یه سوال جعبه فرمان من حدود یک ساله روغن می ده برای پاک کردن روغن هیدرولیک از زیر ماشین از چه محلولی استفاده کنم دوستام می گن از بنزین یا گازویل که به قطعات ماشین هم آسیب نزنه
Printable View
یه سوال جعبه فرمان من حدود یک ساله روغن می ده برای پاک کردن روغن هیدرولیک از زیر ماشین از چه محلولی استفاده کنم دوستام می گن از بنزین یا گازویل که به قطعات ماشین هم آسیب نزنه
دوستان واساتید نظری ندارید ؟؟؟نقل قول:
Sent from my iPhone.4s✦6.1.2✦JB✔
Tapatalk
منظور شما از آب بندي در بياد دقيقا چيه؟ اگر آب بندي شدنه كه ماشين شما 40.000 كيلومتر كار كرده، و خيلي وقته كه آب بندي شده!!نقل قول:
آب بندي خودرو بطور كلي در 1000 كيلومتر اول، يا به قولي در 800 كيلومتر اول انجام ميشه.
بهتر شدن شتاب و كشش و سرعت ماشين به خيلي چيزها بستگي داره كه ممكنه در ماشين شما تاثير گذاشته باشه و متوجه نشده باشيد.
مثلا اتفاقي اينبار يا چند دفعه اخير بنزين خوبي توي باكش ريخته شده باشه، يا ----- هوا و بنزين به موقع عوض شده، روغن موتور مرغوب استفاده كرديد، شمعهاي خوبي نصب كردين و يا قبليها رو تميز كرديد، دياك زديد و احيانا خطاهاي ايجاد شده در سيستم پاك شده...
در هر صورت اگر الان ازش راضي هستيد، بگذاريد همينجوري بمونه چون ممكنه با دستكاري اشتباه، خراب بشه و بهم بريزه..
بقول معروف، سري كه درد نميكنه، دستمال نميبندن
دسته موتورت نیست؟نقل قول:
دوستان خوبم سلام..یدونه پراید 111 دارم که چند وقته وقتی سر گاز میدم یه صدای تقه میده (مثل برخورد دو تکه آهن به هم)..فکر کردم پولوساش باشه و امروز بردم مکانیک،ولی بازم درست نشد...صداشم اکثرن از سمت شاگرد میاد...دوستان کسی میدونه علتش میتونه چی باشه؟؟میتونه از سیم گاز یا کلاچ باشه؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید...
مجید جان چیزی که خیلی جالبه اینه که صداش بگیر و نگیر داره،همیشگی نیست...مثلن امروز کلی باهاش دور زدم حتی یکبارم صدا نداد...بیشتر وقتا تو سر بالایی صداش در میاد و تقه میکنه..امثل این میمونه یه چیزی زیرش شله و همون صدا میده..منتها هر چی زیرشو نگاه میکنم چیزی نمیبینم...ز کجا میشه فهمید دسته موتورش هست یا نه؟؟راهی داره؟؟نقل قول:
سلام.شمع يك كنتاكت بهتره.(اي كيومنت) و بوش اگه اصليش رو پيدا كني .شمع نور هم كه تحت ليسانس بوش المان هست خيلي خوبه.( نور هم چينيش تو بازار هست).اينا پيشنهاد من بود شايد دوستان شمع هاي بهتري پيشنهاد بدند.نقل قول:
دسته موتور يا گريبكس برو نمايندگي واصلي شركت رو بگير.اكثرا تو بازار ايرانيه ودر حد خودش خوب كار ميكنه.
در مورد پخش ماشين انتن و مسير كابلش رو چك كن.يك كيت تو بازار هست كه در مسير برق پخش ميزارند تا پارازيت رو كاهش بده.
سلام
باتری پراید 111 امروز کاملا خوابید و با هل دادن روشن شد.
میخواهیم یک باتری خشک خوب بخریم.
یکی میگه 75 آمپر بخر و یکی میگه زیاد هست
ایا زیاد بودن آمپر باتری به سیستم برق آسیب میرسونه ؟ یا مشکلی نیست/؟ به نظرتون چند امپر بخریم بهتره؟ سیستم رو ماشین نیستو فقط کولر و ضبط میگیریم.
شمع و واير شمع رو حتما بايد با هم عوض كرد ؟؟؟؟نقل قول:
يا ميشه فقط شمع رو عوض كرد ؟؟
_______
مدل ماشين 8 هست و صاحب قبلي شمع ها رو عوض نكرده ، منم عوض نكردم ...
( ----- هوا ، كابين ، ----- بنزين رو عوض كردم )
بطور معمول باتري 55 آمپر براي يك پرايد بدون سيستم اضافي جواب ميده، اما من توصيه ميكنم كمي قوي تر بگيريد بهتره.نقل قول:
75 آمپر ،باطري خيلي قدرتمندي است كه معمولا روي ماشينهاي سواري بزرگ در حد انواع شورلت، نيسان و تويوتا و هايونداي و... استفاده ميشه و به نظر من براي پرايد خيلي زياده، بخصوص كه مصرف كننده برق خاصي روي ماشين نصب نكرديد( مثل لامپهاي هالوژن قوي و يا سيستم صوتي بزرگ) از اين گذشته سايز و اندازه باطري 75 آمپر هم جوريه كه تو جا باتري پرايد خوب جا نميشه و معمولا مشكلاتي براي نصب بوجود مياد. برق با شدت آمپر بالا هم ميتونه در دراز مدت به سيمكشي ضعيف پرايد صدمه بزنه.
توصيه من دراستفاده از باطري 60 تا 65 آمپر هست كه البته با توجه به سايز اون انتخاب بشه كه توي نصب هم مشكلي نداشته باشه، و خود باطري فروش معمولا اندازه مناسب براي پرايد را ميدونه.
حتما از نمونه اي استفاده كنين كه گارانتي داشته باشه، در حال حاضر باطري باتيس ساخت اصفهان كيفيت خوبي داره و گارانتي خوبي هم ارائه ميكنه.
نمونه هاي ديگه هم اگر مورد تاييد فروشنده باشه( منظورم فروشنده منصف و با وجدان!) اگر هم گارانتي نداشته باشه، بازم خوبه.
سلامنقل قول:
خیلی ممنون از پاسخ خوب شما
باطری حدودا 1 سال و 4 ماه هست داره کار میده. از وقتی تحویل گرفتیم روش هست.
صبح با هل دادن روشن شد.این از باطری هست یا دینام ؟ چون با خل رفتیم سرکار. (حدود 20 دقیقه مسیر هسشت)تو پارکینگ 2 ساعت پیش استارت زدیم. باز روشن نشد.
وضع باطری خیلی خراب بوده یا دینام شارژ نمیکنه؟ 2 روز پیش هم آب باطری ریخیتیم داخلش.
ممنون