سلام
سرعت دانلود سرویس 128 در روز بین 90 الی 120 -شبانه یه مدتی سرعتا خوب شده با سرویس 128 شبی 1 گیگ می تونی دانلود کنی،به صورت آنلاین می تونی حجم بخری،اگه یوزر و پسوردشو داری می تونی استفاده کنی.
Printable View
سلام
سرعت دانلود سرویس 128 در روز بین 90 الی 120 -شبانه یه مدتی سرعتا خوب شده با سرویس 128 شبی 1 گیگ می تونی دانلود کنی،به صورت آنلاین می تونی حجم بخری،اگه یوزر و پسوردشو داری می تونی استفاده کنی.
معلوم میشه نرم افزارهای پارس آنلاین که ترافیک روزانه و شبانه و مصرفی رو کنترل می کنند شدیدا مشکل دارندنقل قول:
بین ساعت 5 تا 6 تو مدت 10 دقیقه وضعیت دانلود اینگونه بود که تو تصویر زیر قرار دادم
یعنی تا 5 صبح سرعت ها همون سرعت های خود سرویس هست و افزایشی در کار نیست و بعد 5 به مدت 1 ساعت پهنای باند انگار آزاد میشه
یعنی شما میگید که برای سرعت 256 سرعت دانلود شبانه 15-14 طبیعیه ؟نقل قول:
من که خودمو بکشم شبی 700-800 مگ بیشتر دانلود ندارم !
یکی دو روزه که سرعت باز کردن صفحات به طرز محسوسی پایین اومده و و هر از گاهی موقع باز کردن سکته چند ثانیه ای داره ..
پینگ خوبه ...
اگه دانلودت خوبه از dns استفاده کن.نقل قول:
اگه dns هم زده خب متاسفانه کاری نمیشه کرد:31:
---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
سینا جان بالاخره چی شد چه سرویسی گرفتی؟نقل قول:
بابا عوضش 5-7 از دلت در میاره شبی 1 گیگ من میگیرم یا حتی 1.2 .
فقط باید آرامشت حفظ کنی و بری بگیری بخوابی صبح پاشی نگاه کنی:31:
زندگی کنید با پارس آنلاین،فقط همین رو می تونم بگم...من اشتباه کردم دیروز برای یک ماه با شاتل تمدید کردم در صورتی که هم فرم پارس رو پر کرده بودم هم رفته بودم مدارم رو بدم که بی صبری کار دستم داد...شاتل نابود کرده،نابود
نقل قول:
عصبانی نشو برادر :دی
تجربه نشون داده هیچکدوم از شرکتها پایدار نیست کیفیت خدماتشون
همین یه ماه پیش بود اینجا همه از پارس مینالیدن ولی تو تاپیک شاتل عروسی بود :دی
این پارس انلاین هم بگیر نگیر داره نه به دو سه شب پیش که با سرعت 190-200 شبا دانلود میکردم نه به دیشب که از 15 کیلو بایت بیشتر نشد.
اونطور که تو این تاپیک دوستان میگفتند ترافیک باقی مونده از دوره قبل منتقل نمیشه به دوره جدید ولی برای شما اگه شده که خیلی عالیهنقل قول:
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
نقل قول:
برای 256 سرعت طبیعی میشه 32 و این که میگید شبی 700 تا 800 مگ بیشتر دانلود ندارید نشون میده همون سرعت طبیعی رو داره شرکت به شما ارائه میده