من مطمئنم که راس ساعت 7:14 سیستم خاموش میشهنقل قول:
حالا اگه حرف شما هم درست باشه از 7 تا 7:20 در بهترین حالت 1.20 گیگ میتونه دان کنه نه 4گیگ
Printable View
من مطمئنم که راس ساعت 7:14 سیستم خاموش میشهنقل قول:
حالا اگه حرف شما هم درست باشه از 7 تا 7:20 در بهترین حالت 1.20 گیگ میتونه دان کنه نه 4گیگ
من اول فکر میکردم تو این پشتیبانی یه سری آدم رو گذاشتن که واقعا بی سوادن ولی الان فهمیدم اینا جایی که به نفع خودشون نباشه
خودشون رو به خریت میزنن
زنگ زدم میگم اینجوری شده بعد از چند دقیقه میگه اون حجمی که کم شده تو بازه 7 تا 7:20 بوده
میگم چه طور تو 20 دقیقه 4 گیگ کم کرده
میگه شما خطت رو 9 مگ بسته شده
میگم شما با 9 مگ حساب کن ببینم چه طور میشه تو 20 دقیقه 4 گیگ گرفت
یکم فکر کرده باز میگه نه شما خطت رو 9 مگ بسته شده
خلاصه منم کم نیاوردم گفتم احمق تو چه جور کارشناسی هستی که یه همچین مسئله ساده ای رو متوجه نمیشی
بعد 10 دقیقه رفت با کارشناسای دیگه مشورت کرد
آخرش اومده میگه بله حرف شما درسته من اینو پیگیری میکنم اگه از بازه غیر رایگان کم شده باشه حجم رو بر میگردونیم
الان باید 10 دفه دوباره زنگ بزنم تا این حجم برگرده
این چه وضعشه از صبح تا حالا 3یار قطع شده
اینم شد نت:n21::n21::n21::n03::n03:
داغون ترین وضعیت در 5 سال اخیر و بهترین وضعین پینک در 2 سال اخر رو دارم تجربه میکنم...نقل قول:
پارس افلاین ایشالا تجهیزاتت بسوزه
از صبح قطع بود
همین الان وصل شد
گِل بگیره دره شرکتشونو
خدا رو شکر که من کنسل کردم پس!
Sent from my HTC One using Tapatalk
من را بگو فکر کردم دیشب فایل های که لینک مستقیمشا را به زور پیدا کردم سرعتشان کمه و خرابند چون دیدم سرعت دانلود روی 20 کیلو بود نگو کلا از ریشه مشکل وجود داره می خواهم اخر ماه رمضان سرویس 2 مگ بگیرم اگر اینجوری باشه بی خیالش بشم
شما هم رو 2 مگ فکر نکن مگه اینکه وضعیت خوب بشه.نقل قول:
ملاک سرعت شبانه سرویسها دقیقا رو این فرمولی هست که من میگم...(خیلیاتون میدونید و مشخصه ولی...)
برای مثال اگه الان سرعت 128 دارید و سرعت شبانه شما 20 کیلوبایت هست
اگه سرویسهای زیر رو بگیرید سرعتت اینجوری هست....
256دو برابر
512 چهار برابر
1 مگ 8 برابر
2 مگ 16 برابر
ولی خب این وسط منی که الان 2 مگ دارم و سرعتم 50 کیلو هم نمیشه.... اگه 128 بگیرم حتما بایت بایت باید دانلود کنم!
این که خیلی افتضاحه :n21: اینا دیگه چه حرومزاده هایی هستن:n22:نقل قول:
اون موقع که IBS نبود فکر کنم Sigma بود با اون اینطوری شد :n02:
قبل از اینکه قرارداد ماهیانه تموم بشه سرویس رو باید تمدید کنم یا بعد از اینکه تموم شد هم سایت پارس آنلاین برای تمدید باز میشه ؟