از دیروز بصورت تصادفی HIPS رو فعال کردم
خیلی عجیبه مشکلم برطرف شده!
باید دوباره غیرفعال کنم ببینم باز هم این کرش الرتی پیش میاد یا نه!
از دیروز بصورت تصادفی HIPS رو فعال کردم
خیلی عجیبه مشکلم برطرف شده!
باید دوباره غیرفعال کنم ببینم باز هم این کرش الرتی پیش میاد یا نه!
با سلام
امان از وقت کم که نمیشه به اینجا سر بزنیم
یه سئوال از دوستان . برای وب گردی امن virtual desktop comodo امن تر یا بهتر هست یا sandboxed web browser
و دوم . در مورد website filtering و نحوه کارش یه توضیحاتی می خواستم . خودم قبالا سرچی زدم ولی زیاد متوجه نشدم . قبلا هم یکی از دوستان چند تا عکس گذاشته بود ولی بازم نیاز به راهنمایی بیشتر دارم
سلام دوستان عزیز
من قبلا کومودو رو روی لپتاپ خواهرم نصب کرده بودم و مشکلی هم نداشت. اما بعد از اینکه بردش دانشگاه و به شبکه اونجا وصل شده دیگه آپدیت نمیشه. حتی من پاکش کردم و از اول نصب کردم بازم آپدیت آنلاین نمیشه و پیغام میده که کانکشن نمیتونه برقرار بشه. اگه چیزی به ذهنتون میرسه ممنون میشم کمک کنید. مرسی
سلامنقل قول:
فرق زیادی نداره، هر دو از محیط مجازی بهره میبرند. شاید دسکتاپ مجازی بهتر باشه.
در مورد وب فیلتر، فعالش بزارید همین...... کاری که نیاز به توضیح داشته باشه نحوه افزدون یک وب سایت به لیست هست تا مسدود بشه(البته اگر کاربری نیاز داشته باشه) که فکر نکنم سخت باشه، راحت میشه این کارو انجام داد.
چیز خاصی به ذهنم نمیرسه، یکی دو روز صبر کن ببین حل میشه شاید مشکل از سرورها/اینترنت شما/... باشه. به قول دوستان با فیل هم اپدیت نمیشه؟ ( کلا ارتباط برقرار نمیشه یا نه وسط آپدیت قطع میشه و آپدیت کامل نمیشه؟)نقل قول:
سلام کمودو ورژن Comodo Firewall 7.0.317799.4142 x86x64 رو نصب کردم اما دو تا کانکشن وایرلس و اینترنت رو حذف کرده هرچی هم درایور رو نصب میکنم میگه وجود داره اما تو قسمت نتورک کانکشن اثری ازشون نیست فقط کانکشن بلوتوث هست چکار کنم برگردن
سلامنقل قول:
الان با چه کانکشنی وصل شدید.
ویندوزتون را با KMS رجیستر کردید؟ اگر بله ، وقتی کومودو نصب کنید شاید اتفاقات عجیب و غریب بیافته. (البته هنوز مطمئن نیستم).... چند روز پیش روی سیستم یکی تجربه اش را داشتیم.
الان با یک سیستم دیگه امدم من 4تا سیستم دارم ویندوز با اسکایپ فعال شده فقط کانکشنها غیب شدن و موقع نصب هم میگه اپدیت کنم یا حذف
درود علی آقا ::n16:
میخواستم ببینم این سه تا برنامه چی هستن.من دو تای آخر رو مسدود که کردم نتم قطع و وصل میشداولی رو دقیقا برای آپدیت نرم افزارهای سیستم ذکر کرده اما چرا نت قطع میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه چجوری یه فولدر کامل رو اضافه کنم برای تعریف قانون...
سوم : برای یه شبکه مثلا کافی نت آیا تعریف قانون برای سیستمهای دیگه فقط داخل شبکه داخلی اعمال میشه؟منظورم اینه که برای نرم افزارهای سیستمهای دیگه هم میشه محدودیت و قانون اعمال کرد ؟امکان تعریف قانون تحت شبکه هم برای نرم افزارها داخل فایروال وجود داره؟ امکان رصد ترافیک رد و بدل شده بین شبکه لوکال و هر کدام از کلاینتها در استفاده از اینترنت وجود داره؟
ممنون
سلامنقل قول:
فایروال برای هر برنامه ای که قوانینی نداشته باشه سوال میپرسه... بنابراین برای راحتی کاربران فقط چند قانون برای پروسه های ویندوز داره تا کاربران دچار مشکل نشوند. در واقع اونها پروسه های ویندوز هستند که نیاز هست با نت ارتباط داشته باشند.
اما فکر نکنم مسدود کردن آپدیتر اینترنت را قطع بکنه ولی مسدود کردن پروسه های سیستم Windows SystemApps اینترنت را قطع میکنه.
"سیستم" هم وقتی شما یک شبکه را کلا مجاز میکند (ارتباط سیستم خودتون و مودم) براش قانون ساخته میشه.
دوم: قبلا توضیحش را با فیلم قرار دادم... پیدا کردم لینکش را میزام...
برای یه شبکه مثلا کافی نت آیا تعریف قانون برای سیستمهای دیگه فقط داخل شبکه داخلی اعمال میشه؟
بستگی به آدرس های داده شده به هر برنامه داخل فایروال داره(IP)... بنابراین میشه گفت بله.
امکان تعریف قانون تحت شبکه هم برای نرم افزارها داخل فایروال وجود داره؟
صد در صد.
امکان رصد ترافیک رد و بدل شده بین شبکه لوکال و هر کدام از کلاینتها در استفاده از اینترنت وجود داره؟
رصد را متوجه نمیشم... البته فایروال چیزی از حجم ارسال و دریافت شده ذخیره نمیکنه.
ممنون از پاسخت علی جان:نقل قول:
رصد را متوجه نمیشم... البته فایروال چیزی از حجم ارسال و دریافت شده ذخیره نمیکنه.
منظورم از رصد اینه که مثلا کومودو رو طوری تنظیم کنم (یا شاید قابیلیتی با این مشخصه داشته باشه)که مثلا توی سیستم من ترافیک رد و بدل شده با یه کلاینت دیگه رو و از ون بهتر اگه بشه نشون بده که توی اون سیستم و کلاینت بطور خاص چه نرم افزاری داره اطلاعات با سیستم من رد و بدل میکنه و یا از اینترنت استفاده میکنه...