سلام به نظرتون گوشی دست دوم منو که یه کم رنگ و روش رفته و یکی از بلندگوهاش هم خرخر میکنه رو چند بر میدارن
به نظرتون یه کم پول بذارم روش یه ان97 بگیرم ؟
Printable View
سلام به نظرتون گوشی دست دوم منو که یه کم رنگ و روش رفته و یکی از بلندگوهاش هم خرخر میکنه رو چند بر میدارن
به نظرتون یه کم پول بذارم روش یه ان97 بگیرم ؟
خدا رفتگانت رو بیامرزهنقل قول:
بالاخره یکی رو دیدم که حرف حساب زد
نقل قول:
گوشی به این خوبی رو چیکار داری میخوای بفروشی!
بااین اوصاف نظر من روی 180 تومان هست!
ولی اگه خواستی بخری به نظر من Omina HD واقعا بهتره و ارزششو داره!
محتوای مخفی: حرف بد!
یه تحقیقی بکن تا به حقانیت حرف من پی ببری!!!!
نقل قول:با این حرف دوستمون - به ویژه با اون حرف بدش - بسیار موافقم! :دینقل قول:
N97 تنها چیز جالبی که داره صفحه نمایش لمسی و صفحه کلید فیزیکی کامل Qwerty هست. همین!
باور کن که این گوشی بسیار با ارزش تر از N97 هست... :46::10:
گوشی پیشین من 3250 بود. فقط طبق گفته دفترچه 2 ساعت و 45 دقیق زدم به شارژ. ازون به بعد به مدت سه سال باطریش پدرم رو درآورد! در حالیکه برای دوستم که 3250 داشت، گوشیش رو برای بار نخست 10 ساعت زده بود به شارژ و باطریش جوری شده بود که با کار کشیدن خفن بلوتوث و پخش آهنگ و غیره تا 2 الی 3 روز شارژ نگه می داشت! پس معلوم می شه که این قضیه کشک هم نیست... :5:نقل قول:
سلامنقل قول:
داریوش جان این موضوع رو که شما میگین من دقیقا برعکسشو چند بار دیدم ولی این که دلیلی نمیشه برایه رد این حرف.شاید شانسی اتفاق افتاده.
ولی من بازم میگم که این موضوع شارژ اولیه درست نیست.چون گوشی بعد از اتمام شارژ دیگه شارژ نمیشه.
من دقیقا نمیدونم که3250 کی تولید شده! و اصلا چه شکلی هست! شاید توی اون بکار نرفته باشه! مثل گوشی های قدیمی.نقل قول:
راه حل فهمیدنش اینه که وقتی باتری فول شد و مثلا یک ساعت از فول شدنش گذشت به باتری و شارژ دست بزنید.!
اگه داغ و گرم بود یعنی قطع کن نداره! ولی اگه دماش معمولی بود یعنی همون یه ساعت پیش قطع کرده و...
راستی یه چیزی:
هیچوقت شارژر رو بیکار در برق رها نکنید! از ما گفتن بود.
چطور؟ برا کم شدن عمر شارژر میگی یا چیز دیگه؟نقل قول:
چی بگم! :دینقل قول:
چطور فروشنده ای هستی که هنوز نمی دونی یکی از مشهورترین و پرفروش ترین گوشی های سال 2005 نوکیا چه شکلیه؟؟؟؟ :38:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخستین سری باطری های Li - Ion در این گوشی استفاده شد... حالا من که نمی دونم...! :31: آخه اینو چطور حضم کنم که دوستم با این کار عمر کاری باطریش رو افزایش داد؟! :13:
آره... ولی کو گوش شنوا؟؟؟؟ :27:نقل قول:
یه مشکل!
امروز گوشی رو روشن کردم یدفعه دیدم installing تو صفحه ظاهر میشه هر موقع هم گوشی رو به com وصل میکنم بعد دوباره میرم تو گوشی این پیغام میاد بعد می نویسه :رفته تو عصابم اساسی پیغامش اینه
installing
unabele complete install application to mass memory.to install application remaing application go to application maneger
چکار کنم حل بشه؟