نقل قول:
سلام داش مسعود درست گفتم؟؟
در مورد دنده هم آره تمامي مدلهاي كاپريس رو فرمونن
حتي مدلهاي 1993 كه به كاپريس تخم مرغي معروفن هم باز رو فرمونه
اين كه ميگي خريديش؟؟؟؟؟ چندتا عكس برا بچه ها بذار ازش
با تشكر...:11:
سلام آره عزیزم درست فرمودی
دنده: این که خیلی بده من فکر کردم شاید تو آپشن های مختلفش این مسئله فرق کنه، اما هرچی میگردم اصلا کاپریسی که شیفترش به قول خودشون Dashboard Mounted نباشه رو پیدا نمیکنم این جوری که سواری باهاش اصلا به اندازه سواریه با یه آمریکایی که دنده اش Manual باشه قابل مقایسه نیست، هست؟! خلاصه این رو که ازتون شنیدم مثل یه دوش آب سرد بود، آخه اصلا فک نمیکردم همشون اینحوری باشند. راستی راهی هست که بشه جای شیفترش رو عوض کرد؟ مثلا تغییر گیربکس؟ شما دوستان تا حالا ندیدید که کسی این کار رو کرده باشه؟
نه هنوز نخریدمش، دنبال یه کاپریس تمیز و تو دل برو میگردم که دیگه نخوام بفروشمش، همیشگی باشه، این یکی شیرازه، برادرم که تنظیم موتور داره رفته دیدش و آمار گرفته، عکسی هم هنوز برام نفرستاده، اما گفت که یه گلگیرش ضربه داره، پوسیدگی نداره اما برا عروسک شدنش یه رنگ کامل میخواد، چرم سقفش هم باید عوض بشه، اما فنی ایش خوبه جز اینکه از انژکتور به کاربراتور تنزل پبدا کرده، داشبورد و تودوزیش عالیه، لوازم تزئیناتیش همه چیش هست و سالمه، رنگش هم سفیده،1988،Brougham LS، و در نهایت 7 تومنی که گفته نمی ارزه!
نقل قول:
کاپریس را همه با بدنه تمیز میشناسن.خیلی اببهت اون بالا است و اگر بدنه ردیف و تمیزی نداشته باشه دیگه چیزی برای عرضه کردن نداره..تودوزی هم اگر خیلی خراب باشه میشه با بهترین کیفیت درست کرد..نهایتا 400 یا 500 تومن اما بدنه هزینه های خیلی بالایی داره و تازه ممکنه مثل اول هم در نیاد.باز هم میگم اگر تصادف شدید نداره..اگر سپرها سالم و مرتب هستن..اگر سقفش پوسیدگی نداره و چرم اون سالمه یا قابل تعمیر..اگر داشبرد سالم هست یا صدمه کمی دیده اینها نکات مثبته..فنی در درجه دوم..باور کن با 1.5 تا 2 میلیون میشه بهترین موتور و گیربکس را بست اما برای بدنه ممکنه حتی تا 5 تومن هم خرج کنی اما بازم راضی نشی..تا میتونی ازش عکس بگیر از همه جوانب و زوایا..حتی زیر پای راننده و شاگرد و صندلی عقب..توی صندوق..سر شاسی ها..سقف..توی موتور..همه جا..اونوقت بگذارش اینجا تا حسابی بررسی کنیم..
]
سلام جناب ال تی
بالا توضیح دادم اما آره فرمایش شما متینه، تصادف نداره اما برادرم هم که دیده بودش گفت که برا بدنش باید 3 تومنی خرج کنی چون چند ساله که واقعا درست و حسابی بهش نرسیدن و از طرفی هم هر صافکار و نقاشی این ماشین ها رو کار نمیکنه، حالا خودم اولین فرصت که تونستم مرخصی بگیرم یه سر میرم میبینمش.
اما بازم میگم، ما که هممون مییایم اینجا و این فروم رو دوست داریم برا عشق و لذتیه که از آمریکایی سوار شدن و ابهت و قدرتشون تو خودمون حس میکنیم، اما با همچین گیربکسی ... اصلا ظاهرش پر ابهت نیست:41:،نظر شما هم همینه؟
آره انصافا دیگه واقعا گندش رو در آوردن، گفتن ما ایرانی ها جنبه خدمات رایگان رو نداریما!