مگا 3 مگ و اولترا 3.6 مگ(چون نمیشه با حداکثر 4 مگ دانلود کرد ، اگر دان استریم روی 4 مگ باشه)نقل قول:
Printable View
مگا 3 مگ و اولترا 3.6 مگ(چون نمیشه با حداکثر 4 مگ دانلود کرد ، اگر دان استریم روی 4 مگ باشه)نقل قول:
حسین جان با توربو میشه بیشتر از 3.5 گیگ دانلود کرد ؟
اره من 5 گیگ دانلود میکردمنقل قول:
ولی تو خطط 2 مگه
حداکثر مقداری که میتونی همینه
آخه من روزا آنلاین بازی می کنم.نقل قول:
باید نامحدود باشه
چه ربطی دارهنقل قول:
من خودم یه روز بازی نکنم روزم شب نمیشه
مگه انلاین چقدر ترافیک میخواد !!!
در ضمن آسیاشت که پینگ درست و حسابی نداره که بشه باهاش گیم بازی کرد
در ضمن اگه نامحدود میخوای
128 نامحدود مکس نت ، مخابرات و ... 3 ماهه 38 تومن سرعت هم 32
از صبح تا شب گیم بزن
سلامنقل قول:
اگه میشه لینک تعرفه های مخابرات را بدید شاید 256 نامحدود مخابرات بگیرم
راستی مخابرات پول رانژه نمی خواد؟
با تشکر
دوستان کسی میدونه سرعت 2 مگ نامحدود برنزی ماکس نت چقدره؟ عجله دارم یکم زود جواب بدید لطفا
میارزه ماهانه 80 تومن بابتش پول بدم؟
اینترنت چقدر گرونه کمرم شکست :n27:
حسین دیشب چقدر تونستی دانلود کنی ؟
دیشب فول تایم رایگان رو گذاشته بودی دانلود یا نه ؟
بابا تو دیگه کی هستی یه ساعت می گم می خوام عوض کنم تو تازه میگی ماهی 80 تومن (سه ماهه240هزار تومن:n04:) بدم به آسیا تک که مطمئنم سرعتت از 150 بیشتر نمیشهنقل قول:
به نظر من مخابرا مگا بگیری با هر ماه 4گیگ حجم و سرعت دانلود شبانه هم اون طور که دوستان میگن حداقل 300 با صرفه تره
حال خود دانی از ما گفتن
ماله من 512 برنزی آسیا با سرعت دانلود 40-45:41:
از ساعت 4 گذاشتم دانلود که 6 گیگ دانلود کردنقل قول:
من 1 مگ داشتم 80 تا میداد 2 مگ فککنم 120 130 بدهنقل قول:
سلام
دوستان من از مکس نت سرویس کلاسیک داشتم که حجمش تموم شد ولی تا 19 این ماه وقت داشت ولی من حجم نخریدم و رفتم از سایت نامحدود 3 ماهه تمدید کردم. ولی الان وصل نمیکنن ، زنگ هم زدم پشتیبانی میگن باید با قسمت فروش حرف بزنی. کسی شماره بخش فروش رو نداره؟؟
فقط خواهشا اگه کسی اطلاع داره راهنمایی بکنه
دیشب وضعیت منم خراب بود :دی
راستی این وضعیت تست من از سرورهای خارجی هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n03::n03::n03:
میبینید که از سروهای خارجی وضعیت من خرابه ! فقط امروز اینطوری نیست و کلا از وقتی توربو مخابرات خریدم اینطوری بوده !
اینم وضعیتم از سرورهای داخلی :
حسین جان امروز با کی از دوستام حرف میزدم از همارا سرویس محدود 128 داره سه ماهه 18500 میده روفتم تو تنظیمات مودمش دیدم خطش رو رو 4 مگ بستن این نامردانقل قول:
وضیعت نویز خطش هم دان استریم 16 اپ استریم هم 14 تو این حدودا بود نمیدونم چرا این فرق میزارن با پشتیبانی هم که حرف میزنم میگن اونا اگه خطشون رو 4 مگ ه باشه از سرعت تعرف شده براشون نمیتونن بیشتر سرعت بگیرن !!!!
باید با بخش فروش هماهنگ کنید تا به جای سرویس قبلیتون سرویس جدید رو جایگزین کنننقل قول:
در ضمن بخش فروش که 24 ساعته نیست ، فقط تا ساعت 2 سر کارشون هستن(شماره هم تو سایت مکس نت هست )
مال منو ببینی کف میکنی:n02:نقل قول:
سلام یکی از دوستام سرویس 128 همارا سیستمش رو کرده 512 ولی باز سرعت دانلودو اپلودش همون قبلی هست و هیچ فرقی نکرده
میخواستم بدونم مودم رو باید باز تنظیم کنن یا مشکل از چیز دیگه ای هست؟
به پشتیبانی بگیر درست میکنننقل قول:
خوب امشب می خوام ببینم این سرویس جدید چند مرده حلاجه :n02:
امشب حدود 1 گیگ لینک از همون لینک های فیلم و سریالی که سرعتشون پایینه میذارم و بقیه اش رو از لینک های مستقیم و پرسرعت سایت های دانلود داخلی :n10: ببینم چیکار میکنه دیگه رو سفیدمون میکنه یا نه :n19:
البته تصمیمم برگشت و می خوام امشب این سرویس جدید رو حسابی و خفن تست کنم و برای همین فیکس 11 گیگ لینک مستقیم و پرسرعت از سرور داخلی گذاشتم برای دانلود :n02: و از طرفی کانکشن ها رو 16 تا کردم و تعداد 6 لینک همزمان هم میذارم برای دانلود .
بینم چه می کنه دیگه مخابرات :n19: می خوام امشب تلخی دانلود های شبانه صبا نت دزد رو بشوره ببره :n20:
همین کارارو میکنین که سرعت رو محدود میکنن از ترسشون :n02:نقل قول:
مخابرات محدود نمیکنهنقل قول:
بچه ها از کجا میشه فهمید isp مون از مخابرات هستش یا همارا ؟
برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه اسم ISP information tecnology باشه مخابرات ولی اگه نوشته باشه hamara system tabriz همارا هست
نقل قول:
ISP:Information Technology Company (ITC)
مرسی حسین جان
سلام همشهریهای عزیز ،
من 5 ساله که تز همارا استفاده میکنم و 128 محدود کلاسیک دارم و از بس قطعی ، کندی سرعت و این آخرا بعد از عید و تغییر تعرفه هاش و کم شدن سرعت شبانش در حد حداقل 2 مگابیت و حداکثرش 45 ، دیگه خستم کرده و میخوام قید 3 گیگ رایگان و بزنم و از مخابرات سرویس بگیرم . میشه لطف کنید آدرس سایت ارایه دهنده اینترنت و یا آدرس مراجعه و این طرح جشنواره اش را جهت ثبت نام ذکر کنید . قبلا از محبت شما کمال تشکر را دارم .
برای جشنواره از سایت اقدام کننقل قول:
همون همارا . ای ار
دوست عزیز تو سایتش از جشنواره خبری نیست و در ضمن آیا مخابرات تحت نظر همارا اقدام به سرویس دهی کرده که از سایت مستقلش خبری نیست یا موضوع چیز دیگس .
همارا بهره بردار اینترنت مخابراتهنقل قول:
برید قسمت ثبت نام هستش
اگه نبود باید حضوری برید
تو قسمت ثبت نامش هم رفتم در آخر فقط یه شماره تلفن داده و بس و شاید یک اشتباه تایپی در قسمت تعرفه توربو که جفتشون محدودیت حجمشون یکیه ولی قیمت هاش فرق میکنه . اگه شما سایت مستقیم مربوط به لینک مخابرات را در این خصوص دارید ، بی زحمت قید کنید . در ضمن ممنونم که جواب سئوال هامو میدید.نقل قول:
:n21:
قبل از شروع شبانه رایگان:
بعد از شروع شبانه رایگان:
حسین نه ایشلییلر!؟:n09::n08:
اصلا" آدم حال میکنه این ابتکارو میبینه واقعا" آفرین بهت حسین!
مچ گیری خوبی بود اونو به همارا شفاهی تسلیم کن!:n08:
البته با 15 تا لینک سرعتت به اونجا هم رسید باید شکر میکردی همون جا!
سلامنقل قول:
فانوس جان سرویس اینترنت شما مال کدوم شرکته؟سرعت شبانه شما هم سرعتش کمه یا نه؟من از همارا توربو گرفتم که بعد فهمیدم مخابرات هست ولی سرعت شبا پایین میاد البته بعضی از سرورهای داخلی سرعتش مثل روزا هست.
سرویس جشنوارهنقل قول:
حسین من الان سرویس تربو دارم
چطوری میتونم تو سرویس جشنواره ثبت نام کنم ؟
خط رو هم رو 4 مگ میبندن ؟
از خود سایت همارا میشه جمع آوری داد ؟
زنگ بزننقل قول:
بگو جمع کنن
جمع آوری شد
از سایت سرویس جشنواره ثبت نام کن
سلام دوستان باتجربه لطف کنین به من تازه وارد یه کمکی بکنین:n02:برای منطقه مدنی (440-441-442-443)کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟میخواستم مکس نت بگیرم ولی تو سایتش زده برای منطقه شما یه هفته طول میکشه وفقط تعرفه های پرسرعت فعالن!
خیلی ممنون میشم ازتون راهنمایی کنید:n16: