سلام به دوستان گلم
من یه psp go دارم
بازی pes2011 رو دانلود کردم نمیدونم چجوری بریزم تو psp
وقتی فایل iso رو استخراج میکنم ایکنه بازی توش نیست یه پسوندای عجیب هست
میشه طریقه نصبش رو بهم یاد بدید...
شرمنده ما یه خورده مبتدی هستیم
سلام به دوستان گلم
من یه psp go دارم
بازی pes2011 رو دانلود کردم نمیدونم چجوری بریزم تو psp
وقتی فایل iso رو استخراج میکنم ایکنه بازی توش نیست یه پسوندای عجیب هست
میشه طریقه نصبش رو بهم یاد بدید...
شرمنده ما یه خورده مبتدی هستیم
شما نیاز نیست که فایل ایزو رو استخراج کنی،همون فایل ایزو رو مستقیم کپی کن تو پوشه ی ایزوی psp .(کارت مموری)نقل قول:
اگه تو کارتت پوشه ی ایزو نداری،از تو منوی psp ،قسمت تنظیمات گزینه ی فرمت مموری رو بزن تا خودش پوشه ها رو بسازه واست.
همون طور که میدونید psp go 16 GB حافطه داخلی داره
نمیشه رو حافظه ی PSP اجراش کرد باید حتما مموری باشه
خیلی جالبه، پشتشم تاچ هست، دقیقاً تو دموشم نشون میداد یه بازی بود که باید توپا رو اینور اونور میکردی امتیاز میگرفتی، یارو از با تاچ پشت توپ رو اینور اونور میکرد یا میزد زیره توپه میرفت هوا که خیلی نوآوری جالبیه علاوه براین توش ژیروسکوپ هم داره که به نوعی از تکنولوژی Move تو PS3 تو این PSP2 هم استفاده شده، تو دموی Uncharted هم بود که وقتی شخصیت بازی با طناب آویزون بود با حرکت دستگاه شخصیته هم حرکت میکرد.نقل قول:
همون طور که میدونید psp go 16 GB حافطه داخلی داره
نمیشه رو حافظه ی PSP اجراش کرد باید حتما مموری باشه
کسی جواب منو نمیده
سلام
چطوری میشه بازی های ps1 رو رو psp go اجرا کرد؟
مدل زیاد داره ولی به نظر من_3000 یا PSP2 یا PSP GO خوبه....البته مدلاش خیلی زیاده
دوستان یه نظر خواهی...من یه پی اس پی 2000 کپی خور موقت دارم.واسه اجای بازیهایی که نیاز به دوربین دارن باید دوربین هم بخرم که قیمتش 68 تومنه!!!!!!!از اونجایی که میگن پی اس پی گو -- شده و خوب دوربین و بلوتوث و صفحه نمایش شفافتر (هرچند نیم اینچ کوچیکتره) و 16 گیگ حافظه داخلی.....داره.(که قیمتش هم اینجا 300 تومنه) به نظر شما می ارزه پی اس پیمو بفروشم یه پولی هم سر بدمو پی اس پی گو بگیرم.یا اینکه با همین سر کنمو یه دوربین بره تو پاچم؟؟یا کلا قید لذت بازی با دوربینو بزنم؟؟؟
واللا از وقتی این psp2 اومده..با این همه قدرت و امکانات خفن...دیگه از این پی اس پس خودم ناامید شدم :( ولش کن بریم سر بحث خودمون...من چه کنم؟؟
تا اونجایی که من میدونم گو اصلا دوربین نداره
درضمن حیفه اگه 2000 رو بفروشی
بنظرم صبر کن psp2 بخر و حالشو ببر
ها؟نداره؟؟؟هه هه اوکی اوکی!!!ولی فکر کنم تا ای psp2 بیاد و -- بشه و قیمتش مناسب بشه...ریش ما هم سفید شده!!!!حالا با این تفاسیر دوربینو چه کنم؟می ارزه بخرم؟آخه اون بازی کا با دوربین کار میکنه و دانلودش کردم خیلی باحاله!!
اسم بازیو بگو و یه نمه توضیح بده و یه عکس هم ازش بذار ببینم ارزششو داره یا نه؟
اسم بازی invizimals هستش که مخفف invisible animals هست.محیط زمینه بازی میتونه محیط اتاق شما یا تقریبا هرجایی که یه سطح مسطح داره باشه.شما با دوربین پی اس پی موجوداتی رو میبینید که بقیه نمیتونن ببینن!!!!و فکر کنم اونوقت باید عین پوکمون با یکی از این موجودات به جنگ بقیه برین.البته حدس میزنم چون هنوز بازی نکردم و فقط چندتا عکس ازش دیدم.یه صفحه شبیه دوتا مربع تودرتو با کاغذ باید درست کنید و بذلرید وسط صحنه!!!تا دوربین بتونه به درستی حرکت شما رو تشخیص بده!فکر کن!!با جا بجا شدن شما موقعیت اونا هم عوظ میشه!انگار واقعا اونا روی میز شما هستن و شما داری ازشون فیلم میگیری!!!!
البته این فقط یکی از این دست بازی هاست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیه باحالیه
ولی من تابحال ندیده بودمش
اگه بازیش خوب بود مثل بمب که نه:20: ولی مثل یه چیزی صدا میکرد:31:
خلاصه میل خودته ولی دوربینش گرونه و به نظرم ارزششو نداره بخاطر همین بازی بری دوربین بخری
بازم میگم هرجور که خودت مایل هستی
ضمن عرض سلام وخسته نباشید، به تازگی یک عدد PSP 3004 با ورژن فریم ور 5.05 خریداری کردم
آیا راحی برای کپی خور کردن و اجرای بازی وجود داره... یا اصلا خرید اشتباهی انجام دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... دوستان چه پیشنهادی به من می کنند؟
بله به تازگی روشی برای اچرای بازی روی این فریمور پیدا شده که آموزشش توی انجمن هستنقل قول:
شما کاملا اشتباه کرده اید چون به تازگی psp go کپی خور شده.....نقل قول:
psp 3000 دارم فکر کنم برک شده یعنی به هیچ وجه روشن نمیشه. فقط چراغ سبز روشن میشه بعد از چند ثانیه خاموش میشه.صفحش بالا نمیاد.تو ریکاوری هم نمیره.درست میشه؟
بجه ها حالا که go -- شده به نظرتون چطوره یه دونه بخرم؟؟؟
یا صبر کنم psp2 بیاد؟؟اصلا تاریخ انتشار درست و حسابی داره این psp2؟؟؟
قیمت go الان چطوری هستش؟؟؟
بابا بچه ها ایول چرا جواب منو نمیدید ما فکر کردیم اینجا یه اطلاعاتی میتونیم بگیریم
ما یه psp go خریدیم تا حالا نتونستیم یه بازی درست حسابی روش بالا بیاریم
هیشکی هم به ما کمک نمیکنه
سوالم در صفحه ی قبل مطرح شده
قیمت psp go
تقریبا 250 یا 270 البته احتمال داره یهخورده پایین اومده باشه:10:
250 یا 270؟؟؟؟؟:18:
یکی از دوستام 2 هفته پیش خریده 230
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطوری میشه بازی های ps1 رو روی psp go اجرا کرد
اول باید PSP رو هَک کنید و کپی خورش کنید - باقی مراحل مثل باقی PSP هاست .نقل قول:
کپی خور شده فقط باقی شو نمیدونم...:41:نقل قول:
سلام
من 3000 دارم کپی موقت
همه بازی ها هم روش اجرا میشه
راسنش دلم یه psp go هم می خواد
می خواستم بدونم همون جوری که با 3000 بازی می کنم می تونم با go هم بازی کنم؟
چون انگار -- شده
تو اجرای بازی های کپی مشکل برام پیش نمیاد؟
قبلا بازی PSX اجرا نکردید ؟نقل قول:
ببینید اول باید فایل ISO بازی رو تبدیل کنید به EPUB بعدش کپی کنید توی پوشه PSP/Games/Harchi ke delet mikhad
این طوری بازی میاد توی لیست و اجرا میشه . توی گوگل بزنید : How to convert PSX games To psp هر چی برنامه برای این کار هست رو براتون لیست میکنه - کار کردن باهاشونم راحته . سخت نیست .
اخرش ما که نتونستیم یه بازی رو psp go اجرا کنیم
دوستان اگه کسی داره یه راهنمایی مارو بکنه
سلام من مدل 2000 پاندورا رو دارم می خواستم بدونم جدیدترین فریمور موجود براش چیه اگه ممکنه لطفا لینک دانلودشم بگزارین
فکر میکنم همون 5.5 gen D3 باشه .نقل قول:
اونو که دارم نمیشه dantes infeno رو نمیشه اجرا کرد
البته فرینمور الصلی من اینه:
5.50 lgenb(ful)
بچه ها من یک پی اس پی 1000 داشتم.حالا امشب رفتم پایتخت یک go هم خریدم.حالا می بینم هیچ فرق خاصی با هم ندارند.الان کلی ناراحتم.:19:
برنامه ای هست که باهاش بشه از بلوتوس گو برای انتقال عکس و فیلم و ... به کامپیوتر یا گوشی استفاده کرد؟(تا شاید به این خوش باشم یه فرق بزرگ داره.)
سلام دوستان...
هنوز راهی نیست که بشه psp 3004 ورژن 6 روش بازی کپی اجرا کرد؟
سلام من 1شنبه می خوام برم psp بگیرم می خواستم بدونم psp 3000 بگیرم یا psp go و این که از کجا بگیرم ؟ لباف، پایتخت و یا هر جای بهتر دیگه (قیمت هم اگه میشه بگید )
چرا میشه تا 6.35 رو الان کپی کرد!:46:نقل قول:
به نظر من psp go بگیر البته سلیقه ایه ولی go یسری امکانات بهتری داره...نقل قول:
فقط صفحه نمایش کوچکتری نسبت به 3000 داره و البته umd هم نمیخوره!
ولی الان هردوشون کپی موقت میشن(تا فریمور 6.35)
وقتی میخام درجه روشنایی psp رو حداکثر بزارم نمیشه ولی وقتی شارزرش رو وصل میکنم درجه روشنایی رو میشه حداکثر کرد!! چرا؟!!!!!!! لطفا رهنمایی کنید.
من یه psp 1004 دارم که فریمورش 5.5 d فکر کنم باشه الان فریمور جدید تری اومده براش؟
سلام...نقل قول:
چه خوب مردیم همش 3 تا بازی داشتم بازی میکردم:31:
دوست عزیز مال من ورژن 6.20 هست psp 3004 هست میشه لینک دقیق اموزش کپی خور کردنش رو بزارید؟
موقت هست؟
میشه بگین کپی موقت چه محدودیتی در اجرا بازی ها داره؟ مثلا چه بازی هایی میتونیم اجرا کنیم؟
كسي بازي little big planet رو روي psp تموم كرده؟ من گير كردم يه جا....
باید بری تو فوروم بازیسنتر لینکشم نمیشه چون ظاهرا اینجا به اسم فروم های دیگه حساسیت داره و و لینکاشونو .............. مینویسه!!!!:39:نقل قول:
سلام.نقل قول:
پس ادرس دقیق رو بدین کدوم بخش کدوم انجمن کدوم تاپیک...