تحریم کنیدنقل قول:
سرویس دهنده رو عوض کنید اگر مجبور نیستید
Printable View
تحریم کنیدنقل قول:
سرویس دهنده رو عوض کنید اگر مجبور نیستید
شاتل آرت 1
8.5-14 کیلوبایت دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
به نقل از دوست عزیز بنده در یکیISP شیراز
راستش جواد جان طبق طعرفه ای که به ما دادند قرار بر این شده که هیچ شرکتی اینترنت رو با حجم دانلود ارائه نده!!
مثلآ 256 KB با ماهی 7 GB دانلود
یا 512 KB با ماهی 6 GB دانلود!
قرار بر این شده که تمام سرویس های زیر
64 128 256 446 512 768 1024 1535 و 2048 با دانلود نامحدود ارائه بشه اما تمامی سرویس ها حداکثر سرعت دانلود بر روی 3 KB فیکس و بسته بشه که
هیچ کاربری ADSL بیشتر از 3 KB بر ثانیه دانلود نکنه!
البته به احتمال 70 % ای طرح منتفی هست!
چون سرویس 1024 طبق تعرفه های پیشنهادی به 73 هزار تومن رسیده!!
که این یکم مورد قبول نیست!
با تشکر
کاشکی سرعت شبانه هم مینوشتین. :41:نقل قول:
من شاتل 2 مگ گرفتم که شبها شرکت نیستم.
در صورل روز 50% 2مگ هستم 20% 1 مگ و 30% 512
توشهر ما پارس انلاین اومده که فقط خط های دیجیتال رو سرویس میدن تا 1 ماه دیگه برنامه خط های مسی هم کامل میشه و من سرویسمو عوض میکنم.
البته الان نزدیک به 2 مگ هستم.
سلام
این شاتل از 3 شب به بعد اجازه دانلود میداد ( 2 ساعت اول محدود میکرد) الان 3 شب سرورهای رپید باز و خیلیاز سرورهای ایرانی محدود کرده به طوریکه سرعت از 30 بالا نمیره با وی پی ان هم درست نمیشه کسی روشی یرای دور زدنش سراغ نداره
سلامنقل قول:
جناب این سرعت دانلود کم شما در ساعات شب مربوط میشه به منطقه مخابراتی شما ...... چوت مشترکین اونجا زیاد هستن و همه تو ساعات شب برای دانلود رایگان خط رو up میکنن خوب سرعت هم شما هم میاد پایین ...
از طریق نرم افزار ISA Server ! به همین راحتی.نقل قول:
دوستان برا منم همینجوری سرعت صفحه باز کردن 60 اما سرعت دانلودم یه زور 25 راهی برا دور زدنش هست
[/COLOR]نقل قول:
این هم یه تست واسه ساعت 1:43 دقیقه شب
همون طور که گفتم اصلا معیار صحیحی نیست الان سرعت حقیقی دانلود من از مدیافایر روی 200-240 هست اما این شکل خلافشو نشون میده