سلام
وقتی کسی برام آف میذاره میخوام اسمایل هاشم ببینم
ولی فقط کدهاش میاد. مثلن D: ): (: .....
چطور میشه که بتونم ببینم؟
Printable View
سلام
وقتی کسی برام آف میذاره میخوام اسمایل هاشم ببینم
ولی فقط کدهاش میاد. مثلن D: ): (: .....
چطور میشه که بتونم ببینم؟
آيا در ليست دوستم هستم؟
وقتي با يك نفر Chat مي كنيد از كجا مي فهميد طرف مقابل شما را در ليست خود Add كرده است يانه! كافي است به طرف مقابل يك PM بدهيم و هنگامي كه جواب طرف مقابل رسيد به بالاي پنجره ي مخصوص PM نگاه كنيد. دو حالت ممكن است رخ دهد:
1.اگر طرف مقابل شما را در ليستش نداشته باشد، در بالاي صفحه به صورت زير اسم ها را مشاهده خواهيم كرد:
Yahoo Send ID Instant Messenger در اين صورت مي بينيد كه بين ID دوست شما و Instant Messenger فقط يك خط وجود دارد كه اين نشان مي دهد كه طرف مقابل شما را Add نكرده است.
2.اگر بين ID دوست شما و Instant Messenger دو خط ديده شود مانند:
Yahoo Send ID…Instant Messenger در اين صورت ID شما در ليست دوستان تان وجود دارد.
دوستم در كدام Room مشغول Chat كردن است؟
براي اين كار به راحتي بر روي اسم او در ليست خودتان كليك راست كرده و گزينه ي Join User in chat را انتخاب كنيد، سپس شما به راحتي به آن اتاق منتقل مي شويد
در مورد ياهو مسنجر تاپيك به چه عظمت دارم ...
همه چیز درباره Yahoo Messenger : ياهو مسنجر
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=45679
سلام.
می خواستم بپرسم چه جوری میشه فهمید Id مورد نظر تو کدوم رومه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان تورو خدا يكي كمك كنه به من من ميخوام براي يه كاره ضروري از آد ليست ياهوم بكاپ بگيرم و همشون رو پاك كنم... چطوري اين كار رو بكنم؟؟؟
چون هر دفعه هي پيغام System is busy ) try again later ) ميده
سلام...........نقل قول:
نه سایت هنوز کار میده........
شما از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنید؟ چون وقتی شما یک بار به سیستم آیدی رو بدین و اون هر پیغامی بده به شما توی کش مرورگر ذخیره میشه و هر بار که شما بخواین اون آیدی رو چک کنید، همون پیغامی که اول داده شد رو بهتون میده........
میتونید تو قسمت Internet Options دکمه ی Delete Files رو بزنید و دوباره سایت رو لود کنید...........
من از فایر فاکس استفاده میکنم و چنین مشکلی ندارم. :)
موفق باشید :)
بابا تورو خدا يكي جواب منو بده...نقل قول:
اينجا كسي نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تو اد ليستم 265 نفر دارم با گروههاي مختلف ميخوام همه اونهارو تو يه آيدي ديگه كپي كنم و يا ازشون يه بكاپ بگيرمخلاصه از اينها يه جوري كپي بگيرم. و همه ي اونهارو پاك كنم حالا من چكار كنم يكي منو لااقل راهنمائي كنه ثواب داره خيلي ضروريه... منتظره جوابتون هستم لحظه به لحظه...
گزینه ی send my messenger list از منوی action یاهو مسنجر این کار رو نمیکنه؟نقل قول:
اين كار رو ميكنم اين كار آيديهارو به آيدي ديگه منتقل ميكنه ولي 88 تاشو ميكنه از اون بيشتر نميكنه... من 265 تا آيدي دارم حالا من چيكار كنم؟؟؟ تورو خدا يه راهنمائي كنين؟؟؟