منم قبلاً این مشکل رو داشتم از LAN استفاده کنید مشکل حل میشه و دیگه نیازی به خاموش روشن کردن نیست...نقل قول:
Printable View
منم قبلاً این مشکل رو داشتم از LAN استفاده کنید مشکل حل میشه و دیگه نیازی به خاموش روشن کردن نیست...نقل قول:
دوستان مواظب باشید سرعت رو که کم کردن هیچ، جدیدا از ترافیکتون دزدی هم میکنند.:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه قم که خیلی مسخرس الان سرعت من روی بیت پینگ هم رو 500 واقعا مسخرست :41:
من که احتمال زیاد داره ین دورم تموم شد ازشاتل کوچ کنم.
گندشون بزنن دیگه اصلا سرعت به درد دانلودنمی خوره
قبلا توی 1ساعت 150 مگ می گرفتم حالا شده 50 مگ
دوست عزیز، شما اون ساعت 7:00 رو روی 6:59 تنظیم کن حله. مشکل از تنظیم نبودن ساعت هست. منم همین مشکل رو داشتم.نقل قول:
ببین یه کاری کن اگه نتونستی کاریش کنی زنگ بزن پشتیبانی تمام و کمال راهنماییت میکنهنقل قول:
من قبلا ظرف 1 ساعت 200 مگ دانلود می کردم ولی مثلا دیشب که دانلود کردم فقط 40 تا دانلود کردم.نقل قول:
من که احتمال زیاد داره ین دورم تموم شد ازشاتل کوچ کنم.
گندشون بزنن دیگه اصلا سرعت به درد دانلودنمی خوره
قبلا توی 1ساعت 150 مگ می گرفتم حالا شده 50 مگ
من چند روز دیگه برای پول شارژ زنگ می زنند و اون وقت می دونم چه جواب دندونشکنی بهشون بدم چون دیگه بیخیال این شاتل شدم.
دوستانی که از شاتل کوچ کرده اند : به مجا مهاجرت کنم؟
بچه ها یه رفقا میگفت سرعت 64 هم گویا مثل 512 هست؟
خبر دارید؟
من اگه اینطوری هستش میخوام برم یه 64 نامحدود بگیرم؟ داره چنین سرویسی
متاسفانه اگه 128 باشید فایده ای نداره و نمیتونید اعتراض کنید اما اگه 512 هستید بد بهشون بتوپیدنقل قول:
به نظر من دورخیز کن جفت پا برو تو حلقش
متاسفانه 7 ماه هست که 128 دارم. و تو این شبی 1.200 مگ دانلود داشتم ولی از 16 آذر این اتفاق افتاد و هر چی هم تماس و مکاتبه می کنم فقط مگین بهترین سرعت برای این سرویس همون 16 هستش و هر چی هم که می گم که چرا تو این مدت با سرعت واقتی 56 دانلود می کردم بهم مگن اشتباه شده!!!!!؟؟؟!!نقل قول:
متاسفانه اگه 128 باشید فایده ای نداره و نمیتونید اعتراض کنید اما اگه 512 هستید بد بهشون بتوپید
به نظر من دورخیز کن جفت پا برو تو حلقش
اشتباه که نشده اما یه حالیه که دارند که کاربران ECO میدهند هنوز هم خیلی جاها هستند که همون شبی 1200 دانلود میکند در صورتی که خیلی زور بزنند نباید بیشتر از 400 تا بتونند دانلود کنند تو تایم رایگاننقل قول:
شما خودتو بزار جای من که ماهی 30 تومن میدم اونوقت برای دانلود کردن 1200 مگ باید کامپیوترم 20 ساعت روشن باشه اونوقت یکی که کمتر از نصف من هم برای سرویس پول داده باید تو 6 ساعت دانلود کنه
بخدا ظلمه اما کسی حرف مارو قبول نداره:41:
مگه 5شنبه جمعه ها برای آرت رایگان نیست؟؟؟نقل قول:
نه شايعه هست! :31:نقل قول:
دوستم 64 داره. تازه خودت فكرش رو بكن 512 نامحدود رو شاتل 220000 تومن ميده حالا بياد 20000 تومن بده؟؟؟
من که منتظر صبا نت هستم تا تو شهر ما هم سرویس بده تا سرویس 1MB شون رو بگیرم با قیمت 19000 تومن....
دوستان درسته سرعت شاتل کم شده ولی لینک مورد استفاده هم ملاکه.... من دیشب کلاً از جاهایی که قبلاً لینک میگرفتم نگرفتم دیدم که خیلی فرق میکنه آخه الان یه چندوقتی هست که دیگه اکانت رپید نمیخرم الان فکر کنم دوباره باید برم اکانت رپید بخرم....
آقا برای من نوشته دیشب 4 گیگ دانلود کردم. ولی هر چی جمع و تفریق میکنم میبینم اصلا چنین مقداری دانلود نشده و درایوی که فایلهای دانلودی من اونجا ذخیره میشن رو که چک کردم متوجه شدم 2.5 گیگ دانلود شده.
دیشب اون درایو رو دیدم که 5.5 گیگ جا داشت اما امروز که نگاه میکنم 3 گیگ فضای خالی باقی مونده. یعنی 2.5 گیگ دانلود شده ولی شاتل نوشته 4 گیگ دانلود شده.
فایلهای که دانلود شده رو هم که نگاه میکنم میبینم 1700 تا دانلود کامل شده و یه چندتایی هم تا 66 درصد و خورده ای رفتن. که کلا میشن 2.5 گیگ.
این 4 گیگ از کجا اومده, الله اعلم بما لا تعلمون.
ربطی ندارهنقل قول:
خب قبل ازین حالی که به 128 حال داده شد هم رایگان بود:13:
اصلا بخوره تو سرشون برش دارن ترافیک رایگان 5 شنبه جمعه هارو
من 24 ساعت هم روشن بزرام نمیتونم ترافیک تموم کنم:13:
ترافیک رو کم کنن سرعت رو ببرن بالا دهن کامپیوتر صاف میشه اینقد روشن باشه(عمر قطعات کم میشه خب!!!)
منم دارم تحقیقاتمو میکنم اگه بشد اسفند ماه از صبا سرویس بگیرمنقل قول:
موفق باشید
گرچه به نظر من شبانه صبانت به درد نمیخوره چون هر یک ساعت یه بار DC میشهنقل قول:
خوب دوست من شاتل اصلاً نبايد محدوديت بده چه رو يه هاست چه رو همه.نقل قول:
اینم حرفیه کلا اینترنت خیلی گرون هست پورت کم هست پهنا باند کم هست مدیریت درست نیست خیلی چیزای دیگه هست ... . عدالت باید برقرار باشه من با 512 سرعتم با 128 یکی باشه !!!؟؟؟ بعد مشهد 2 مگ باشه ؟؟؟؟نقل قول:
خیلی جالب شده
یک روز و روز گاری من به عنوان تنها شاکی خدمات این isp و تبعیض و حق خوری هاش تو این تاپیک بودم
حالا میبینم که ( متاسفانه ) دست زیاد شده :31:
من فکر نمیکنم این محدودیت روی هاست از طرف شاتل باشه به ترافیک روی هاست هم برمیگرده....نقل قول:
منم همینو بهشون گفتمنقل قول:
یا به هیچ کس این امکان رو ندید یا برا همرو زیاد کنید
چون اکثر مشکل ECOیها هم به خاطر همین شلوغیه مرکزهاست شلوغی هم به خاطر دانلود زیاد دانلود زیاد هم به خاطر لطف عظیم
من حتی دروغکی تهدید کردم گزارش میدم به سازمان تنظیم اما گوششون بدهکار نیست
خیالشون بد راحته:13:
والا یه بچا اصفهان میگد من با 128 دانلود شبانه ام 1.5 گیگهنقل قول:
اون dc شدنش که مشکلی ندارد دوباره کانکت میشیم((با dap یا idm))
موفق باشید
پیشنهاد من به کسایی که زیاد دانلود دارن،
بروید سراغ اینترنت ماهواره ای آفلاین و با پول اندک حجم زیادی فایل بصورت شبانه دانلود داشته باشین،
قسم میخورم چند شب پیش 33گیگ دانلود کردن،اما این فقط یه پیشنهاده،من در تابستان آنقدر دانلود داشتم که دیگه حالم از دانلود کردن بهم میخوره،اصلاً دانلود با کمتر از سرعت 1مگابایت به دردی نمیخوره،حالا میل خودتونه
اگه میخواین بیاین صبانت قسمت شبانش تو 128 512 1024 سرعتش یکیه اصلا نیازی نیست که 1 مگ بخرید همون 128 سرعتش 70 هستش
این سرعتهایی که نوشتن فقط واسه روزانه هستش
من خودم 128 دارم و سرعتش رو محدود کردم که زود تموم نشه
تو دانلود افلاین حق انتخاب نداری که همین یه مشکله ((یعنی باید در کنارش اینترنت هم داشته باشی))نقل قول:
موفق باشید
من از شاتل طرفداری نمیکنما ولی اینقدرام داغون نیست.. حداقل نبود.. من یه مدتی ارت1 داشتم دریافت رایگانم توی این چندماه 14 گیگ بود یه بارم تا 18 گیگ بالارفته بود...خب عادیش هم که 10 -12 گیگ ماهیانه رو تموم میکردم نمیذاشتم چیزیش بمونه :31: اینا اینم سند ماهی که ترکونده بودم :نقل قول:
البته قسمت صاف شدن دهن کامپیوتر رو هستم !!
ولی توی این چندماهی که اکو گرفتم ( که 128 روی 512 بسته شده) رایگانم همون حدودای 14- 15 گیگ بوده ولی غیر رایگانش که دیگه نباید از 3 گیگ تجاوز کنه !
اینو هم همیشه در نظر داشته باشین که کیفیت سرویس های ارت نسبت به اکو ثبات و قابلیت اطمینان بیشتری داره!
دی سی شدن مداوم همچین بی اثر هم نیست ..مثلا بخواهی از تورنت دانلود کنی همین که قطع بشه و بخواد دوباره وصل بشه و به نود ها وصل بشه زمانگیره...یا ممکنه واسه دانلود یه فایل قطع و وصل شدنهای زیاد باعث خرابیش بشه ( من تجربشو داشتم)...یا اومدی قطع شدی و توی مثلا 10 بار کانکت مجددت اینترنتت وصل و نشد و ...ضمن اینکه شبانه صبا هم ( بر اساس شنیده هام) تضمینی نیست واسه یه جا بالاست و یه جا خیلی پایین !!نقل قول:
خیلی کنجکاوم در مورد این دانلود آفلاین بدونم چجوریاست ..نمیدونم اینی که شما میگید همونیه که من شنیدم یا فرق داره ولی در مورد دانلود آفلاین من از چند نفر شنیدم یه بخشی از اطلاعاتی که میگیری تصادفیه ...کلا نفهمیدم چه مدلی کار میکنه ...کَن یو هلپ پلیز؟نقل قول:
سلام
2 روز نبودم 2000 تا پست خورده اینجا:31:
خب همه ی پست ها را خوندم اینگار تعداد ناراضی ها داره زیاد میشه:20:
خدا را شکر من که مشکلی ندارم , سرعت صبح و شب ثابت هست و هر شب 1200 مگ دانلود دارم (eco-512)
ایشالا مشکلات دوستان هم برطرف بشه:46:
منم یکم مشکوک هستم:13:نقل قول:
جریان چیه؟ تو این تاپیک قراره همش بزنیم تو سره شاتل؟
منم مشکل خاصی با شاتل ندارم
آقا الان داشتم کار میکردم حس کردم سرعتش آدم و ار شده.رفتم تست زدم دیدم بلهههه سرعت خوب شده
این مال همین الانه.راستی اصفهانی هستم
از طریق پشتیبانی آنلاین باهاشون صحبت کردم زیر بار نمیرن ..نقل قول:
میگن مشکل از سایته ...
به قول خودش با پارس آنلاین هم تست کرده نتونسته وارد شه ..
یکی از کارشناساشم یه 1 ساعتی ما رو تو این ور و اونور ویندوز چرخوند آخرم هیچ به هیچ ...
شاید چیزی که میگی درست باشه.ولی به این هم توجه کن وبگردی خودش خیلی ترافیکتو کم میکنه.از opera استفاده کن ببین مشکلت بر طرف میشه.یعنی از قابلیت cashed images استفاده کن.نقل قول:
البته منم فکر میکنم یکمی بیشتر از اونی که باید ترافیک مصرف میشه اما اصلا مطمئن نیستم
دیشب که سرعت خوب بوده 1270 مگابایت دانلود و 50 مگابایت هم اپلود داشتم!
:20:
بعضی از حرفات درسته اما کسایی هم هستن که فکر کنم ماهی 30 گیگ رو استاد میکنن با همین اکو 128نقل قول:
خداییش خیلی فرق داره وقتی 15 گیگ در ماه دانلود کنی با 6 ساعت پشت کامپیوتر نشستن با اینکه 15 گیگ روزی 20 ساعت:13:
اینترنت آ-فلا-ین شما با استفاده از نرمافزار روی یه فرکانس فالگوش وایمیستی و هر کسی هر چیزی از اون ماهواره در حال دانلود باشه شما هم میگیری البته نرمافزارهاش بهت این اجازه رو میدند که هر فرمتی که خواستی رو فقط دریافت کنی یا بعضی چیز ها با حجم های خاص
آ-نلا-ن بهتره اما خرجش بالاست!!!
من فقط دارم دعا میکنم که اگه واقعا مشکل از مرکز مخابراتی هست ( که 9 درصد احتمال میدم ) زودتر band width بدن به اینجا
و اگه از isp محترم هست ( 91 درصد مطمنم ) زودتر the second one بیاد به این شهر و تعویض کنم
باورتون نمیشه اما منی که اوایل ping ام از 210 بالاتر نمیرفت از صبح شده 1260
با سلامنقل قول:
منظور از سرعتش را محدود می کنی چیست منظور سرعت دانلود است یا اینکه سرعت tx data rate تغییر می دهی
نقل قول:نقل قول:منم اصفهانم مشکلی ندارم و دیشب هم مثل بقیه شبها حدود 1320 مگ دانلود داشتم. اینم عکسش:نقل قول: