حدودا جمع آوری چند روز طول می کشدنقل قول:
Printable View
حدودا جمع آوری چند روز طول می کشدنقل قول:
سه تا 4 روزنقل قول:
سرعت من از دو شب پیش اومد روی 10 تا 15...... 12 مگ
اول این هفته یک ماهه تمدید کردم..... تو این هفته فقط 2 تا 3 گیگ دانلود کردم.... یعنی تو سری جدید اصلا دانلودی نداشتم که بخوان محدودم کنن..... قبلش هم 2 هفته نبودم ( هیچی دانلود نکردم )
با این حساب فعالا همه رو محدود کردن
هنوز یک ماهه که اومد صبانت :n30:...... از مخابرات فرار کردم..... حالا باید برم آسیاتک ( ولی شانس ندارم همون هم محدود می شه )
مشکل از مدیران صبانت است که یک شبه تصمیمهایی میگیرند که همه کاربران را ناراضی میکنند!
با این وضعیت کسی که ترافیک سه ماهه شش ماهه و یکساله خریده و دانلود زیاد داشته ضرر میکنه چون باید دو گیگ بخره تا یک گیگ بتونه شبها دانلود کنه!
در صورتی که اینقدر جرات ندارند که بیایند این قانون را در سایتشان اعلام کنند تا مشتریهای قدیم و جدید تکلیفشان را بدانند!
ضمناً قانون نباید شامل کسی باشه که قبلاً سرویس را خریده و باید بعد از اتمام سرویساش کاربر با شرایط جدید بماند و یا درخواست جمعآوری خطاش را بدهد! که الان همه را با مشمول این قانون کردهاند!
پشتیبانی میگوید کاربرها زیاد مصرف میکردند و مجبور شده اند این کار را کنند اولاً کسی که سرویس بالای 128 میگیرد یعنی قصد دانلود دارد و نه وبگردی شما هم میتونستید شبانه را در حد سرعت خریداری شده بدهید (این حق کسی است که وقتی سرویس چند مگ میگیرد و ان هزینه بالا را میدهد شبانه روز با سرعت بالا دانلود کند)
ساعت شبانه هم لطف شرکتها به کاربرها نیست! وقتی اینترنت را اینقدر گران و بیکیفیت به کاربران میدهند آن چند ساعت شبانه رایگان حق کاربر است و اگر مدیران شرکتها درست ترافیک را تقسیم کنند کاربرها ناراضی نمیشوند!
اگر تعداد کاربرهایی که تخلیه میکنند زیاد باشد شاید از تصمیمشان برگردند درغیراینصورت بقیه شرکتها هم برای دانلود شبانه از صبانت تقلید خواهند کرد!
WOW:n04:
یکی حرف حساب زد بالاخره :42:
فقط میشه زودتر تخلیه کنن بعضیا ......
اون بعضی ها اگه تخلیه کنن چی به شما میرسه؟نقل قول:
مطمعن نیستم :n13:
چه فرقی میکنه شما که میخاین تخلیه کنین:n10:
از یه منبع نسبتا موثق شنیدم
صبانت قبل از عید دوباره برای جذب مشتری سرعت دانلود شبانه را آزاد میکنه اما فعلا تا اون موقع سیاست محدودسازی را ادامه میده
من که تخلیه میکنم شک نکن.پس شما هم صبوری پیشه کن:n09:نقل قول:
مشخص است که این سیاست صبانت شده.البته دوره های نزولش همیشه طولانی تر از صعودش هستند.متاسفانه در آن روزهای خوب شبانه با سرعت عالی بودند کسانی که وقتی میگفتی معلوم نیست همیشه اینطور باشد.شاید محدود کنند در آینده آنچنان بر علیه ات جبهه میگرفتند که فکر میکردی صبانت ماله پدرشان است:n23:نقل قول:
صبانت در این دوماه اخیر بخاطر سرویس 12 مگ و باز گذاشتن سرعت شبانه سود خیلی خوبی داشته الانم شیر فلکه را کلا بسته تا 5 یا 6 ماه دیگه بعدش هم دوباره با یه سرویس بالاتر و باز گذاشتن دانلود شبانه ملت را سرکیسه میکنهنقل قول:
من همون روز اولی که اومدم صبانت گفتم تا چند وقت دیگه صبانت محدود میکنه چونکه دفعه های قبلی هم همینکار میکردنقل قول:
اما واقعا فکرش رو هم نمی کردم به این سرعت محدود بکنه فکر کنم فقط 2 ماه سرعتا رو باز گذاشته بود
آخه وقتی کاربر میتونه از بین سرویس دهندههای دیگه براحتی یک Isp دیگه انتخاب کنه که این مشکل را نداشته باشه با چه منطقی صبانت سرعت شبانهاش را از 300 آورده روی 15؟نقل قول:
کی دیگه میاد وقتی سرعت روزانه 128 با چند مگ یکی است پول برای 128 بالاتر بدهد؟!
کدام عید؟نقل قول:
نوروز
غدیر
قربان
امام رضا
و ...
نکته ی جالبش اینجاست که سرعت شبانه ی تمام سرویس ها 16 کیلوبایت شده !!...... یعنی هیچ فرقی بین 128 و 12 مگ نیست
اگر می خواست سرعت رو محدود کنه باید سرعت 1 به 8 میزاشت...... یعنی 12 مگ در بدترین شرایط باید سرعتش روی 128 باشه.... نه اینکه کلا همه رو روی 16 ببنده !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم اگر کسی مشتری تهرانی صبانت هست و میره نمایشگاه باید برود غرفهشان و تمام مشتریهای جدیدشان را با گفتن اینکه سرعت شبانه شان را روی 16 کیلوبایت فیکس خواهند کرد بپراند!
توی روز روشن دارن داد میزنن دزدی میکنیم و طلا جایزه میدیمنقل قول:
Sent from my GT-I9300
دیشب من با سرویس 8 مگ 12 گیگ دانلود داشتم
از کی تا حالا سرعت شبانه 15 kbs بوده؟
بعضی شهر ها اینجوری بوده( به قول خودشون آزمایشی هست و به مرور گسترده تر میشه:| )نقل قول:
برای من از 9 شهریور اینجوری شده:n27:
چند روزه که سرعت بعضی ها کم شده..... سرعت منم از 2 شب پیش اومد روی 16 ( در صورتی که تو دوره ی جدید 2 3 گیگ دانلود شبانه داشتم )نقل قول:
امشب هم از ساعت 2 به بعد اومد روی 16
تف به شرفشون.... وقتی همه تخلیه کردن می فهمه..... فکر کرده کسی که به خاطر دانلود شبانه میاد صبانت 6 ماه صبر می کنه که شاید سرعتش خوب بشه
من گفتم شبانه برام مهم نیست چون دانلود ندارم ولی الان سرعت وبگردی حداقل برای من افتضاح شده! دانلود هم که گفتم نداشتم. چه جوریاست؟ زده ما رو هم محدود کرده!:19:
من 3 گیگ خریدم سرعت دانلود شبانه م هیچ فرقی نکرده کسی هست که حجم خریده باشه و سرعتش دوباره درست شده باشه؟؟؟ این *&%$#*ها فکر کنم همون رو هم دروغ گفتن !!
آخر امسال قبل از عید نوروزنقل قول:
1021 مگ تا رهایی:n20::n20::n20:
هر مگ که مصرف میکنید اینجا گزارش میدید؟:n28:نقل قول:
من همون لحظه کل حجم رو دانلود کردم گذاشتم واسه جمع آوری :n13: :n02:
زنگ زدید پشتیبانی؟نقل قول:
یک ساله تمدیدش کنین ارزون تر در میاد :n02:نقل قول:
شما تنها استثنایید که توی فروم دیدم!نقل قول:
دیشب من با سرویس 8 مگ 12 گیگ دانلود داشتم
از کی تا حالا سرعت شبانه 15 kbs بوده؟
مثل یک مرد جمع آوری کردم:31:
دوستانی که حجم می خرن بعد سرعت محدود مونده، من زنگ زدم پشتیبانی، می گه از اول که سرویس 3 ماه رو گرفتی (تو تیر گرفتم) تا قبل محدودیت 70 گیگ دانلود داشتی، سرویست 12 گیگ بوده یعنی تا 24 گیگ می تونستی دانلود کنی، 1 گیگ هم اضافه گرفتی بعد محدودیت که میشه 2گیگ شبانه با 24 گیگ خود سرویست میشه 26 گیگ و شما چون قبل از محدودیت 70 گیگ مصرف کردی تازه اضافه هم با سرعت خوب گرفتی!!!! سرعت شبانت خوب نمیشه تا وقتی که 2 برابر مجموع گیگ هایی که اضافه میگیری از 70 که قبل محدودیت دانلود کردی بیشتر بشه بعد تازه اون قدر که بیشتر از 70 شده می تونی دانلود کنی تا دوباره گیگ بخری تا 2 برابر دوباره بهت بدیم!!!!!!!! یا سرویست رو دوباره کلا تمدید کن تا دانلود های شبانت 0 بشه و به مقدار حجمی که گرفتی 2 برابرش شبانه بگیری!!!!!!
یعنی ای کاش می تونستم اینجا فوش بدم بهشون، واقا دزدی تو روز روشن! اون موقع که من 70 گیگ دانلود کردم اصلا این قانون مزخرف نبود وگرنه اصلا من نمی تونستم 70 بگیرم اون وقت گیگ اضافه که میگیرم میگن پای اون 46 گیگ اضافه که گرفتی!!!!!!!!
عجب! اینا از دزد بی شرف ترن، شیطونه میگم پاشم برم نمایندگی همه شونو یه دل سیر بزنم!
واقا دیگه حرفی ندارم!
79 مگ دیگه دارم، کسی پیشنهاد نداره کجا برم؟
اونایی که سرویسشون رو طولانی تمدید کرده بودن رسما بدبخت شدن چون دانلودا شبانه قبل از محدودیت هم در نظر گرفتن، من که به زودی سرویسم تموم میشه!
پ.ن: مملکت اسلامی اینه؟ یعنی کسی جلو اینا رو نمیگیره و روشون نظارت نمی کنه؟ اسرائیل که این قدر میگن فلان و بهمان حداقل برا مردم خودش ارزش قائله...
اینجا نمیتونی فحش بدی به خودشون که فحش دادی؟:n02:نقل قول:
حتما موقع تخلیه برو نمایندگی یکم سر و صدا کن دلت خنک بشه تازه تلفنی شاید خیلی طول بدند تخلیه رو
الان طبق تحقیقات من اسیاتک و مخابرات فعلا در جایگاه بهتری از صبا قرار دارند
ولی از هر جا میگیری پیله بشو که بهت اطمینان بدند سرویسشون از فردا یهو قانونش عوض نشه مثل من بشی:n27:
دوستان قضیه این تفکیک های مختلف بر اساس سرعت چیه ؟
من چند ساله دارم 128 میگیرم ولی سرعتم همیشه یک مگ بوده. شبانه هم حالا غیر ایام خاصی که خراب شده حالا مثل روزانه نبوده دیگه از 128 هم خیلی بالاتر بوده، 512 رو اکثرا داشتم.
پس الان اون سرعت های 512 و یک مگ رو با قیمت بالاتر برای چی میدن، با همین 128 هم که هست همون سرعت ها.
من هم 6 ماهه هستم:n27:نقل قول:
این اینترنت فیتیله ای که شب ها گذاشتند اگه کسی استفاده کنه حساب میشه؟:n02:
این دنیا خوشن اون دنیا میخوان چیکار کنند؟:n23:
79 مگ؟
من به 250 تا 300 مگ میرسم قطع میشه
میگن حجمت تموم شده
تمدید میکنم میبینیم اون 250 مگ هم اضافه شده !!:n02:.............
منم فعلا تو صف جمع آوری هستم عمدا دارن طولش میدن مخابرات منطقه ما خلوته ایمیل جمع آوری که برسه به مخابرات 15 دقیقه بعدش پورتم آزاد میشه اما الان صبانت عمدا نمیفرسته فکر کرده اگه طولش بده من تمدید میکنم زهی خیال باطل یک هفته هم طولش بده من تمدید نمیکنم راستی کارمند پشتیبانی شیراز میگفت ما نارضایتی مشتریها را به دفتر مرکزی تهران اطلاع دادیم اما فعلا صبانت میخواد قانون جدید را ادامه بدهد
نمیدونم کی تو صبانت این طرح را داده و شرکت شان را میخواد بزنه زمین!!!نقل قول:
درباره مشکل شبانه صبانت به همه دوستها و آشنایانتان حتی آنهائیکه صبانت ندارند و از شرکت دیگهایی اینترنت دارند اطلاع رسانی کنید (یک پیامک در این باره به همه دوستانتان بزنید! مثلاً بنویسید "صبانت سرعت اینترنت شبانهاش را روی 18 کیلوبایت برای همه کاربرها ثابت کرد. از صبانت اینترنت نگیرید!")
اگر وبلاگ وب سایتی دارید یا در شبکه اجتماعی عضو هستید حتماً اطلاع رسانی کنید تا مشتریهای آینده شان را بپرانید تا یاد بگیرند چطور باید با مشتری رفتار کنند!
بهشون میگی هر ننه قمری میدونه که هر قانونی عطف به ماسبق نمیشه. فکر کنم به خاطر این قضیه میتونی ازشون شکایت کنی .نقل قول:
بنده جمع کردم
دوستان من دیشب درخواست جمع آوری دادم کد رهگیری هم بهم داد ولی الان تو اکانتم جلوی قسمت وضعیت جمع آوری نوشته: در لیست جمع آوری نمیباشد!!
باید از شرکت زنگ بزنن بهم آیا؟
دوستانی که جمع آوری کردن یه راهنمایی بفرماین با تشکر:n16:
اینایی که تخلیه کردن کجا میخوان برن؟ یه کم صبر میکردین شاید این جمعه درست میشد شاید