من با لپ تاپ بازی میکردم زیاد داغ میکرد ، خواستم کول پد بخرم دیدم ارزش ندارهنقل قول:
موقع بازی زیر لپ تاپ 4 تا تیکه سنگ میزارم قشنگ خنک میشه :n02:
Printable View
من با لپ تاپ بازی میکردم زیاد داغ میکرد ، خواستم کول پد بخرم دیدم ارزش ندارهنقل قول:
موقع بازی زیر لپ تاپ 4 تا تیکه سنگ میزارم قشنگ خنک میشه :n02:
دوستای ما هم از روش های مشابه استفاده می کردن :n02:نقل قول:
از این جعبه ها که شکل توریه ، توش شیشه نوشابه میزارن ، میزاشتن زیر لپ تاپ :n02:
اینجاست که تولیدِ داخلی تحقق میابه ! :n02:نقل قول:
به قول یکی از دوستام که مهندس نرم افزار هست ، اگه کول پد واقعا ضروری بود برای لپ تاپ ، شرکت های بزرگی مثل لنوو همراه لپ تاپ ، کول پد هم میزاشتن !
دوستتون کاملا راست می گفت . کول پد ضروری نیست .نقل قول:
ولی اگر لپ تاپ زیاد داغ کرد یه راه خوب واسش هست !
1 - لپ تاپ رو خاموش کنین . تمام کابل ها از قبیل USB , LAN ,Charger رو از لپ تاپ جدا کنین
2 - لپ تاپ رو به حالت وارونه بزارین و چک کنین چیزی کفش نچسبیده باشه . همون جور وارونه بزارینش یه گوشه
.
.
.
.
.
3- برید ناهارتونو بخورین ! برگشتین می بینین لپ تاپ خنک شده !!!!
کپی رایت استفاده از روش محفوظ است . MADE IN IRAN :n16:
آخه من شنیدم که لپ تاپ رو نباید روی فرش بزاری ؟
من بیشتر برای این مورد کول پد خریدم!
آره خوب فرش پرز داره می ره لا به لای شیار های زیر لپ تاپ دردسر ساز می شه .نقل قول:
بهتره رو میز باشه
لازمه هر چند وقت یه بار لپ تاپ باز بشه و گرد و خاکش گرفته بشه ؟نقل قول:
نکینین این کارو بابا خطر داره . نیازی به تمیز کردن نیست . با یه دستمال بدون پرز تمیزش کنین . از این جارو شارجی ها هم بد نیست !نقل قول:
شیار های لپ تاپ رو هم نبندین به خیال اینکه تمیز نگشون دارین آشغال توش نره :n02:
( یه رفیق داشتیم می خواست واسه اینکه لپ تاپش خنک بشه تمام شیار های لپ تاپو چسب بزنه بندازتش تو آب سرد ! :n04::n02: )
سلام به همه دوستان
من حدود 60 صفحه خوندم پراکنده اما این چند مورد روشن نبود
1-این گرافیک 740 از نوع64 بیت هست یا 128؟این برام مهمه چون هر جفتش وجود داره روz500کدومه؟GPU_Zچی زده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تو جه به این لینک.
2-من فقط ویندوز 7 استفاده میکنم این لپ تاپ مشکلی داره؟ دیدم دوستان مشکلات عجیب غریبی داشتن از نور تا وایرلس و بلوتوٍث
اگه درایور های سی دی داخلش نصب شه بسه؟ بجز گرافیک که نیست.
3-چند مورد در رفتگی دکمه کیبورد داشتیم این ناامید کننده نیست؟ برای 2 روز؟2سال کارکنه چی؟
4-از 20 چند میدید بهش؟
5-من بین z500 و msi CX61 دو دلم نظرتون چیه؟
1 -معمولا 64 بیت ! مگه محاسبات سنگین مهندسی دارین که باید رو کارت گرافیک انجام بشه که 64 یا 128 بیتش واستون مهمه ؟نقل قول:
اگر واسه بازی هستش که فرقی نداره ! 64 بیت GDDR5 بهتر از 128 بیت GDDR3 عمل می کنه ! در ضمن تو 64 بیت GDDR3 توی 740M فرکانسش بالاتره که باعث می شه تو بازی بهتر عمل کنه نسبت به 128 بیتش . تعداد بیت های کارت گرافیک چیزی نیست که معیار قدرتش باشه . عامل نوع حافظه و فرکانسش خیلی مهم تره
2 - تقریبا خوب کار می کنه البته احتمال داره دکمه های F1 تا F12 درست عمل نکنن چون واسه Win8 بهینه سازی شدن .
آره خوبه درایور های توی CD رو نصب کنین جز گرافیک !
3 - 2 سال کار می زنه بیشترم می زنه . تو هر لپ تاپی از این جور مشکلات ممکنه پیش بیاد مخصوصا در Z500 چون دکمه هاش حالت اسفنجی دارن
4 - من بهش 16 می دم !!!!!
5 - هر چی سلیقه خودتون ! از پشت اینترنت نمی شه نگاه کرد باید برید تو مغازه ها جفتشونو ببینین . چون فردا پشیمون شدین نیفته گردن ما :n02: Z500 خوبی هایی داره که نمی شه ازش گذشت