خوب کوبونتو نصب کن دیگه !نقل قول:
Printable View
خوب کوبونتو نصب کن دیگه !نقل قول:
kubuntu حدودا 700mb هست ولی kde حدودا 300 mb ...... فرق نداره؟
البته با این دایال آپ فرقی ندارن ! باید صبرکنم تا مهر که رفتم دانشگاه!
راستی دوستان چجوری میشه این دسکتاپ 3بعدی ( اون مکعبی رو میگم ) فعال کرد؟ یه چند جا چیزهایی خوندم ولی نتونستم کاری کنم....
ویرایش: اون مکعب رو راه انداختم. ccsm رو نصب کردم همه چی درست شد..
این vlc تو ubuntu خوب کار میکنه؟ ورژن ویندوز و مک رو دیدم خیلی خوب کار میکرد اینم همونه دیگه؟
یه چیزه دیگه: من opera رو از سایتش دانلود کردم فایل deb بود نصبش کردم نصب شد تو software center هم که میبینم میگه نصبه ولی آیکونش هیچ جا نیست! تو ترمینال هم که میزنم opera چیزی پیدا نمیکنه.....
کجا رفته این opera ؟
ویرایش: راستی google chrome واسه ubuntu هست؟ اگه هست صددرصد از google که نمیشه گرفت یه لینکی چیزی میزاین؟ ممنون....
توی منوی Applications و زیر منوی Internet نیست آیکنش؟
نه نیست....
اول پاکش کنید از بسته های نصب شده.نقل قول:
با دستور زیر نصب کنید دوباره:
sudo aptitude install opera
با دستور زیر منوی گنوم رو ریفرش کنید:
killall gnome-panel
باز هم اگر نبود دستور
opera
در ترمینال اجرا کنید.
در مورد chrome خیر نیست البته پروژه ی Chromium وجود داره که می تونید ازش استفاده کنید از طریق راهنمای زیر:
کد:http://www.ubuntugeek.com/install-chromium-google-chrome-web-browser-in-ubuntu.html
پاکش کردم ولی نتوسنتم با aptitude نصبش کنم خطایی نمیده ولی چیزی دانلود نمیکنه....
دوباره اون فایل رو اجراکردم نصبش کردم بازم تو منو نیومد ولی تو ترمینال که میزنم opera میگه:
exec: 3: /usr/lib/opera/opera: not found
مسیری که میگه هم وجود نداره.....
دقیقا متوجه نشدم، مشکلتون با aptitude و یا apt-get چیه؟نقل قول:
فقط برای این بسته اینطور هست یا برای تمام بسته ها؟
من خودم با Opera زیاد کار نمی کنم، چون مشکل زیاد داره در این محیط، ولی خوب اینی که شما می گید نصب می کنید و بعد هیچ فولدری حتی به نام opera ساخته نشده عجیب هست!
--
از این روش برید:
این فایل رو دانلود کنید:
بعد از دانلود به طریق زیر نصبش کنید:کد:http://www.opera.com/download/index.dml?platform=linux
در ترمینال به فولدر محل فایل دانلود شده برید و دستور:
sudo dpkg -i opera_9.10-20061214.6-shared-qt_en_i386.deb
اجرا کنید، حالا اگه اسم فایلتون متفاوت هست تغییر بدید دیگه.
امیدوارم نصب بشه.
اگه نمی یاد خودتون دستی به منو اضافش کنید.
از طریق زیر :
...کد:System>Preferences>Main Menu
مجبور شدم ویندوز رو دوباره بریزم واسه همین ubuntu رو هم دوباره ریختم ولی بازم opera همونجوریه....
از سایت opera فایل opera_10.60.6386_i386 رو دانلود کردم بعد همون دستور رو زدم... نصب شد ولی هنوز هم آیکون نداره!
وقتی هم تو ترمینال مینویسم opera میگه : exec: 3: /usr/lib/opera/opera: not found
ولی تونستم فایل اجرایی opera رو تو مسیر usr/bin پیدا کنم ولی بازم همون خطا رو میده..
تو اون قسمت Main Menu هم چیزی به اسم opera ندیدم.....
فک کنم دیگه بیخیال شدم..... شما هم که میگی زیاد به درد نمیخوره..... با ورژن ویندوزش زیاد فرق داره؟