مال من که نشون میده. سنسور که حتما داره.با اورستی چیزی یه تست بزن. هاردور مانیتور هم ورژن های نهاییش رو تست کن شاید مال شما قدیمی بوده.:11:نقل قول:
Printable View
مال من که نشون میده. سنسور که حتما داره.با اورستی چیزی یه تست بزن. هاردور مانیتور هم ورژن های نهاییش رو تست کن شاید مال شما قدیمی بوده.:11:نقل قول:
راستش من زیاد وارد نیستم و برنامه ای رو ندارم که بتونم دما رو اندازه بگیرمنقل قول:
اما چیزی که هست به شدت فن شروع میکنه به کار و در یک لحظه خاص اتفاق م افته
واقعا الانم وقت اینکارارو ندارم که برم گارانتی ولی خوب چه کنم
این دستگاه بعدجوری برای ما شر شد
باسلام به همه دوستان
راستیتش من امروز با سایت شما آشنا شدم و میخوام یه لپ تاپ عالی بخرم حدود قیمت تا سقف1800000و دیروز با یکی از اساتید مشورت میکردم که ایسوز رو معرفی کرد و خودم به شخصه روی F127 وایو نظر داشتم حال از شما دوستان عزیز تقاضادارم راهنماییم کنید که:
1.واقعا دور از تعصباتی که شما تو حرفاتون دارید وایو بهتره یا ایسوز؟
2.با این پول بهترین ایوسوز کدوم ؟
3.بهترین موقع خرید کی هست؟
باز هم متشکرم
با این برنامه میتونی دمای قسمت های مختلف لپتاپ رو ببینی.نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5377355&postcount=1971
سلام دوستان
کسی میتونه در مورد نصب tv tuner لپ تاپ های asus منو راهنمایی کنه؟ تا اونجایی که میدونم با مدیا سنتر باید جواب بده .
کسی تاحالا استفاده کرده؟
آیا واقعا در شهرهایی که سیستم دیجیتال زمین به زمین راه اندازی شده سیگنال میده؟
تیونر جزء وسایل آپشنال باید باشه و رو مال من که نداره. جاش البته هست ولی خب خالیه دیگه. اگه داشته باشه آره با مدیا سنتر یا بلیز دی وی دی و یا حتی وی ال سی و نرو میشه جواب گرفت. البته همه مدلها رو ممکنه نشه با هر نرم افزاری درست باز کرد و استفاده کرد.:11:نقل قول:
ببینید من کلا یه چیزی بگم .... ایسوس الان تو زمینه مادربورد و کارت گرافیک خیلی قی کار کرده و مادربوردهای ماکسیموسی که میزنه یا مثلا کارت گرافیک ARES این مساله رو ثابت میکنه. نیازی به تعریف تمجید نداره. البته قیمت قطعاتش خب بالاست.نقل قول:
سونی هم تو لوازم معمولی خوب کار کرده. سونی یه جورایی تو خیلی بخش ها تخصصی وارد نشده. یعنی مانیتور میزنه ولی بهتر از اون رو سامسونگ و شارپ و چه میدونم شکرتای دیگه هم میزنن. یا دوربین های خوبی داره ولی رده ی اول مال کنون و نیکون هست. تو ایران اسم خوبی در کرده و مردم فکر میکنن لپ تاپهای خوبی هم داره.
اما مساله اینه که با قیمت مساوی میتونی محصولات بهتری از ایسوس تهیه کنی.
خرید لپ تاپ رو واسه دو ما یا سه ماه دیگه بررسی کن. الان سری بعدی پردازنده های اینتل و انویدیا و حتی ای ام دی تو راهه و اصلا درست نیست مدلهای فعلی رو بخری. سه ما دیگه بررسی کن ببین روند قیمت چه طور بوده و اگه دیدی مناسبه تازه تحقیق کن ببین فلان مدل سونی و فلان مدل ایسوس کدومشون بهتر هستش.:11::11:
به خاطر اطلاعات مفیدت خیلی ممنون فقط یه سوال میشه کمی در مورد این نوع پردازنده ها توضیح بدین و بگین تا کی این نسل جدید خواهد آمد؟تا عید وایستم خوبه؟؟و اینکه با چه قیمتی عرضه خواهد شد با این پول میشه اونا رو خرید؟نقل قول:
باز هم ممنون
لیست کامل و سرعت و مشخصاتشون رو گذاشتم تو سایت و لینکش هم تو پروفایلم هست. امروز تو تامزهاردور دیدم نوشته که الان تو بازار هم وارد شده.نقل قول:
مثلا جالبه ایسر از APU های فوق العاده کم مصرف ای ام دی یه مدل تولید کرده بود که مصرف پردازنده کلا 10 وات بود!!
تو ایران کی میاد و همچنین تو لپ تاپها کی میاد رو دقیق نمیدونم ولی چیزی که مشخصه قیمت نسل قبلی افت پیدا میکنه و نسل جدید با مصرف کمتر و سرعت بالاتر به بازار میاد.
انودیا هم سری 500 رو برای لپ تاپها عرضه کرده فکر کنم نهایت یه ماه دیگه ایسر اولین نمونه لپ تاپ با پردازنده ی Sandy Bridge و گرافیک 540M به بازار میفرسته و لابد دو ماه دیگه تو ایران هم اومده. حالا اینها یه طرف و جواب احتمالا دندان شکن ای ام دی هم یه طرف. به نظر میاد چیزای خوبی واسه گفتن داشته باشه و قیمتاش هم خوب تر از خوب باشه.:31:
الان چهار هسته ای سری Core i7 حدود 45 وات مصرف میکنه و نسل بعدی همین Core i7 که معماری پل شنی یا Sandy Bridge داره حدود 35 وات. این 10 وات کمتر خودش خیلیه.
:11::11::11:
علیرضا جان ایشالا که جاش پر بشه:11: من فکر کردم چون درایور tv tuner روی لپ تاپ n61jv هست شاید بشه ازش استفاده کرد ولی مثل اینکه جای خالی رو خودمون باید پر کنیم.:8:نقل قول:
اتفاقا مدل n61jq هم درایور Yuan TV Tuner Driver رو میدارد . اما یکی میشه بگه این چیه؟