من می خواهم آپلود کنم ax رو آپلود کردم از megashares ولی هر کاری ax برای امضام نمی یاد.
به جای عکس در دو طرف این رو میزاره: [code]
چی کار کنم؟
من می خواهم آپلود کنم ax رو آپلود کردم از megashares ولی هر کاری ax برای امضام نمی یاد.
چی کار کنم؟
به هر حال الان فكر كنم مديرا زياد سرشون شلوغ نباشه.يا اصلا ميتونن اين امكان رو تو منوي كاربري بزارن تا كاربرها خودشون بتونن نام كاربريشون رو عوض كنن. من اين امكان رو تو خيلي از سايتها ديدم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پروفشنال
تغییر نام فقط در پنل اصلی مدیریت سایت ممکنه و در انحصار ادمین انجمن و غیر قابل انتقال به مدیر . اونچه که شما میگید عنوان کاربری هست . مثل پروفشنال شما .
سلام عکس رو تو این سایت آپلود کن و لینک اولی رو برای امضات دراین قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی کن ...نقل قول:
با تشکر ...کد:http://upload.mycomputer.ir/
دوست عزیز نمیشه:13:نقل قول:
چیکار کنم؟
دوست عزیز نمیشه:13:نقل قول:
اصلا عمس رو ثبت نمیکنه.:13:
اما باز می گم اگه یه تاپیک بزنید و فقط 2 روز را به این کار اختصلص بدید مشکل حل میشهنقل قول:
ه هر حال الان فكر كنم مديرا زياد سرشون شلوغ نباشه.يا اصلا ميتونن اين امكان رو تو منوي كاربري بزارن تا كاربرها خودشون بتونن نام كاربريشون رو عوض كنن. من اين امكان رو تو خيلي از سايتها ديدم.
بعد از 2 روز هم دیگه در خواست قبول نکنید
بلهنقل قول:
به هر حال الان فكر كنم مديرا زياد سرشون شلوغ نباشه.يا اصلا ميتونن اين امكان رو تو منوي كاربري بزارن تا كاربرها خودشون بتونن نام كاربريشون رو عوض كنن. من اين امكان رو تو خيلي از سايتها ديدم.
MyBB این قابلیت رو داره و تنها برتریش نسبت به vBulletin همینه
وی بی قابلیتهایی داره که MyBB حتی خوابش رو هم نمیتونه ببینه !
چی کار کنم؟
شما برو تو این سایتنقل قول:
http://www.-------------/index.php
و عکس رو آپلود کن
وقتی آپلود شد یه صفحه جدید میاد
چند خط آدرس میاد
آخریش اینه
Direct
اون آدرس رو کپی کن و توی اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیست کن
اگه باز مشکلی بود بگو