ایول بلاخره واسه روسیه سرور جدا زدن دیگه eune خیلی توپ میشه هم از شر اون نوب ها خلاص میشیم هم لگ و دیلی کم میشه اونایی که ترنسفر کردن وست :n08::n10:
Printable View
ایول بلاخره واسه روسیه سرور جدا زدن دیگه eune خیلی توپ میشه هم از شر اون نوب ها خلاص میشیم هم لگ و دیلی کم میشه اونایی که ترنسفر کردن وست :n08::n10:
من توی سرور EU هستم ممنون میشم اگه منو هم ادد کنین
mOhSeN13 هستش آیدیم
:n02: روسیه چند وقت میشه حدود دوهفته پیش داشتم تغییر میدادم سرور دیدم اخه بعد این روس ، لهستانی یونانی چکی ... هستن انگلیسی و ایکیو در حد 0 ....نقل قول:
ایول بلاخره واسه روسیه سرور جدا زدن دیگه eune خیلی توپ میشه هم از شر اون نوب ها خلاص میشیم هم لگ و دیلی کم میشه اونایی که ترنسفر کردن وست
الان ترسفر برای US میخوان بزارن خبر الان اومد اگر پینگ خوب بود میرفتم اونجا ..........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم همیشه فقط مید میرم بعدش میرم تاپ :n02: شاید واسه اینه که فکر می کنم ساپورت کاره سخت تر از مید ه :n13: adc هم کاره سختیه ( ایرانی 2 3 تا به زور بشناسم :n02: )نقل قول:
حالا adc رو کار ندارم(به گوش صاحبش برسه میاد چپ و راستت می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ولی mid همچین راحتم نیست
2 3 بار توی رنک برو مید تا بفهمی چی می گم(جانگلر از بات می خواد بره تاپ سر راهش میدو گنک میکنه-از بلو می خواد بره رد یا بر عکس میدو گنک می کنه -می خواد ریکال کنه میدو گنک می کنه :| )
اگه بات ببیازه مید قوی باشه میشه جمع کرد ! اگه بات ببازه وظیفه جانگله که کری کنه ، تاپ اگر فیل شین تانک قوی نداشته باشین بازی خیلی راحت تر میبازین تا بات از دست رفته ! البته نظر من با چند تا سایته ها !! من خودم نوبم :n16:نقل قول:
یکی از مهمترین پست هاست ولی از اون مهمتر line mid هست
چون معمولا میج میره مید اگه تیمتون مید رو ببازه حتی اگه bot رو هم برده باشید راحت هیرو مید میتونه adc اوله گیم رو تو تیم فایت ها فوکوس کنه سریع بندازه
من اصلا نمی دونم کلا ذاتا دوست دارم adc باشم حتی تو بازی wow که بازی می کردم عشقم rogue بود و خیلی هم ردیف شده بود مخصوصا پتچ 85 تو raid ها هم منو می کشتن healer o tank بازی نمی کردم :) حوصلم سر میرفت
فک کنم lol بازی کردنم هم از همون در من نهادینه شده ( چی گفتم!!! )
هییییی یادش بخیر patch 80
rogue multilate بازی می کردم تو raid
warior ها خودشونو به آب و آتیش میزدن باز 500 تا اختلاف dps داشتن
هی هی هی هی :(
سلام دوستان یه مدتیه که تو لوگین کردن خیلیا مشکل دارن ولی من فهمیدم که این مشکل از آی پی ما ایرانی هاست :n27:
من یه نرم افزار دارم که آی پی مو به آی پی افغانستان تغیر میده :n02: باورتون نمیشه تو کمتر از 5 سانیه لوگین میکنه ....:n06:
کدوم برنامه چون سه چهار هستنقل قول:
من یه نرم افزار دارم که آی پی مو به آی پی افغانستان تغیر میده باورتون نمیشه تو کمتر از 5 سانیه لوگین میکنه ....
البته عنوان شده بود که مخابرات سرویس از افغانستان تهیه کرده :n02: حالا نمیدونم شما از مخابرات سرویس داری ؟
افغانستان؟! :n02: بگو چیه ماهم امتحان کنیم ببینیم افغانی بودن چجوریهنقل قول:
راست میگه بگو !
پینگتو درست نکرد ؟