سلام دوستان و اساتید عزیز:
سورن مدل 89 چه قیمتی داره؟؟
سلام دوستان و اساتید عزیز:
سورن مدل 89 چه قیمتی داره؟؟
پژو۴۰۵ دوگانه مدل ۸۹ بیمه تا اخر۹۲ رنگ ندارد بسیار کم کار ۳۹۰۰۰تا - چن فی میخوره ؟
Sent from my iPhone.4s✦6.1.2✦JB✔
Tapatalk
دوستان تیبا چجور ماشینیه؟ ارزش داره صفرش یا بجاش یه ماشین دست دوم خریدن بهتره؟
ممنون. 141 صفرش چنده ؟نقل قول:
سلامبدون رنگ-بدون ضربه چند ؟؟؟
پژو 405 مدل 84/11 دوگانه کارکرد 150000 سقف و ستون و عقب وجلو پلم , دور رنگ چند میارزه ؟؟؟
پژو405 مدل 85/8 دوگانه کارکرد 115000
سلام سورن مدل 89 چه قیمتی داره؟
سلام
پراید 131 sl مدل 90 با 50000کارکرد کاملا خانگی وتمیز چند قیمتشه؟
سلام بر همه دوستان.
من بهمن ماه 91 سمند سورن EF7 ثبت نام کردم و خب بعد از اون شنیده بودم که دیگه تولید نمیشه (به خاطر تحریم و مشکل برخی قطعات و همچنین سیستم مالتی پلکس) که تقریبا یک ماه پیش از شرکت پیام رسید که بریم یه خودروی دیگه بگیریم. خلاصه تو این یک ماه همش دارم تحقیق میکنم ببینم از بین محصولاتی که داره کدوم بهتره. در نهایت تصمیم گرفتم سمند بردارم. سمند ال ایکس EF7 تو سایت ایران خودرو موجوده ولی یکی از نزدیکان که تو شرکت کار میکنه میگه یا این رو هم تحویل نمیدن یا اگه بدن همون مشکلات خرابی رو داره. خلاصه اینکه میمونه فقط سمند با موتور XU7. خیلی از مطالب کاربران سایتهای مختلف رو خوندم ونتیجه این بود که موتور TU5 جدیدتره، کم مصرفه، بی صدا هست، سریعتره و تو جاده شتاب و سرعت خیلی خوبی داره اما تو سربالایی ها و گردنه ها و جاهایی که نیاز به معکوس باشه ضعیف عمل میکنه (بخاطر گشتاورش که در دور بالا حاصل میشه) اما XU7 اگرچه تو جاده از TU5 ضعیفتره اما چون گشتاورش بالاست و در دور موتور پایین حاصل میشه لذا کشش و قدرتش از TU5 بیشتره. این رفیقمون هم که تو شرکت کار میکنه دقیقا همین رو تایید کرد ( هر دو موتور رو عملا تست کرده). حالا موردی که هست تو سایت فقط موتور XU7 موجوده و TU5 اصلا نیست که بخوام بین این دو مدل بمونم ولی میخوام بدونم آیا واقعا موتور XU7 موتور خوبی هست و خرید سمند LX XU7 عاقلانه هست؟
از دوستانی که تجربه رانندگی با هر دو موتور رو داشتند خواهش میکنم بنده رو داهنمایی کنند...:n13:
برای کسانی که ال 90 ثبت نام کردند خیلی موارد پیشنهاد دادندنقل قول:
مثل 206 تیپ 5 و sdv8
شما از نمایندگی گزینه هایی که میتونید انتخاب کنید رو جویا بشید
شرایط شما با شرایط فروش و سایت ایرانخودرو متفاوته
اما بین همین گزینه هایی که گفتید
اون فرق و کشش توی سربالایی هست ولی انقدر محسوس و زیاد پیش نمیاد که شما بخواید کلا روی tu5 رو خط بکشید
xu7 موتور قوی و با دوام و به نسبت بقیه پرمصرقتره
پیشنهاد بنده همون سمند ef7 هست ,چون مشکلات سرسیلندرشون حل شده البته مشکل روغن ریزی اویل ماژولشون هنوز پابرجاست اما چیز غیر قابل حل و تعمیری نیست
پراید مدل 90 slنقل قول:
12500