سلامنقل قول:
باتری مادربورد رو دربیار و بعد از چند دقیقه سرجاش بذار .
ببین در اونجا نوشته ای به نام Bug ID وجود داره که یه شماره هم جلوش نوشته باشه ؟
موفق باشید :40:
Printable View
سلامنقل قول:
باتری مادربورد رو دربیار و بعد از چند دقیقه سرجاش بذار .
ببین در اونجا نوشته ای به نام Bug ID وجود داره که یه شماره هم جلوش نوشته باشه ؟
من روی سیستمم هم XP دارم هم Linux که از Linux خودم استفاده نمیکنم. اطلاعاتی در یوزر ویندوز خودم هست که خصوصیه اما با وجود پسورد روی این یوزر این اطلاعات از Linux قابل دسترسی هستن. یکی از دوستان به من چیزی در مورد جلوگیری از Mount اتوماتیک پارتیشن ویندوز گفت. میخوام بدونم اگر شما دوستان چیزی از این قضیه میدونید و یا هر راه دیگه ای برای جلوگیری از دسترسی Linux به این اطلاعات دارین لطف کنین بگین
ممنون
سلام
با استفاده از نرم افزار Power Quest Partition Magic 8.5 میتونید پارتیشن Linux رو در هنگام Load شدن سیستم مخفی کنید و فقط پارتیشن ویندوز بالا بیاد.
انگار که پارتیشن لینوکس وجود نداره.
مرسی از جوابتوننقل قول:
این کارو کردم ولی جواب نداد. bug ID هم ننوشته اونجا
من یه مشکل دیگه هم دارم. گرافیک 4670 1گیگ ddr3 مارک force3D روی سیستم دارم درایورشم نصب کردم ولی تو بازی تصویر پرش خیلی زیاد داره. وقتی ویندوز بالا میاد گرافیک ارور میده. درایورش کامل نصبه. تو ویندوزم تو بعضی منوها پرش داره
سلامنقل قول:
من تخصصم بیشتر تو ویندوز و نرم افزاره .
برای سؤالتون به اینجا مراجعه کنید و بپرسید . اساتید بخش سخت افزار حرفه ای هستند و نتیجه ی بهتری میگیرید :
مشکلات کارت های گرافیک، تدوین و کپچر :
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=243
سلام.من این مشکلی که دارم قبلا هم بوده ولی نمیدونم چجور باید رفع کردش مشکلم این هست:وقتی اول ویندوز نصب میشه موقع خاموش کردن بر روی گزینه turn of computer کلیک کرده و 3 گزینه ظاهر میشد ولی وقتی به یکی از تنظیمات که فکر کنم مال اینتر نت بود دست کاری کردم یکدفعه سیستم ریست شد و ویندوز دوباره راه اندازی شد این دفعه برای خاموش کردن با گزینه shat down روبرو شدم که پنجرهای باز شد که بالاش ویندوز اکس پس پروفشنال نوشته و پایین ان کادری بود که علاوه بر گزینه شات دان گزینه های دیگری هم بود.با اینکه مشکل خاصی برام ایجاد نکرده ولی من به خاطر اینکار ویندوز عوض میکردم که اخرین باری که ویندوز عوض کردم باز هم این مشکل هست کسی میدونه که چجوری میشه سیستم خاموش کردن به حالت اولیه برگرده؟یا که راه حلی نداره و فقط باید ویندوز عوض بشه؟.............
سلام.نقل قول:
مسیر زیر رو طی کنید:
به کنترل پنل برید و Network Connections رو باز کنید.
روی Local Area Connections دوبل کلیک کنید.
در پنجره ای که باز میشه، از داخل کادر، Clinet for Microsfoft Networks رو انتخاب کنید و روی Uninstall کلیک کنید.
هر سوالی هم که پرسیده بشه Yes یا OK بزنید.
بعد از اتمام عملیات، سیستم رو ریستارت کنید.
موفق باشید :11:
دوست گرامی از راهنمایی خوبتون بسیار ممنونم . کارهایی که شما گفتین رو انجام دادم ریستارت هم کردم ولی همون صفحه اومد و به حالت اولیه بر نگشته میشه یکم بیشتر راهنمایی کنی.ممنون.نقل قول:
بعد از اینکه در اون پنجره Local Area Connection همه Clinet ها رو uninstall کردید، کار زیر رو انجام بدید:نقل قول:
به کنترل پنل برید و User Account رو باز کنید.
در صفحه اصلی گزینه Change The way users log on or off رو انتخاب کنید.
در صفحه بعدی که براتون باز میشه، تیک هر دو گزینه رو بزنید و Apply Options کنید.
این بار فکر کنم همه چیز درست شه.
موفق باشید :11:
از شما خیلی ممنونم.مشکلم حل شد .امیدوارم که همیشه موفق باشید:11:نقل قول: