قرار نیست این حالت یا این سیستم تو کل بازی وجود داشته باشه . البته شاید بعضی بازیها باشن که از sixaxis زیاد استفاده کنن ولی من بازی نکردم . مثلا تو Uncharted 1 تو یه قسمت بازی که باید از روی 2تا تنه درخت که پل شدن از اینور به اونور رد بشی باید با sixaxis تعادل خودت رو حفظ کنی تا نیوفتی پایین . و به جر اون هم در پرتاب کردن نارنجک استفاده میشه که همچین هم جالب نیست . و یه جای دیگه که وقتی موجودات وحشتناک میگیرنت و شروع میکنن به گاز گرفتنت میتونی با تکون دادن دسته نجات پیدا کنی و اونارو پرت کنی یه طرف دیگه .
مثلا Resistance هم این sixaxis رو داره . اما sixaxis نقش هویج رو هم تو بازی نداره . یا همین Infamus یا خیلی بازیهای دیگه .
کلا تو این بازیهایی که گفتم sixaxis وجود داره ولی موارد استفاده اش کمه یا تقریبا استفاده نمیشه و فقط تو موردی که در بالا با رنگ قرمز مشخص کردم برام جالب بود یه کم هیجانم بیشتر شد .
نظر شخصی :
بود و نبود sixaxis ( حد اقل این چیزی که خودم تجربه کردم ) اصلا مهم نیست و همچین مالی نیست . خواستن یه چیزی به دسته اضافه کرده باشن که مثلا جدیده و با 1 و 2 ش فرق میکنه :46:
samgun درست میگه . تو بازی هایی که sixaxis بخواد بدون این دسته نمیشه بازی کرد . یعنی اجازه ورورد به بازی رو بهت نمیده .