آقا سلام به همگی..
من یه مشکل برام پیش اومده با این اینترنت کوفتی مخابرات..128 دارم..الان یکی دو روزه اینترنتم هر یه دقیقه خودش قطع می شه..دوباره وصل می شه.اکثر اوقات چراغ اینترنت رو مودم سبز هست ولی send یا recieve ندارم..بعضی وقتا هم چراغ قرمز می شه و دوباره سبز می شه.اصلا هیچ کاری نمی شه کرد..ویندوز عوض کردم..مودم رو ریست کردم..کابل رو عوض کردم..اسپیلیتر رو ورداشتم..تلفن رو قطع کردم..دوشاخه رو عوض کردم.. هر کاری بگید کردم.نمی شه که نمی شه..
زنگ زدم 2828 می گن ما قطعی نداریم اشکال از خودته..می گم برادر من پدرت خوب مادرت خوب من کلا همه چیو عوض کردم..چرا می پیچونی..می گه نه , ما اینجا نشستیم کار شما رو راه بندازیم و از این شر و ورا....البته خداییش از حق نگذریم اعلا م خرابی کردم 3 نفر بهم زنگ زدن..ولی چه فایده آی کیو در حد هویج... بهر حال داستان رو کوتاه کنم.. چه گلی به سرم بگیرم..؟؟؟ من منطقه 10 هستم مخابرات مالک اشتر.. دوستان یه حرکتی برام بزنید.. دستتون رو می بوسم..
این عکس وقتیه که اینترنتم قطع می شه.
مودمم D-link هست.اونم خواستم با اوتوران خودش مودم رو کانفیگ کنم این ارور رو می ده.
(چرا نمی شه عکس آپلود کرد؟ چرا نمی شه لینک عکس گذاشت حداقل؟)
از همون روش 192.168.1.1 رفتم و مودم رو کانفیگ کردم.. گفتم اینم بدونید بهرحال بد نیس..
الان دیدم بروبچ 256 گرفتن یا 512.. همین جوری می دن یا باید بریم مخابرات.من یکی از رفیقام شرکت داره..با اون می شه 512 گرفت..؟؟
من الان از این مک هکیا دارم 512 سه ماهه 22 تومان.. خوبیش اینه چیز پی ان داره خودش..سرعت دانلود هم تقریبا 60..ولی خوب داستان زیاد داره..قطعی و این چیزا..می خواستم ببینم اگه 512 می ده مخابرات نامحدود بریم اونو بگیریم خیالمونو راحت کنیم..
الان که داشتم اینو می نوشتم 6 بار قطع شد ...پیر شدم.