بازم سلام
می خواستم ببینم محل فیوز های 206 کجاست؟ می خواهم ببنم بابام فیوزی در نیاورده باشه که روشن نشده آخه خیلی حرفه که اینقد باتری بخوابه تا قفل مرکزی هم کار نکنه
با سپاس
Printable View
بازم سلام
می خواستم ببینم محل فیوز های 206 کجاست؟ می خواهم ببنم بابام فیوزی در نیاورده باشه که روشن نشده آخه خیلی حرفه که اینقد باتری بخوابه تا قفل مرکزی هم کار نکنه
با سپاس
سلام :11:نقل قول:
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سلام
ممنون مثل اینکه از همون باتری بود
سلام دوستان...
ظبط فابریک 206 اتوماتیک sd همین ظبطه؟؟
می خوام ببینم برای همه همین ظبط یا برای مارو عوض کردن آخه خراب بود از اولش بغل درز سمت راستشم دقت کنین کاملا بازه یه بچه 4 ساله هم اگر ولووم رو بگیره بکشه بیرون در میاد ظبط.. جدای از اینکه کاملا خرابه
قیمت نوش چنده؟:11:
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور که از فروش اینترنتیشون معلومه فعلا فقط پژو 405 SLX اسم نویسی میکنن...نقل قول:
شما باید صبر کنید به احتمال زیاد هفته دیگه شرایط فروش جدید این ماه شروع میشه.
و همیشه یکی 206 تیپ 2 یا تیپ 3 هست که میتونید اسم نویسی کنید!
و فکر نکنم به کل متوقف شده باشه چون ایرانخودرو نونش رو تو همین تیپ 3 و 2 در میاره :31:
آره همین ضبطهنقل قول:
راست میگی بالاهاش خیلی بازه مال من بالاهاش قشنگ چسبیده...!
نه ضبطش نسبت به خودش خوب هست و فلش رو خوب پشتیبانی میکنه اما برای CD یکم ضعیف عمل میکنه و زیاد برای خوندن و عوض کردن آهنگ طول میده!!!
شما یه کار کن اگه بودجه داری که این ضبط رو بخیال شو و برو یه ضبط عالی برا ماشین بخر... (فکر خریدا نو این مدل رو هم نکن که صرف به نو خریدنش نمیکنه :31:)
اگه هم نداری و کاری نمیشه کرد باید بری نمایندگی بعد نمایندگی تعمیرگاه های ضبط تحت پوشش خودشون رو بهت میگه و بعد میبری اونجا برات تعمیر کنن...
سلام دوستان
يه ٢٠٦ تيپ ٦ هست الان كه ميخوام بخرم
يارو میگه كه اين فرانسويه ايراني نيست , يعني در فرانسه طراحى و موتورش كار اونجاست
مدل ٨٤
كاركرد ٨٠ هزار
ايا واقعا داره ميگه يا فقط براى فروش جنسشو داره ميگه ؟؟
فرق ميكنه ؟؟
اين ٢٠٦ تا كى عمر ميكنه ؟ كى به خرج بيوفته ؟؟؟
هیچ کدوم از 206 های 80 به بعد در فرانسه ساخته نشده !:13:نقل قول:
یعنی کلا 206 های ایران خودروئن دیگه،اسمش رو خودشه
تا سال 82 موتور و گیربکس به صورت پلمپ از فرانسه میومدن
اما بعد از اون کم کم ایرانیزه شدن و از سال 87 چینی شدن قطعات آغاز شد،206 مدل 84 اگه سالم باشه ماشین خوبیه و اذیت نداره
شما ببر واسه کارکردش یه دیاگ بزن،و به خود اتاق ماشین هم توجه کن،مثلا اگه واقعا 80 تا راه رفته باشه فرمون ماشین نباید پوست انداخته باشه،یا پدال ها رو چک کن ببین ساییده شدن یا نه
واسه بدنه هم ببر به یه صافکار نقاش نشون بده،206 اگه از گلگیرهای جلو یا از قسمت جلو رنگ و تصادف داشته باشه،کاپوت با چراغ هم تراز واینمیسته،از جلو پنجره هم که کیپ واینمیسته مشخصه
من تا دیروز خودم درگیر خرید 206 بودم،به خاطر همین میدونم این مسائل رو،بالاخره خودم با 1000 بدبختی !! دیروز یه دونه 87 خریدم که وضعیتش خوبه تقریبا
واسه این ماشینی که شما میگین،قیمت حدود 9-9500 مناسبه،با توجه به مدلش
موفق باشین :11:
یه جورایی بخوایم بگیم بنده خدا حرفش راست هست...نقل قول:
چون تو اون سال موتور تیپ 6 هنوز اصل فرانسه بوده و ایرانی ها دست کاریش نکرده بودن اما ماشین مونتاژ ایران هست... با اینکه هنوز هم موتور های تیپ 5 و 6 آنچنان دستکاری نشدن اما اون بهتره...
از نظر من اگه ماشین جلوبندیش تصادف نکرده باشه و فابریک خودش باشه خرج آنچنانی نداره اما چون شما میگید مدل 84 هست شاید یکم خرج و اینا داشته باشه که زیاد نیست بازم برای اینکه بهتر باشه ماشین رو به یک مکانیک کار آشنا نشون بدید که وضعیت ماشین رو مشخص کنه براتون...
بچه ها لطف کنین سمت غرب تهران یه چندتا تعمیرکار خوب بهم معرفی کنین
واسه جلوبندی و موتور و گیربکس و اینا
ببرم بدم این دختر تازه واردمون رو یه چک بکنن :دی
میخوام تسمه تایم رو هم عوض کنن،به خاطر همین میخوام یه جای کاملا وارد باشه
ممنون میشم راهنماییم کنین:11: