بر خلاف تصور شما من از پشت کوه نیومدم که فرق قلم پاکت پی سی رو با خودکار ندونم شما هم اول فکر کن بعد یه حرفی بزننقل قول:
برات میخرم اگه انقدر واست ضروریه .. احتیاجی هم نیست از خجالت من در بیای فی سبیل ا... انجام میدم براتنقل قول:
Printable View
بر خلاف تصور شما من از پشت کوه نیومدم که فرق قلم پاکت پی سی رو با خودکار ندونم شما هم اول فکر کن بعد یه حرفی بزننقل قول:
برات میخرم اگه انقدر واست ضروریه .. احتیاجی هم نیست از خجالت من در بیای فی سبیل ا... انجام میدم براتنقل قول:
روی ایکن باطری کلیک کنید . زیرقسمتی که مقدار مانده باطری رو نشون میده یک چک باکسه اونو فعال کنید دیگه وقتی به pc وصله شارژ نمیشه.نقل قول:
سلام . راهی نیست که نحوه زنگ خوردن گوشی یکنواخت بشه ؟ از کم شروع نشه بعدش زیاد بشه ؟
راهی نیست که قسمت دیال پد شکلش عوض بشه ؟ همون شماره گیر ها ؟
سلام دوستان
امنیا دارم چند تا برنامه ریختم روش نمیدانم بعد ریختن برنامه ها باطری زود تمام میشه حتی همه برنامه ها را بوسیله task manager غیر فعال میکنم ولی باز مصرف باطری خیلی زیاد شده . آیا نرم افزاری هست که نشون بده هر برنامه چقدر باطری مصرف می کنه ؟
موضوع آموزش تصويري نصب ويندوز روي امنيا رو ،توي سايت هاي مختلف مطرح کردم اما جواب "يه كم بگردي چند تا آموزش تصويري پيدا ميكني(تنبلي ممنوع!)" رو بهم دادند.با احترامي که براي همه ادمين هاي سايت هاي پاکت پيسي و موبايل قايلم.من آدم تنبلي نيستم و اصولا عاشق سرچ کردنم اما هر چه گشتم چيزي نيافتم.اگه همچين لينکي هست لطفا آدرسو بدين و اگه نيست اگه براتون امکان داره زحمت اين آموزش تصويري رو بکشين.من و بقيه تازه کاران دنياي امنيا ممنونتيم
آموزشهاتون عاليه.اما يکي مثل من سوادش اکابريه.اگه لطف کنيد و از مراحل آپديت رام ،يه فايل تصويري يا فيلم تهيه کنيد،کلي دعاي خير نصيبتون ميشه.پس تا ماه رمضون تموم نشده،بياين و اين لطف رو بکنيد.
راستي ميشه گفت آپديت امنيا مثل آپگريد رسيور با پچ جديده که اول نرم افزار رو توي پيسي اجرا ميکني و فايل پچ رو انتخاب مي کني .بعد روي دکمه استارت برنامه آپگريد در پيسي زده .بلافاصله دکمه پشت رسيورو روشن مي کنيم؟
تو سايت modaco.com روش آپديت رو گفته و چند تا عکس هم داره.برنامه اجراييش اينه:SGH-I900 V1.6.3 Userdownloader XP
.فکر کنم برنامه ساده تري باشه..البته شايد هم خلاصه گفته.
اما سوال ديگه اينکه توضيحات دقيق و سلسله مراتب روش استفاده از برنامه هاي i900_EXEcutor و USDL_GrandPrix_v1.6.4_XP در فرومها گفته نشده.ببخشيد تصحيح مي کنم نرم افزار دومي کامل توضيح داده شده.لطفا روش و زمان و نحوه استفاده از i900_EXEcutor رو توضيح بديد.و چه تفاوتي با SGH-I900 V1.6.3 Userdownloader XP داره؟
دوست عزیز چند هفته پیش من خودم یک نمونه ی تصویریش رو دیدم ، نگید که نیست!نقل قول:
اگر شد میگردم براتون پیدا میکنم، ولی قولی نمیدم چون الان که باید برم دنبال چندتا کار دیگه. دوستان اگر کسی فرصت داره کار ایشون رو راه بندازه و ماه رمضونی یه ثوابی ببره :27:
تا الان همچین چیزی ندیدم:31:نقل قول:
ممنون نوید جان.لطف می کنی.هر وقت فرصت کردی ممنونت میشم.من گشتم نبود
آي خلايق بدادم برسيد
يه شير پاك خورده اي اين كد *#0002*28346# رو گذاشته بود
منم كه از صداي زياد گوشيم شاكي بودم آخه هر كي تو اتاق بود از 10 متري همه چيزو ميشنيد اومدم در قسمت talking>heandset يه كم اومدم كمش كنم ولي بعد از apply مقاديرش خود به خود به چيزاي عجيب غريب تغيير كرد و صداي مكالمه ام قطع شد.
هر چي هم به مقادير اوليه تغييرش ميدم و apply ميكنم نميشه و باز همون عدداي چرت و پرت ميان
چكار كنم كه هارد ريست نخواد؟
اینجا کسی لینک دانلود برنامه
SASMUNG MOBILE NAVIGATOR رو نداره ؟