نقل قول:
می خوایتم بدونم ازبین 206sd تیپ6 , آوانته اتوماتیک , یاریس و...که اتومات باشن و هزینه نگهداری , دسترسی راحت به خدمات پس از فروش , ایمنی و شتاب مناسب کدامیک را پیشنهاد میکنید ( با توجه به این که تفاوت قیمتی زیادی هم با هم دارن : کدامیک به صرفه تر است؟)
اول اشتباه شما رو اصلاح کنم که 206SD تیپ V9 دنده اتوماتیک است.
مقایسه میان این سه بسیار مشکل است من این سه رو با توجه به گفته های شما مقایسه میکنم.
از لحاز خدمات پس از فروش اوانته در پس این دو قرار میگید.
از لحاز هزینه نگهداری هم هر سه خب هزینه نگهداری نسبتا بالایی دارند اما 206 نسبت به مبلغش هزینه نگهداری بالاتری دارد.
از نظر دسترسی به خدمات پس از فروش هم باز اوانته در پس این دو قرار میگیرد.
از لحاز ایمنی هم 206 با دریافت 4 ستاره و یاریس با دریافت 5 ستاره ایمنی و اوانته با دریافت 3 ستاره ایمنی از EURO NCAP و هر کدام هم به دو کیسه هوا مجهز هستند.
از نظر قدرت و شتاب هم اوانته از این دو پرقدرت تر و به مراتب مصرف سوخت بیشتری دارد (البته اوانته نسبت به هم کلاس های خود مصرف سوخت قابل قبولی داره)
یاریس از نظر مصرف سوخت عالی هستش که مصرف ترکیبی ان 6 لیتر هستش در عوض قدرت و شتاب کمتری نسبت به این دو دارد.
در اخر به نظر من اگر تعادل کنیم 206SD با توجه به قدرت موتور خوب - مصرف کم - امکانات رفاهی و ایمنی قابل قبول و ارزش در برابر پول (نسبت به موقیت بازار) و تنوع بیشتر در خرید به نظر من انتخاب خوبی خواهد بود.