^
----------------------------------
این چت بن ها منو بدجور عقده ای کرد :| طرف یه کلمه بد بگه یه چیز اضافه بگه سریع ریپورت میدمشون -.-''
من کلا اصلا کاری ندارم :n01:
هر چی هم ساکت باشی و چیزی نگی ، طرف اعصابش بیشتر بهم میریزه:n08:
جدیدا ک* خل های blind اومدن توی team builder توصیه می کنم جز draft/ranked چیز دیگه بازی نکنید :d
نقل قول:
بگو عقیق رایانه برات میاره ، وارد کننده xspc هستن
امروز چه روز خوبی بود :n12:
اگه همینجوری پیش بره plat رو hit میکنم آخ plat 5 بشم انقدر ترول کنم که دلم خنک شه :n22:
با یک بازی که نمیشه قضاوت کرد روی بازی دیگراننقل قول:
یه ایده میدم همینجوری برا سایت ممکنه احمقانه به نظر بیاد ولی بد نیست یه لیست OPen درست کنید هرکی نوب تو تیمش بود اسم اونو با رجیونی که بازی میکنه همراه با میزان نوب بودنشو و چمپ هایی که بلد نیستو و اینارو اضافه کنید بعد سیستم سرچ راه بندازید همه ی تیم میت هامون رو توش سرچ کنیم بعد یه مدت اگه همه همکاری کنن یه لیست خیلی بزرگ میشه من روزی 100 نفر رو وارد میکنم قسم میخورم با مدرک
:n28::n28::n14::n14::n14:
2 دقیقه خوشحال بودیما نمیذارن که :n28::n28:
4 دقیقه رفتیم جانگل fizz فول شد aatrox تاور تاپ رو که afk بود زد ...
lucian هم که تا تونست feed داد
فکر نکنین فقط برونز ها نوبن تیم من همه :n14: gold بودن:n14:
آخ که راست گفتی ؛ لــــــــایـــــــک:thumbsup:نقل قول:
به شمارش زنگ بزنم ؟ یا از قسمت ارتباط با ما ، یه پیام بدم ؟نقل قول:
جدا از این که ممکنه هر کسی بازی بد داشته باشه و بعدا پیشرفت کنه و بهتر بشه، شما فرض کن روزی 100 تا گزارش دادی، 49 نفر دیگه هم روزی 100 تا گزارش بدن، میشه ماهی 150,000 تا بازیکن، LoL ماهی بالای 20 میلیون بازیکن داره و شاید بالای 5 میلیون بازیکن بد، بقیه رو میخوای چه کنی.نقل قول:
راه بهتر اینه که ما همه ایرانی هارو تشویق کنیم به با هم بازی کردن، تیم درست کردن و بهتر کردن بازیشون با آموزش های سایت.
آشغال نیست، چون اکثر نوب ها پیکش میکنن همه فکر میکنن آشغاله،نقل قول:
من پارس انلاینم وقتی می خوام لاگین کنم بعضی وقتا لاگین نمی شه خارج از اینا بعضی وقتا تو انتخواب چمپ انگار برا چند ثانیه دیتا نمیره برگرده به خواطر همین چند بار بیرون افتادم تو بازی پینگم خیلی بالا می ره بعضی وقتا هم دی سی می شم اما می تونم ببینم بقیه چی کار می کنن اما خودم نمی تون حرکت کنم کلا انگار دیتا درست نمی ره برگرده کسی این چنین مشکلی داره؟ یا از نته منه اخه تایم اوت هم ندارم تو پینگ
چند وقتیه بعضی از ISP ها کلا سایت League of Legends رو محدود کردن، اگر سرویس VPS یا VPN داری با اونا یه تست بکن ببین بازم همینجوریه، اگه نبود مجبوری یه کاهش پینگ بخری.نقل قول:
باو خوب یه سابقه براش درست میکنیم منم نگفتم که با یه بازی به صورت موقتی اددش میکنیم بعد بقیه هم اونو ستاره دار میکنن هرچی بیشتر نوب تر بعد اگر کسی پیشرفت کرد از لیست حذفش میکنیم سیستم درست میکنیم هاهاهانقل قول:
این اکانت رو چقدر میشه فروخت؟
82 Champions
4Runes Page
Server:Eune
Silver V
1Skin:Northern front swain
به نظر من 100 تومان:n13::n13:نقل قول:
این GNAR چه زمانی میاد؟ آخه من الان ip شو دارم :n02::n02:میخوام ببینم اگه دیر میاد یکی دیگه رو بخرم.:n13::n13:
زنگ زدم عقیق رایانه یک پاور Enermax Revolution X't 630W سفارش دادم ؛ کلا شد 440.000 ؛ بیرون تا 470.000 هم میدادن .
دمت گرم ، جای خوبی معرفی کردی .
Gnar در حال حاضر بسیار OP هست و باید کلی Nerf بشه تا بیاد :n09:نقل قول:
Poke وحشتناک، اگه یکم تانکی ببندی میشه یه چیزی مثل Vi که نمیشه کشتش! Assassin نیست چون Combo خیلی سریعی نداره که Damage بالا بزنه اما هم Attack Speed لازم داره هم Cooldown Reduction و باید یکم تانکی بست تا واسه Team Fight هم زود پر پر نشه. Top و Jungler هم میشه باهاش بازی کرد. کلا واسه Top ساختنش اما خوب میشه باهاش Gank کرد مخصوصا توی فرم گنده شده بعد هم اگه اوضاع خراب بود میری فرم کوچیک و با E فرار می کنی.
آخ منم همین مشکل رو دارم(پارس آنلاین هم دارم)نقل قول:
دوستان میشه راهنمایی کنید
تا 2 هفته دیگه پچ بعدی میاد که چمپ هم توی اون پچه یکم بعدش Available میشه .نقل قول: