سلام بچه ها من با شاتل سرویس 2 مگ دارم ولی سرعت شبانم خیلی پایینه (زیر 5) برای همین زنگ زدم بهشون گفتن که شیر کردیم و از این مضخرفات (بارو داشت با من حرف میزد اینا رو میگفت خندش گرفت نمی دونم چرا ؟)
الان خیلی وقته میشه که تحملش کردم گفتم شاید درست بشه ولی دیگه تصمیم خودمو گرفتم می خوام ای اس پی مو عوض کنم (حتی اگر درست بشه که می دونم میشه مثل قبل) چون آدم چند شب الاف بشه سیستمو روشن بزاره برای اینکه بتونه یه شب دانلودکنه.اینا اگه می خوان دانلود رو محدود کنن خب بیان سرعت رو حساب شده کم کنن که مثلا شبی 1 گیگ بشه دانلود کرد نه اینکه چند هفته قطع باشه بعد 2-3 شب مثلا در مورد من سرعتم بیاد رو 200.من خودم پارسال صبا نت بودم دانلود شبانم خیلی بیشتر بود یعنی با اینکه 128 داشتم شب بین ساعت 3 تا 7 بیشتر از 1.5 گیگ دانلود میکردم 'گفتم برم 2 مگ بگیرم با شاتل که بیشتر دانلود کنم !!!! الان با اینکه چند برابر دارم پول میدم ولی ماهی 10 گیگ فری بیشتر نمی تونم دانلود کنم.
به هر حال من که میرم مطمئنا ،ولی امیدوارم بقیه بیان اینجا اینا رو بخونن که ضرر نکنن.حالا دوستان اگر ممکنه بهترین ای اس پی که دانلود شبانش هم خوب باشه رو معرفی کنن.(همون صبا چطوره؟)
ممنون.