دوستان نظرتون راجبه شرکت پیشگامان چیه؟کوچ کنیم؟
Printable View
دوستان نظرتون راجبه شرکت پیشگامان چیه؟کوچ کنیم؟
مشکل اینجاست که شما هیچ جور نمی تونین پارس رو محکوم کنین می دونین چرا؟ چون تو ساعت مجانی ازتون حجم کم نمی کنه ولی تو ساعت غیر مجانی 3 برابر ازتون حجم کم می کنه.
من از شاتل اومدم پارس!!! از جیب یه دزد افتادم تو جیب اونیکی دزد :41:
شما كه شبها حدود 4 گيگ دانلود داري !نقل قول:
چرا سرعتت اينطوريه ؟!!!!
یه ایمیل چک کنی ۲۰۰ مگ ازت کم میکنن دزدی هم یه اندازه ای باید داشته باشه
سلام:20:
شما هم این مشکلو دارید ؟
شب idm رو میذاریم برای دانلود، صبح بیدار میشیم میبینیم تو idm یه مقدار دانلود کرده بعد زده error
این برای چی هست ؟ یعنی نصفه شب قطعی داره ؟ چون معمولاً وقتی اینطوری میشه یه بار که مودم رو خاموش و روشن میکنم دوباره درست میشه!
به نظر شما چجوری میشه این مشکلو درست کرد؟
خوب شما بطور حضوری برید و مشکل رو در میان بگذارید...نقل قول:
از روش های نامردی و دور زدن و اینا که به ما توصیه نشده :21::31:نقل قول:
متاسفانه 2 شبی هستش که شبانه ی من به عظما میره !!
دیشب فقط 2.5 گیگ دانلود داشتم شب قبلش هم 3 !!
نمیدونم کی این وضعیت درست میشه ولی با این بیانیه هایی که میدن فکر کنم 1 هفته ی شبانه ام همین وضعیت رو داشته باشه
یعنی شبی 3 گیگ کمه؟بابا شماها توقعتون بالاست به خدا.سرویس من 512 هست دارم شبی به زور 1.4 گیگ دان میکنم.دیشب 700 مگ بود.نقل قول:
دوستان شما دقیقا از چه ساعتی میزارین واسه دانلود؟من از 1 تا 6.
پست اول همین تاپیک رو بخوننقل قول:
اگر ساعت ویندوزت با ساعت پنل پارس مچ هستشنقل قول:
12:28 دیسکانکت کن و از ساعت 12:33 بزار رو دانلود تا 6:58 صبح
نقل قول:
'گفتی مچ بودن ساعت سیستم با سرور پارس ، گفتم بگم که سیستم من با سرور پارس 10 ثانیه اختلاف داره بصورتی که ساعت من 7 صبح میشه پارس انلاین 6:59:50 ثانیه هست و این مچ بودن ساعت تو قسمت استفاده از ترفند خیلی مهمه و الا حجم مثل برق میپره
اینطور که تو پست اول هم نوشته یعنی حتما باید 6:59 دقیقه بشه یعنی اگر 6:45 دقیقه یا حتی 58 دقیقه باشه 1 ساعت از ترافیکو میخوره؟
ساعت پارسو چجوری بفهمم رو چنده؟
من با ای دی ام یه پروفایل ساختم و خودش استپ میکنه و سیستمو خاموش میکنه میشه بهش اطمینان کرد که دقیقا همون ثانیه قطع بشه؟
میشه من از 12:35 بزارم تا 6:45
باید قبل از 7 دیسکانکت بشینقل قول:
شما از 12:35 بزار تا 6:45 هیچ مشکلی نداره فقط حواست باشه که از 12:35 تا 1 نباید دیسی بشی
من از 12:35 تا 6:55 دانلود میکنم.همونطور که دوستان گفتن مواظب باشید تا ساعت 1 دیسکانکت نکنین.
با خیال راحت ساعت 12:33 تا 6:57 بزارین دانلود کنه، اختلاف حداکثرش 1دقیقه ست نه بیشتر!
IDM هم سر ثانیه دانلود رو قطع میکنه و اگه تیک Hang up connection و Turn off computer و Force Prosses to terminate رو گذاشته باشین همونجا دی سی میکنه و کامپیوتر رو هم خاموش میکنه.
این چند روزه از من هیچ حجم اضافه ای کم نکرده.
البته شبانه همچنان افتضاحه! از ساعت یک به بعد همه ش تایم اوته و نمیتونه چیزی دانلود کنه. 12:30 تا 1 حداقلش 250مگ رو دانلود میکنه ولی از 1:4دقیقه که دی سی میشه تا 6 صبح جمعا 100مگ زورکی دانلود میکنه و 6-7 هم یه 400-500مگی دانلود میکنه و جمعا دانلود به 700-800مگ زورکی میرسه!
بچه ها کسی خبر نداره این سیستم 12:30 تا 7 صبح توی رشت کار می کنه یا نه؟ ممنون....
دوستان من این ماه 512 گرفتم. ولی اصلا سرعتم تغییر نکرده. اینم سندش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلنا هم تقریبا همین بود قبلنا 128 داشتم 0.87 بودش الان 0.96 . سرعت دانلودم از 116 بالاتر نمیره. البته دروغ چرا یهو میشه 140 بعدش برمیگرده دوباره 116. قبلنا هم 116 راحت دانلود میکردم. قاعدتا باید با سرویس 512 سرعت 220 داشته باشیم. اما اصلا این طوری نیست.
دوستان کمکی میتونن بکنن؟ راه حلش چیه
سرعت قانونی که در حال حاضر داره اجرا میشه برای شما نهایتا باید 65 تا 70 کیلوبایت باشه با 512 البته بنده بخیل نیستم ولی این قانونه دیگهنقل قول:
سرویس شما یا با 8 یا با 10 نفر تقسیم میشه که جوابش هم میشه همین 65 یا 70
حالا سرعت شبانه شما چطوره؟
دوستان عزیز می تونن از سرویس 256 استفاده کنن، تنها نوع سرویس هست که در حال حاضر برستش بازه و سرعت تا 210 هم بالا میره، بقیه سرویس ها محدودیت دارند.
از همه ممنون بابت نظراتشون.
فقط یک سوال.دوستان مودم من بصورت pppoe کانفیگ شده.مشکلی نیست؟بصورت بریج کانفیگش کنم؟
سلام دوستان
توی پست اول تاپیک که گفته این ترفند جمع شده انگار
اصفهان کسی امتحان کرده؟ سوال دیگه این که این زمانی که میگید باید مودم رو خاموش روشن کنیم؟ همون 12 ونیم؟
بعد برای صبح همین که نزدیک 7 خودش خاموش شه کافیه دیگه آره؟
آقا این جریان 3 برابر حجم کم کردن تو روزانه چیه ؟!
چون این لامصب بدرقم از من حجم کم میکنه .
فرقی نداره که ، هر جور خودت راحتی، برای منظور خاصی این سوال رو پرسیدی؟ چون پستهای قبلی رو نخوندم مننقل قول:
هزار دفعه زنگ زدم و سر و صدا کردم و اونا هم خونسرد گفتن مودمو بیار :|نقل قول:
هر سری هم مودمو بردم پس وایرلس رو عوض کرد و پس اکانت و داد دستم و همون آش و همون کاسه...
میدونم 512 رو یاد تقسیم بر8 کنم تا سرعت واقعیم به دست بیاد.نقل قول:
اما من دارم میگم من سرویس قبلیم 128 بود با 116 دانلود میکردم الانم که سرویسم 512 هست بازم دارم با 116 دانلود میکنم که گاهی اوقات یه پرش میکنه به 140 بعد دوباره برمیگرده به 116.
در مورد شبانه هم بگم که سرعت بهتر نشده ماکزیمم سرعت همون 116 هست ولی حجمی که دانلود میکنم بیشتر شده. پس یعنی اینکه مدنت زمان بیشتری با سرعت 116 دان میکنه.
حالا دوستان نظر تجربه یا پیشنهادی دارند؟
نمیدونم چرا تو پست اول زده جمع شده ولی واسه من مشکلی نداره من دیشب تا 6:50 گذاشتم دانلود کرد و هیچی هم حجم کم نکردنقل قول:
شما اگه مودمت روی pppoe تنظیم باشه باید 12:35 مودم رو روشن کنی و 6:55 خاموش تا ارتباط قطع بشه و رایگان حساب کنه ( البته مودم رو هم میشه تنظیم کرد که خودش بعد از چند دقیقه ارتباط رو قطع کنه و دیگه نیازی به خاموش کردن دستی نیست )
اگه هم روی بریدج تنظیم باشه که با خاموش شدن سیستم ارتباط هم قطع میشه و رایگان حساب میشه
پیشنهاد من اینه که مودمتون رو روی بریدج تنظیم کنین چون اینطوری مطمئن تره :46:
یه توصیه ای رو هم بکنم سعی کنین بین 12:30 تا 1 رو دانلود نکنین چون ریسکش خیلی بالاست و ارزشش رو نداره چون اگه یه بار دیسی اتفاق بیفته کل حجم رو ازتون کم میکنه
من که همیشه از 1 تا 6:50 میزارم
موفق باشید ...
در این باره بگم که من یبار 256 گرفتم ولی اصلا فرقی با 128 تم نداشت. یعنی هیچ فرقی بین این 2 سرویس حس نکردم.نقل قول:
باز الان که 512 دارم یه فرق کوچولو میبینم اما اون موقع دریغ از 1% تفاوت
قاعدتا باید بین 128 و 256 و 512 فرقی باشه که برای من هست و شما بهتره با پشتیانی یه صحبتی بکنی :46:نقل قول:
اطلاعیه پارس آنلاین :
قابل توجه مشترکین اینترنت ADSL
احتراما بدینوسیله به اطلاع شما کاربر گرامی میرساند این شرکت با رعایت مفاد قرارداد فیمابین تنها بمنظور ارتقاء سطح و بهبود کیفیت سرویس در راستای جلب رضایت مشترکین، در حال ارتقاء تجهیزات خود میباشد.
بدین منظور سرویس اینترنت ADSL شما در روز جمعه مورخ 1390/09/11 از ساعت 1 بامداد به مدت 7 ساعت دچار قطعی و اختلال خواهد بود.
بدیهیست با همکاری شما کاربر گرامی، افزایش سرعت، ارتقاء امنیت شبکه و کیفیت پشتیبانی خدمات را در سایه انجام این تغییرات جامه عمل خواهیم پوشاند.
پیشاپیش از بذل توجه و مساعدت شما کمال تشکر را داریم.
.
.
من همیشه از ساعت 1 شب تا 7صبح دچار اختلال و کم سرعتی شدیدی هستم..اگر این اطلاعیرو نمی گفت فرقی نمی کرد.
من خودم ppoe بود ولی بریدجش کردم چون کنترل بیشتری روش داری واسه استفاده ی روزانه راحتتری.نقل قول:
فقط یک سوال.دوستان مودم من بصورت pppoe کانفیگ شده.مشکلی نیست؟بصورت بریج کانفیگش کنم؟
برای شبانه، ساعت 12:30 خودت باید بیدار باشی تا DC کنی یا مودمو خاموش روشن کنی.
ولی اگه نمیتونی بیدار بمونی، PC رو روشن بزار و ساعت دانلود از 1تا 6:57 که همه ش رایگان حساب میشه.
یه فرقی که PPOE داره اینه که PC خاموش شه اینترنت قطع نمیشه و این به این معناست که ساعت 7صبح دستی باید مودم رو خاموش کنی، مگه اینکه با برنامه ای تنظیم کنی که ارتباط با اینترنت قطع شه، مثلا خود IDM که قسمت Schedule گزینه ای به نام Hang up Modem داره که وقتی زمان دانلود تموم شد خودش ارتباط اینترنت رو قطع میکنه.
اگه همزمان با PC از لپتاپی چیزی استفاده میکنی که همین PPOE بزار ولی اگه فقط PCیه Bridge کنی راحتتری.
باز خدا رو شکر قبلش یه اطلاعی دادن :27:نقل قول:
حالا کسی نمیدونه قراره چیکار کنن؟ ربطی به اینترنت ملی و این حرف ها داره به نظرتون؟:20:
بله حرف شما ممکنه درست باشهنقل قول:
ولی خدا پدرش رو بیامورزه که حداقل به کاربراش احترام میگذاره گفتم حداقل ولی این شرکت فخیمه شاتل فقط بلده کاربرانش رو از دانلود رایگان محروم کنه تقریبا 40 روز محدودیت+ سرعت 3 کیلوبایت+ سرویس اکو 512 بازم بگم. البته شاید ربطی به تایپیک پارس نداشته باشه ولی گفتم که کمتر ناراحت بشید:40: وبدونید که بدتر از شما هم هست
سلام ممنون بابت جوابنقل قول:
مودممو روشن میذارم 1 و 4 دقیقه IDM شروع می کنه به دانلود و 6 و 50 میگم خاموش کنه سیستمو، حالا اگه به IDM بگم Hang up modem هم بکنه مث خاموش کردن میشه؟ میخوام تنظیمات مودمو رو بریج نذارم چون سیستمای دیگم وایرلس ازش استفاده می کنن هی نمیخوام قطع و وصل کنم
ممنون
pppoe به نظرم بهتره ! البته بسته به شرایط شما داره ، خصوصا اگر مودم شما از پورت لن استفاده کنه ...
برا مثال من که با لینوکس کار میکنم خیلی pppoe برام خیلی راحت تر هست چون وقتی با یه disk لایو هم بالا میام نت رو دارم .
دوستان می گفتند اون هنگ آپ مودم جواب نمیده . برو توی تنظیمات مودم یه جایی هست که 2 حالت داره :نقل قول:
1-همیشه کانکت باشه
2-چند دقیقه بعد از رد و بدل نشدن کیلوبایت ارتباط قطع شه
بزار روی حالت دوم و زمانش رو هم مثلاً بزار روی 1 دقیقه . اینطوری 1 دقیقه بعد از خاموش شدن کامپیوتر مودم خود به خود قطع میشه و چیزی ازت کم نمی کنه . (مودم روشن می مونه فقط چراغش قرمز میشه که یعنی ارتباط قطع شده)
من از شبانه پارس آنلاین برای دانلود فیلم استفاده میکنم و میخوام سرویسمو ارتقا بدم به نظر شما 256 بگیرم بهتره یا 512؟(فرقشون زیاده یا خیلی کمه؟)
اگه دوستان لطف کنن و به این سوال جواب بدن خیلی خیلی ممنون میشم.
والا اینو من تا حالا تست نکردم و نمیدونم جواب میده یا نه خودت باید یه بار امتحانش کنینقل قول:
ولی همونطور که دوستمون Mehran14233 گفتن یه قسمتی توی مودم هست که میشه تنظیم کرد که بعد یه مدتی اگه هیچ اطلاعاتی رد و بدل نشد ارتباط رو قطع کنه
واسه من به اینصورته :
تو مودمت پیداش کن و مثلا تنظیم کن که بعد از 1 دقیقه ارتباط رو قطع کنه یعنی بعد از اینکه IDM سیستم رو خاموش کرد یه دقیقه بعد هم ارتباط قطع میشه و رایگان حساب میشه ...
البته این رو هم من خودم تست نکردم که ببینم جواب میده یا نه ولی اینطور که بقیه دوستان میگن جواب میده
احتمالا کلا میخوا قطع بشه - ولی دمش گرم خبر داده !نقل قول:
من همیشه از ساعت 1 شب تا 7صبح دچار اختلال و کم سرعتی شدیدی هستم..اگر این اطلاعیرو نمی گفت فرقی نمی کرد.