من Canon PowerShot SX40 HS پیشنهاد میکنم
من Canon PowerShot SX40 HS پیشنهاد میکنم
ممنون از جوابتون.چه دليلي دارين واسه انتخابتون؟نقل قول:
سلامنقل قول:
عزیز این دو تا دوربین هیچ ربطی به هم ندارن
انتخاب بینشونم فقط خریدار میتونه انجام بده با توجه به سلیقه و کاربرد
سری S و G کانن به خاطر سنسورشون یه سر و گردن از بقیه دوربینای هم رده بالاترن ومعمولا کیفیت عکس بالاتری دارن
S100 یه دوربین با زوم 5 برابر و سنسور بزرگتر(نسبت به SX40 ) و به احتمال زیاد کیفیت عکس بهتر مخصوصا توی شب و البته تنظیمات کمتر
و ابعاد بسیار کوچیکتر..
SX40 یه دوربین SLR LIKE با تنظیمات بیشتر و شبیه به دوربینهای SLR و لنز با زوم با قدرت 35 برابر(کارمد بودنشو از دوستانی که دارن بپرسید) کیفیت عکس
قابل قبول و در کل مناسب برای کسی که بعدا میخواد سراغ SLR بره
حالا شما ببنید نیازتون چیه و از کدوم خوشتون میاد
با توجه دوستانی که داشتند یکی این که وقتی دوربین رو روشن میکنید فلش میپره بالا و دوم این که باتری نسبتا ضعیفی داره همیننقل قول:
کجا زندگی میکنید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معروفی هست اما بازم بد نیست توی وب سرچی بکنید
باطریش داخلیه ؟نقل قول:
شما چه چیزی رو تا 500 تومن و در حد 220 پیشنهاد میدید؟
تهرون
اره این سایتو میدونم
نقل قول:
مثل موبایله جدا میشه
چی مهمه ؟
اگه زحمتی نیست به سوالم جواب بدین
دنبال دوربین نیمه حرفه ای یا حرفه ای تا حدود 800 ال 900 تومن هستم که بتونه با فرمت rawعکس برداری کنه و فوکوس دستی هم داشته باشه و قابلیت فیلم برداری قابل قبولی داشته باشه چون عکس برداریش برام مهمتره.
عکس برداری برای منظره و پرتره میخواستم.
این ارزش خرید داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام تو رنج قیمت 300 تا 500 تومن بهترین دوربین های دیجیتال چه مدلی و برندی خوبه؟
مورد استفادمم عکاسی از طبیعت و هنگام مسافرت و ....
لطفا چند مدل از برندهای مختلف با تفاوتشونو ذکر کنید
ممنون
نقل قول:
- کیفیت خوب عکس ( چه در روز چه در شب )
- کیفیت فیلم برداری خوب
- تعداد پیکسل واسم مهم نیست ولی فقط کیفیت خوب میخوام
- شارژ نگه داشتن خوب باطری
- اینترفیس کاربردی و راحت
- نبود نویز
- فلش خوب
در کل دوربینی همه کاره تو این رنج
دوست عزیز دلیل پیشنهادتون نسبت به این گزینه چیه؟
دوست عزیز دلیل پیشنهادتون نسبت به این گزینه چیه؟نقل قول:
خدا قوت
برا من که میخوام یه دوربین حدودی 200 تومن بخرم چند تا گزینه پیشنهاد میکنیین . کاری که میخوام اینه که برام "عکس " تمیز بندازه پرینت هم نمیخوام بگیرم، فیلم نمیخوام ،کیفیت عکس هم تا حدی بالا باشه که از موبایل سرتر باشه اگه مدلای رنگیش (بدنه دوربین) هم موجود باشه که بهتر دوست دارم کانون بگیرم اگه نشد سونی تشخیص چهره قوی هم داشته باشه خوبه
سلام دوستان
دوستمون 700-850 می تونه هزینه کنه(دوربین نیمه حرفه ای)
کیفیت عکاسی براش مهمه و این که زوم بالا داشته باشه.
عکاسی در نور کم هم همین طور و فیلم برداری فول اچدی و قابل قبول باشه.(اچدی هم خوبه)
چی پیشنهاد میشه ؟
خودش sony hx100v رو می خواست که گویا کیفیت عکس خوبی نداره و سنسورش کوچیکه.
چی پیشنهاد می کنین؟
خودم تونستم این 4 تارو پیدا کنم( با توجه به بودجه ش)
Canon PowerShot SX40 HS
Canon PowerShot G12 البته dsl like نیست
Nikon Coolpix P7100
و همون Sony Cyber-Shot DSC-HX100V که خودش گفته بود...
ممنون میشک راهنمایی کنین.
بهترین چیز مشه گفت HX100 سونی هست و HS20 و HS30 فوجی البته هر روز قیمت ها عوض میشه اما باید تا 900 بتونید بخریدنقل قول:
550D کنن هم اگر اشتباه نکرده باشم میشه یکو صد که خوب یه slr هست
خوب این دوربین میشه گفت کم قیمت ترین دوربین کنن هست ، شما چی انتظار دارید ؟نقل قول:
زوم مهمه ؟نقل قول:
خوب شما باید یه D800 نیکون بخرید که حدود 8 تومنه :31:نقل قول:
اگر زوم مهمه همون 220
این دوربین توسط اکثر سایت های اینترنتی (مثل dp) و TIPA بهترین دوربین رده خودش توی سال 2012 شده ، همین کافیهنقل قول:
خوب با 200 تومن خیلی گزینه نیست میشه گفت بهترین A2300 کنن هست که کمی بالاتر از 200 هستنقل قول:
بعد هم A2200 کنن
سنسور همه کامپکتا کوچیکهنقل قول:
اگر فقط زوم بالا بدون شک SX40 و اگر فقط کیفیت بالا بدون شک G12 و S100 کنن
بله G12 کامپکته حرفه ای هست نه slr like
دوستان نظر اورژانسی تون رو می خواستم در مورد Panasonic Lumix FH25 بدونم. با قیمت 335هزار تومن می ارزه؟ فوری لطفا
قیمت قبلی از این دوربین ندارم اما بنظر خوبه و میشه گفت مشابه A4000 کنن هست البته A4000 حدود 350 هست
گارانتی داره ؟
من همین مودلو 3-2 هفته ایی که خریدمنقل قول:
تا ببینی ارزش خرید رو چی ترجمه میکنی - اما نقاط ضعفشو میخوای : نداشتن لرزشگیر تصویر بزرگترین نقطه ضعفشه که حداقل از هر 10-12 عکس یکیش تار میوفته کیفیت عکسهاش متوسط رو به خوبه ولی کمی توی نور کم نویز دار میشه نکته قوتشم عکسبرداری ماکرو خیلی خوبشه و قیمت مناسب
زوم مهمه ؟
نه زیاد کیفیت عکس مهمتره البته شاید اونم بعضی موقعها بکار بیاد
کلا اگه ممکنه تو این رنج قیمت چند مدل از برندهای مختلف با معایب و محاسنش بگید
ممنون
کلا هیچ اطلاعاته خاصی از دوربین های دیجیتال ندارم
این دوربینو چون پدر و ماردم امسال حج واجب میخان برن میخام بخرم که عکس بگیرن
اگه از همون عربستان بخرن ارزونتر در نمیاد
سلام یه دوربین میخوام بگیرم
نهایتا تا 250 هزار می تونم هزینه کنم
قیمت هز چه قدر پایین تر باشه بهتره
می خوام با کمترین قیمت بهترین کارایی رو داشته باشه
کمتر از 14 مگاپیکسل نباشه
توی نور کم کیفیت نسبتا خوبی داشته باشه
لنز واید تر
زوم مهم نیست آنچنان
یه سوالی هم دارم که باتری یون - لیتیومی خوبه یا باتری قلمی قابل شارژ؟
از بین این مدل ها کدوم ها رو پیشنهاد می کنید؟
گزینه دیگه ای هم هست ؟
Canon PowerShot A810
Canon PowerShot A2200
Canon PowerShot A2300
Canon PowerShot A2400
Canon PowerShot A3300 IS
Samsung ST88
Samsung DV101
Sony Cyber-Shot DSC-W620
Fujifilm FinePix JX420
سلام یک دوربین دیجیتال در حدود قیمت زیر قیمت 530000 می خوایم بین گزینه های زیر کدوم بهتره؟
Nikon Coolpix S8200
Canon IXUS 240 HS
Canon PowerShot SX230 HS
Canon IXUS 125 HS
نقل قول:
منم همین سوال رو دارم
یه دوربین زیر 250
زوم مهم نیست
رنگ دیگه به جز مشکی نقره ای سفید هم داشته باشه بد نیست
لطفا چند مدل پیشنهاد بدین
سلامنقل قول:
میتونی به لیستت اینا رو هم اضاف کنی :
Samsung PL121
Nikon Coolpix S4100
Panasonic Lumix DMC-S3
البته چند مدل فوجی فیلم هم بود که من نگفتم فکر نمیکنم هم مهم باشن
راجع به باتری یون لیتیوم و باتری قلمی شارژی هر کدوم مزیتی دارن باتریهای قلمی شارژی خوبیش اینه که حتی اگه شارژش تموم بشه میشه براحتی از باتری معمولی هم استفاده کنی فرضا شما جایی هستی که دسترسی به برق نداری اگه شارژ باطری تمام شه میتونی راحت با داشتن باطریهای معمولی قلمی الکلاین به عکس گرفتنت ادامه بدی اما معایب این باطریها اینه که باید شارژر و خود باطری رو جدا بخرین و نزدیک 30-20 به هزینه هاتون اضاف میشه
اما باتریهای لیتیوم هیچ هزینه ایی ندارن و شارژر و خود باتری به همراه دوربین فروخته میشه و معایبشم اینه که اگه شارژش تمام شد و دسترسی به برق هم نداشتی دیگه باید قید عکاسی رو بزنی ضمن اینکه شاید در اینده با مشکل کمیاب شدن باتری مواجه بشی
نقل قول:
تا 500 مدل های خوبی میشه خرید اما به نظر من بین SX220 با IXUS 230 یکی رو انتخاب کنید سونی هم داره اما من توضیه نمیکنم
IXUS 230 زوم کم تری داره و 50 تومن هم ارزون تره شاید این بهتر باشه برای شما ، کار باهاشم کمی راحت تر هست
نه همین جا بهتره بخرید
نقل قول:
من فقط کنن توی این رده پیشنهاد میدم با توجه به بودجه A2300 بهترین هست
کلا باتری لیتیومی ارزش بیشتری داره
برای شما چی مهمه ؟نقل قول:
بین اینا 240 خیلی جالب تره مثل Wi-Fi که داره
سلام دوستان
قیمت یک سه پایه ی چند است
واسه من مهم کیفیت عکس هست و در نور کم خوب عکس بگیره و اینکه آیا 240 hs بهتره یا coolpixL180 و nikon s8200 هم manual بیشتری داره...نظرتون چیه؟؟؟
سلام
از 20 تومن داره تا 1.2 تومن
بسته به کاربرد و دوربین باس انتخاب کنید
این مدلو یکی از دوستان بم 18 تومن قیمت دادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه لینک وسطش حذف شد تو digikala مدلو سرچ کنید
مدل 3560 همین برندم گفتن 30 تومن
قدی ، از حدود 20 تومن داره تا هرچی بخاینقل قول:
دوستان سلام.
میخواستم بدونم دوربین Fuji F500 چه جور دوربینی هست؟از لحاظ عکاسی در نور کم-لرزشگیر دست و فیلمبرداری
من چیزی که دیدم توی فیلمبرداری تصویر میلرزه.درسته؟
سلام
من یه چند وقته دارم دنباله یه دوربین میگردم ، من که حرفه ای نیستم ولی متوجه تفاوت عکس هایی که با دوربین هایه حرفه ای تا کامپکت، میگرن شدم و اومدم 1100d رو انتخاب کردم بعد دیدم اولا گرونه دوما 720 HD جواب فیلم برداری رو نمیده ! (نمیدونم شاید تو مدلایه حرفه ای 720 چیزی دیگه باشه ، ولی تو کامپکت راضی کننده نیست )
گفتم بیام فعلا یه دوربین ارزون واسه خونه بگیرم ، تا بعد واسه خودم یدونه 1D :18::27: میگیرم.............!
حالا من Canon IXUS 115 H رو انتخاب کردم !
فیلمبرداریش full hd هست ، ایا کیفیتش خوبه؟ امیدوارم خیلی از اچ دی بهتر باشه
بعد قیمتش خیلی خوبه 300 تومان....
اساتید چی میگن دوربینه خوبیه...........؟
با همین مشحصات دوربینایی هم هست تو رنج 500 ، دیدمشون ، ولی اگه بخواد بکشه به 500 تومن میرم همون 1100D رو میگیرم ، حالا میگید ارزش داره بخرمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من بین canon sx220 hs و sony wx100 گیر کردم
کدام بهتر است ؟
در ضمن من عکس زیاد میگیرم و فیلم هم برام مهمه
ممنون
اگه قصد خرید DSLR داشتی اینیکی رو بیخیال شو زیاد جالب نیست به نسبت قیمتشنقل قول:
HD720p خوب نیست؟؟؟ نمیدونم شما با چه کیفیتایی سروکار داشتی اما کیفیت فیلم برداری DSLR ها خیلی بالاس نگهداری فایل های حجیمش هم دردسری بزرگ!
ضمنا یه پیشنهاد دوستانه اگه قصد فیلم برداری داری علیرغم کیفیت فیلم برداری بسیار بالاشون هیچوقت DSLR نخر!
شلام.از اساتید درخواست راهنمایی دارم.دنبال دوربینی هستم تا حدود 300تومن که این مشخصات را داشته باشد.
ترجیحا پورتHDMI
فیلم برداری HD ولی صدا ترجیحا مونو ضبط نشود
دارای لرزش گیر
و دارای قابلیت های عمومی مهم.مثلا تشخیص چهره و از این موارد
کیفیت عکس برای من مهمه.عکسحرفه ای نمیخوام بگیرم.کاربری سفر و طبیعت و از این موارد.با تشکر
با سلام به دوستان عزیز
تا سقف 350 تومن چه مدلی از لومیکس رو پیشنهاد میدید؟واسم کیفیت و زوم بیشتر اهمیت داره.
از راهنمایی و کمک دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
سلام
در زمینه ی دوربین عکاسی هیچ اطلاعاتی ندارم .
ما یه دوربین عکاسی میخوایم که کیفیت عکاسیش ( با اون قیمتی که میخوایم هزینه کنیم البته ) در نوع خودش بهترین باشه .
یعنی مهم ترین چیز ، کیفیت عکس دوربین هست .
فیلم برداری هم میخوایم داشته باشه ، اما برامون اصلا مهم نیست که کیفیت فیلمش عالی باشه . فقط و فقط کیفیت عکس ملاکه حالا کیفیت فیلمش هر چی بود ، بود .
بودجمون تا 600 هزار تومن هست .
از آلمان قراره بخرن . اگه مدلی رو به نظرتون خوبه ولی تو ایران نیست ، محدودیتی نداره .
ممنون از همه .
دوست عزیز من دوست دارم وقتی میرم جایی فیلم هم بگیرم در این حد! نه که همش باش فیلمبرداری کنم!نقل قول:
حالا چرا میگی که اگه واسه فیلمبرداری میخوام نگیرم ، یکم بیشتر واسم توضیح میدی ، تشکر
بعد میگی اینDSLR به نسبت قیمتش خوب نیست ، حالا شما چیو پیشنهاد میدید
در کل ممنون
دوست عزیز من دوست دارم وقتی میرم جایی فیلم هم بگیرم در این حد! نه که همش باش فیلمبرداری کنم!
حالا چرا میگی که اگه واسه فیلمبرداری میخوام نگیرم ، یکم بیشتر واسم توضیح میدی ، تشکر
بعد میگی اینDSLR به نسبت قیمتش خوب نیست ، حالا شما چیو پیشنهاد میدید
در کل ممنون
سلام.نقل قول:
متد عکاسی شما در چه زمینه هستش؟؟؟