خط 3 اندیشه از صبح امروز قطعی داشتند ؟ واسه من هی قطع و وصل میشه .
مشکل از مودمم نیست . گاهی هم مثل یکی از دوستان که گفته بودن اینترنت قطع میشه و تا وقتی مودم رو خاموش روشن نکنم 2باره وصل نمیشه واسه من هم همینطوره .
کلا چند وقتیه اندیشه خستم کرده .
Printable View
خط 3 اندیشه از صبح امروز قطعی داشتند ؟ واسه من هی قطع و وصل میشه .
مشکل از مودمم نیست . گاهی هم مثل یکی از دوستان که گفته بودن اینترنت قطع میشه و تا وقتی مودم رو خاموش روشن نکنم 2باره وصل نمیشه واسه من هم همینطوره .
کلا چند وقتیه اندیشه خستم کرده .
آره مال منم اینجوریهنقل قول:
جرا از dci من نمیتونم تمدید کنم ؟ به سامانه بانک وصل نمیشه اصلا
یه بار قاط بزنه تمومه. (هنوز مشکلشو برطرف نکردن!!!!!!!!!!) باید کلا سیستم رو ریست کنی و یه بار از بانک سامان امتحان کن.نقل قول:
اره واسه منم همینطورهنقل قول:
الان یه هفته ست
منم خط 3 هستم
تایید شد.................مال تو جای بسی امیدواریه !.......واسه من 5 ثانیه یک بار دی سیه!! صاف شدیم بابا!!نقل قول:
:2:
واقعا روی اعصاب آدم راه میره نمیشه چیزی دانلود کرد هی قطع میشه چند دقیقه یک بار .نقل قول:
تا کی میخواد این مشکل ادامه داشته باشه ؟ راه حل ؟ :41:
ملت از دست این اندیشه زرد خزر به کدوم سرویس دهنده دیگه باید پناه برد؟ :24:
اگه اهل دانلود زياد نيستيد شاتل بهترين گزينه هستنقل قول:
نه دانلود لازمم دیگه ماهی 10 گیگ رو دانلود می کنمنقل قول:
برای من هم همچین مشکلی امروز بودنقل قول:
مرکز 3
من میگم این مخابرات قاطی داره کسی باورش نمیشه.:31:از ساعات 9 شده فرفره
ویرایش پست : بعد 12 ساعت دوباره به حالت اولیه برگشت و رو 50 تا هست.
فک کنم تا ماهی 30 گیگ اگه با شاتل دانلود کنی مشکلی برات پیش نمیادنقل قول:
باز دوستانی که شاتلن باید بگن
من شاتل هستم تا ماهي 18گيگ اونم به صورت پراكنده ميتوني دانلود كني هر روز دانلودت زياد باشه محدود ميشي 18گيگ رو بايد بين روزاي اشتراكت تقسيم كنينقل قول:
سلام
زنگ زدم اندیشه واسه خط 5 گفت پورت آزاد دارن ولی 2 هفته طول میکشه وصل بشه ، واقعا اینقد طول میکشه یا حداکثر زمانو گفت؟
سلام من خط 5 هستم درخواست Adsl دادم 40 روز طول کشید وصل کردن حالا دو هفته ای که خیلی خوبهنقل قول:
دوستان سرعت شبانه شما در اندیشه الان چند هست وضع اندیشه خیلی به هم ریخته یا همش قطعی دارم یا اینکه سرعتم پایینه کسی نمیدونه مشکل از چی هست 128 گرفتم دیدم سرعتم تو شب 20-25 تاست قبلا ساعت 3 به بعد درست میشد 1 مگ گرفتم که اون سرعت 70-80 تایی هستش مال شما چه جوریه
همین تازگیا درخواست داده بودین؟ 40 روز خیلی زیاد ، من میخوام از پارس آفلاین کوچ کنم
برو مخابرات بخر یا صبانت فوری هم میدن بهت
نقل قول:
شنیدم خط 5 یه مقدار طول میکشه ولی برای خودم و دوستم تو خط 2 و 7 کمتر از 1هفته وصل شدنقل قول:
والا من یه سالی میشه Adsl دارم شما حضوری برو بهت میگن چقدر زمان میبره برات وصل کنن به من که گفتن یه یک ماهی زمان میبره که سر 40 روز وصل کردن هر چند اوضاع اندیشه فعلا خوب نیست حالا نمیدونم جا های دیگه چطورهنقل قول:
دوستان کسی میدونه اندیشه چه مرگشه که همه دقیقا سر ساعت 1 هرشب DC میشیم ؟
یعنی روزی یک گیگ دانلود کنیم محدود می کنن؟نقل قول:
سرعت دانلود چقدر هست؟ سرویس شما چیه؟
ساعت 1 به بعد محدودیت حجمی وجود نداره، پهنای باند کم میشه، فاصله با مخابرات زیاد باشه کلاً خلاص، نزدیک باشه سرعت افتضاح :|نقل قول:
اینا درست ولی برای من و دوستام خط 2 , 5 و7 دقیقا سر ساعت 1شب DC میشه !
سرويس128نامحدود دارم كه سرعت دانلودم100هست بله محدود ميشيد دانلوداتون نبايد پشت سر هم باشه و ميانگين دانلودتون بايد با روزاي قبل فرق داشته باشهنقل قول:
این خنده داره! باز صد رحمت به اندیشه! همون سرعت مزخرفش همیشه یکسانه!نقل قول:
کلاً منصرف شدیم از تغییر سرویس! تو این مملکت از این بهتر پیدا نمیشه :2:
سلام دوست عزیز منم انزلی هیتم همین جوری دقیقا سر ساعت یک DC میشم بعد تو پنل میرم نوشته پورت ارور این پورت ارور اندیشه بهم گفته بود مشکل خطوط شماست گفتم خط من تو این 6 سال که ADSL داشتم مشکل نداشته فرتی سر ساعت یک قطع میشه اونم هر شبنقل قول:
گوشیم بازم جواب نمیده امروزم کلا پوکیده همین پی سی فقط واسم باز میشه و گوگل
منم میدونم اگه زنگ بزنم اندیشه میگن مشکل از خطه خودتونهنقل قول:
خلاصه این پول ها خوردن نداره من که اصلا راضی نیستم ارشون
سلام
از اندیشه به سمت مخابرات دارم میرم.
سرعت 128 نامحدود و 256 نامحدود مخابرات چطوریاست ؟
ممنون.
لطفاً مجدداً رأی بدین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندیشه , دیشب ساعت 1 کسی دوباره قطع شد؟
اینترنت من هم هر شب دقیقن سر ساعت 1 قطع میشه-6-5روزی میشه اینجوری شدهنقل قول:
من بعد از ساعت ۱ چند لحظه قطعی داشتم،داشتم آنتی ویروسم رو آپدیت میکردم که قطع شد،مجبور شدم از اول شروع کنم.نقل قول:
با ماهی 10 گیگ بهترین گزینه برات شاتل هستش.سرویس محدود 128 3 گیگ و بگیر . سرعت دانلود 250 KB/sec یا تقریبا همون 2 مگ هستش تو روز. شبم بین 60 تا 180 KB/sec متغییر هستش.نقل قول:
دوستان سرعت نامحدود 256مخابرات از اندیشه بهتره؟
دیشب بعد از مدت ها درست شد و DC نداشتیمنقل قول:
شب از70بالاتر نميرهنقل قول:
سلامنقل قول:
شما می دونین شاتل با این سرعت و در یک ماه بدون اینکه fup فعال شه چقدر می شه دانلود کرد
چه جمله ای نوشتم؟؟؟
من تا 2 داشتم کار میکردم و مشکلی نداشتم...نقل قول: