در محیط لایو بیشتر تم ها فروشی هستند و باید مایکروسافت پوینت داشته باشید...نقل قول:
البته تم های رایگان هم پیدا میشه که باید کمی وقت بزارید و جست و جو کنید.
در محیط لایو بیشتر تم ها فروشی هستند و باید مایکروسافت پوینت داشته باشید...نقل قول:
البته تم های رایگان هم پیدا میشه که باید کمی وقت بزارید و جست و جو کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه بازی ای میشه !!!
تا بیاد آدم پیر میشه !!!
چیزی نصب نمی کنه، زررو می کنه برای 360. وقتی به 360 وصل می کنید متوجه می شید حجم خالی واقعی چقدره.نقل قول:
یه xbox دست دوم فالکون جی که اچ دی ام ای هم ساپورت میکنه و درایورش هم ال جی هست بدون دستگیره 130 هزار می ارزه یا نه
نقل قول:
اولا خرید دستگاه الکترونیکی دسته دوم به هیج وجه توصیه نمیشود!!
الان آرکید با بر جاسپر حدود230تومنه ارزش نداره پول به برد فالکون بدید.
یه هارد 20 هم داره تا حالا سه چراغ هم نشده و خوبی که داره اینه که دیگه نیاز به کرک نداره چون درایورش ال جی هستنقل قول:
سلام به همه دوستان من تازه اكس بوكس خريدم و زياد وارد نيستم . يه سوال دارم . ميشه بازى رو روى فلاش كوبى كرد و بدون سىدى بازى كرد . و بايد نوع iso باشه که تو فلاش کار کنه . میشه برام خوب توضیح بدين . كه با فلاش ميشه جيكار كرد روى اكس بوكس . مممممممممممنون ميشم ازتون
تو انتخاب یازده نفر اصلی بر اساس آمادگیشون و هم چنین میزان خستگی بهتون کمک میکنه!نقل قول:
اسیست چه کمکی می کنه؟؟
من هنوز نقشش رو نمیدونم..
یعنی یازده نفر خودش انتخاب میکنه بعد شما میتونی اونا رو عوض کنی.. در هر صورت انتخاب نهایی با شما هستش!
سوال ...
با توجه به آپدیت جدید میشه یه هارد اکسترنال 500 گیگ خرید، 100 تاشو داد واسه کنسول که بازی روش نصب کنیم ؟
(آخه من هم کنسولم هارد احتیاج داره هم کامپیوترم)
نقل قول:
تا اونجايي كه توي فروم هاي خارجي ديدم تا 32گيگ رو پشتيباني ميكنه!
نه دیگه اونطوری نمیشه... تا 16 گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه!نقل قول:
سوال ...
با توجه به آپدیت جدید میشه یه هارد اکسترنال 500 گیگ خرید، 100 تاشو داد واسه کنسول که بازی روش نصب کنیم ؟
(آخه من هم کنسولم هارد احتیاج داره هم کامپیوترم)
دوتا 16 میشه زد ولی 500 گیگ دیگه اانتظار زیادی هستش
سلام
اگه میشه یه مرکز برای دانلود تریلر اچ دی مثل game trailers,com معرفی کنید آخه ف--- شده ign و gamespot هم باید ثبت نام پولی کنی تا بتونی اچ دی دان کنی
ممنون
تو videogamer.om هست البته باید عضو شی ولی پولی نیست!نقل قول:
سلام
اگه میشه یه مرکز برای دانلود تریلر اچ دی مثل game trailers,com معرفی کنید آخه ف--- شده ign و gamespot هم باید ثبت نام پولی کنی تا بتونی اچ دی دان کنی
ممنون
تو gamershell.com هم میتونی پیدا کنه ولی لینک ها قابلیت Resume ندارن!
بله این قابلیت بود ولی داشبورد جدید بیشتر توصیه میشه به این دلیل که ایکس باکس رو با USB Hard Drive سازگارتر میکنه شما مشکلات قبلی از قبیل پرش فیلم یا گیر کردن روی یک فریم رو به هیچ وجه نخواهید داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واسه اتصال xbox به سینما خانگی نیاز به audio adapter ؟
لطفا قیمت audio adapter رو هم بزارید.
Audio Adaptor چیه؟؟ با کابل HDMI وصل کن به lcd بعد ازش خروجی بگیر به سینما خانگی...باید جواب بده.نقل قول:
من این دیسک که اسمش اکتیویت هست رو ساختم!
حالا اگه قفله جدید بیاد بازم میشه اینجوری قفل رو از کار انداخت؟مثلا Wave 5
تو جعبه الیت چه چیزهایی هست؟
سلام دوستان....
به دادم برسین :دی
کجایین که زدم تنظیمات display کنسول رو ترکوندم :دی
من یه چیزی رو تغییر دادم .. دیگه کنسول به LCD تصویر نمیده...
کنسول رو با تلوزیون تست کردم ردیف بود..LCD هم با سیستم تست کردم اینم درست بود...
ولی کنسول رو که با کابل HDMI به DVI وصل میکنم تصویر نمیده به LCD ....
دقیقاً نمیدونم اون تنظیمی که دست کاریش کردم چی بود...
ولی کروکی میکشم یکی مردونگی کنه و بره ببینه چی رو تغییر دادم..و اگه میشه بگه که چه کن م که درست بشه....
توی قسمت disply setting که میری...اولی رزولوشن هستش ...آخری هم اگه اشتباه نکنم اسکرین سیوره...بالایی اسکرین سیور رو رفتم تو دوتا گزینه بود که خودش روی اولی بود...من رو دومی که نمیدونم چی بود کلیک کردم...یه yes\no یا یه همچین چیزی اومد...yes زدم یعد کنسول یه بار خاموش شدو روشن شد بعد دیگه تصویر نمی اومد...صدا هست ..تصویر نیست...
اگه به مرد پیدا بشه و اون رو ببینه چیه و چطور میشه ردیفش کرد ممنونش میشم....
فقط اگه میشه ...یه طوری بگین که من که تصویر ندارم فقط با صدا بتونم اون کارایی که میگین رو انجام بدم :دی
اگه هم نتونستین بگین که چطور میشه تنظیمات کنسول رو reset کرد....
100% اینطوری هم میشه درستش کرد...
خیلی مَردین ...:11::11::11:
بازی هایی که الان تو بازار هستن همشون wave 6 هستن :31:نقل قول:
بله میشه
این تصویری از محتوی elite هستنقل قول:
البته pack های جدیدش
یعنی یک کابل composite به همراه یک headphone و هارد 120 گیگ
اما پک های قدیمی :
هیچکی نیست ؟نقل قول:
سلام دوستان....
به دادم برسین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجایین که زدم تنظیمات display کنسول رو ترکوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه چیزی رو تغییر دادم .. دیگه کنسول به LCD تصویر نمیده...
کنسول رو با تلوزیون تست کردم ردیف بود..LCD هم با سیستم تست کردم اینم درست بود...
ولی کنسول رو که با کابل HDMI به DVI وصل میکنم تصویر نمیده به LCD ....
دقیقاً نمیدونم اون تنظیمی که دست کاریش کردم چی بود...
ولی کروکی میکشم یکی مردونگی کنه و بره ببینه چی رو تغییر دادم..و اگه میشه بگه که چه کن م که درست بشه....
توی قسمت disply setting که میری...اولی رزولوشن هستش ...آخری هم اگه اشتباه نکنم اسکرین سیوره...بالایی اسکرین سیور رو رفتم تو دوتا گزینه بود که خودش روی اولی بود...من رو دومی که نمیدونم چی بود کلیک کردم...یه yes\no یا یه همچین چیزی اومد...yes زدم یعد کنسول یه بار خاموش شدو روشن شد بعد دیگه تصویر نمی اومد...صدا هست ..تصویر نیست...
اگه به مرد پیدا بشه و اون رو ببینه چیه و چطور میشه ردیفش کرد ممنونش میشم....
فقط اگه میشه ...یه طوری بگین که من که تصویر ندارم فقط با صدا بتونم اون کارایی که میگین رو انجام بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هم نتونستین بگین که چطور میشه تنظیمات کنسول رو reset کرد....
100% اینطوری هم میشه درستش کرد...
خیلی مَردین ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی جدیدا audio adapter ندارن ؟ چون می خوام از کابل اپتیکال استفاده کنم اگه بخوام از بیرون تهیه کنم قیمتش چقدره؟ و کلا بجز خود xbox چه لوازم جانبی دیگه ای ضروری هست که بخرم؟نقل قول:
اتفاقا همچین داستانی برای خودمون پیش اومده بودنقل قول:
شما باید reset کنی کنسول رو به این شکل :
طبق راهنا باید کنسول رو اگه dvd داخلش هست در بیاری و دستگاه رو خاموش کنی و بعدش حتما با دسته روشن کنی و بعد همزمان Y و RT رو با هم تگاه داری تا کنسول بالا بیاد و تنظیمات Display رو reset کنهنقل قول:
To reset the display settings of the Xbox 360 console to the default settings, follow these steps:
- Remove any discs from the disc tray.
- Turn off the console.
- Turn on the console.
Note If you are using an Xbox 360 Wireless Controller, turn on the console by using the Xbox Guide button on the controller. Wait for the guide light to indicate that the controller has linked to the console.
Note Make sure that you use the player 1 controller when you do this. The player 1 controller is indicated by the upper-left quadrant light on the console.- As the console starts, press and hold the Y button as you pull the right trigger.
Note This action causes the Xbox Dashboard to reset the display settings to the default settings. The console then automatically restarts
نه ندارهنقل قول:
قیمتش رو دقیق نمیدونم ولی نباید زیاد باشه
میتونی از فتحی بپرسی
اقا ما میخواستیم 1 xbox360 arcade
ازفروشگاه فتحی بخریم برای شهرستان اقا فتحی چطوره جنساش دست دوم نمیندازه
یا xbox پست نکنه پول بگیره ؟
بعد هم xbox 2010 تولید شده الان هست تهران ؟
خلاصه هر چی میدونید بگین !!! ممنوون
توش بازی داره چند تاست xbox arcade
من من مشکل 0013 رو دارم از یه سایت خارجی یه چیزایی پیدا کردم ولی زیاد سر در نیاوردم، اگه کسی انگلیسیش خوبه لطفا کمک کنه
نقل قول:
ممنون پدرام جان....
ردیف شد...
فقط یه چیزه دیگه....:
جایی واسه reset کردن تنظیمات display هست یا اینکه باید دستی تنظیمات رو ردیف کنی. ؟
من چیزی ندیدم .. خودم تنظیماتش رو ردیف کردم...
این مشکل مربوط به گرم شدن بیش از حد ram کنسول هستنقل قول:
شما باید دستکاه رو ببری برای cooling
از ایشون مطمن تر پیدا نمیکنی تو مغازه دار هانقل قول:
نه نیست همش 2009 هست فعلا
خوب این روش برای reset کردن تنظیمات display بود دیگه :31:نقل قول:
اگه نبود که تصویر نمیداد بهت
مگه 2009 ها با 2010 فرق داره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
یعنی تو پک های جدیدش هارد 120G نداره ؟؟؟؟
چرا دوست عزیزنقل قول:
پک های جدید همین طور که پدرام جان گفت شامل
یک کابل کامپوزیت ( 3 فیش) و یک هارد 120 GB و یک هدست میشن
در حالی که پک های قدیمی شامل
کابل کامپوننت (6 فیش) هارد 120 GB - هدست - کابل HDMI و مبدل صدا میشدن
چرا قربونت رو خود کنسولونقل قول:
راست میگی خدایی.. :دینقل قول:
خوب این روش برای reset کردن تنظیمات display بود دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نبود که تصویر نمیداد بهت
عجب داغونی شدم من :دی
...ببخشید من یه چند روزی نبودم.... :31:
دسته های Xbox خوبن ؟ منظورم اینه که آدم باهاشون راحته؟ دست آدم درد نمیگیره ؟ یا مثلا زود خراب نمیشن؟ ....آخه من دسته دیدم ... نیم ساعت بازی میکردی... دستت میترکید! البته نه مال Xbox یا PS3 ...
خیلی ممنون
اصلا یک از نقاط قوت این کنسول دسته هاش هست!!نقل قول:
بسیار بسیار راحت هست و به هیچ وجه هم احساس خستگی نمیکنید دوومش هم خیلی عالیه.
من می خوام فردا به حساب فتحی پول واریز کنم می خوام بدونم که بجز خود کنسول و دسته چه چیزای دیگه ای برای گرفتن صدای دالبی و بهترین کیفیت تصوریر ازش بگیرم کلا لوازم جانبی بدرد بخور رو لطفا برام بنویسید
دوستان این فتحی چقدر مطمینه ؟
چون من دسته ی Xbox میخوام ...ولی وقت منیکنم تا توپخونه برم و ازش بگیرم...میخواستم ببینم اگه آدم مطمینیه بگم پیک کنه برام...
اگه ممکنه شمارشم بدین...(میدونم 600 بار گفتین . ولی اگه میشه این بارم بگین :دی )
سلام-من كنسولم و فروختم و دستش موندهنقل قول:
اگه دسته ميخوايي ميتونم بهت بدم
سفيد بيسيم اصلي
قیمت xbox360 arcade کسی خبر داره چند شده من جایی دیدم زده 225 تومان درشته
آره همون 220 الی 250 هست تو بازار (بستگی به کرم فروشنده داره)
Elite هم 320 الی 360
سلام
من تو شهرمون XBOX 360 مدل Elite با برد جاسپر رو قیمت کردم 285 میداد من که شاخ در اوردم:18:
میترسم یه کلکی تو کارش باشه اخه بوی کلابرداری میده!!!
نظر شما چیه ممکنه که -- نشده باشه؟
در ضمن یه جا هم گفت 320
بعدم گفت اگه میخوای شنبه بیا سفارش بدم
حالا میخوام با کله برم بخرم که از دستم میپره
شهرمون هم خراسان شمالی-بجنورد 1000 کیلومتری تهران