نخیر.اگه سرعت دانلود بالا باشه لزوما پینگ پایین نیست.نقل قول:
وایمکس اصلا بدرد بازی نمیخوره.مخصوصا مبین نت.شنیدم وایمکس ایرانسل پینگش بهتره.ولی اگه تو کار دانلود باشی مبین نت بهتره
من خودم مبین نت 1مگ دارم ولی نمی تونم بازی آنلاین بکنم
Printable View
نخیر.اگه سرعت دانلود بالا باشه لزوما پینگ پایین نیست.نقل قول:
وایمکس اصلا بدرد بازی نمیخوره.مخصوصا مبین نت.شنیدم وایمکس ایرانسل پینگش بهتره.ولی اگه تو کار دانلود باشی مبین نت بهتره
من خودم مبین نت 1مگ دارم ولی نمی تونم بازی آنلاین بکنم
نه دوست عزیز. تا جایی که ما میدونیم سرعت ایرانسل هم مثل مبین نت معمولی(محدود) است. یعنی 256 - 32 کیلو بایت.نقل قول:
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
بله. میان برای نصب اگر آنتن نداد سرویس و مودم رو پس میگیرن(برای من اینطور بود). بهتره باهاشون این مورد رو شرط کنی تا مشکلی پیش نیاد.نقل قول:
ممنون
یه سوال دیگه :
الان adsl شاتل دارم . 128 نامحدود و ماهی 28 تومن میدم ( دانلود روی 16 هست )
مبین نت بگیرم ؟ 512 با مودم wifi که 10 گیگ در ماه میده و ماهی 30 تومن هست
به نظر من اول سعی کن از یک شرکت دیگه ADSL بگیری اگر نشد و چاره ای نداشتی به وایمکس فکر کن. وایمکس الان در مرحله آزمون و خطاست و نمیشه روش حساب کردنقل قول:
در مقابل اینهمه شکایت و گلایه که دیدم منم بگم که تو این حدود 8 ماه که دارم از مبین نت استفاده میکنم بجز ماه اول دیگه مشکل قطعی و کاهش سرعت نداشتم (بجز 1-2 مورد که اونهم معلوم شد مشکل فنی بوده و خیلی سریع رفع کردن)
در کل ازش راضیم فقط کاش دوباره تعرفه های نا محدودش رو برگردونه :31:
چرا ؟نقل قول:
wifi که نیاز به خط تلفن نداره و بهتره که
هر شهری هم بری میگیره ( مرکزی )
الان من تو پوشش بیرونی هستم در حال حاضر از gprs استفاده میکنم اینجا adsl ندارن
میسرفه وایمکس بگیرم؟ حالا که تو پوشش بیرونی هستم بگیرم یا نه؟
بعد کل هزینه چقدر میشه با مدمو اینا؟
روی کاغذ امکانات وایمکس خیلی جذاب و وسوسه کننده است (میبینید که چقدر آدم تا حالا وسوسه شدن:31:)نقل قول:
ولی این امکانات وقتی لذت بخشه که واقعا درست کار کنه. با پوشش فعلی شبکه و نوسانات و مشکلاتی که داره اصلا رو امکاناتی مثل جابه جایی و ... حساب نکنید. البته بی نیاز بودن به تلفن واقعا خوبه ولی ...
در کل اگر صبر و حوصله دارید و میتونید مشکلات فعلی شبکه رو تا رسیدن به یک نقطه ثبات (که نمیشه گفت کی هستش) تحمل کنید به دنیای وایمکس وارد بشید
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
خب وایمکس خیلی از GPRS بهتره. روی GPRS اصلا نمیشه حساب کرد. ولی وایمکس هم مشکلات خودش رو داره که در جواب دوست خوبم به بخشی از اون اشاره کردم. در کل اگر مثل من و بعضی از دوستان چاره ای ندارید وایمکس بگیرید و باهاش بسازید تا ببینیم چی میشه.نقل قول:
دوستان گزارش بدن
این هفته تا الان وضع چطور بوده ؟
ببینم پورتها باز هستند یا بسته !؟ یاهو و جیمیل و اوو وصل میشن ؟
اوو استفاده نمی کنم بجز تورنت بقیه سایت ها در ساعات عادی روز خوب بالا می آننقل قول: