آره سرعت ازاد بود تست هم ساعت 6 گرفتمنقل قول:
فردا دوباره تست میگیرم احتمال داره برای امروز موقتی بوده باشه
Printable View
آره سرعت ازاد بود تست هم ساعت 6 گرفتمنقل قول:
فردا دوباره تست میگیرم احتمال داره برای امروز موقتی بوده باشه
درسته همش یکی هست اما منظور قیمت و ارائه سرویس هم هست یه نگاه به سرویس های شرکت های دیگه بندازید الان قیمت های پایینتری و ویژه ای میذارن که بصرفه تره.نقل قول:
برای منم محدود بود اما ممکنه برای هر منطقه چون تغییراتی انجام میگیره برای تامین پهنای باند از دیگر جاها موقتی گاهی اعمال نشه که بعد از چند روز محدودیت دوباره برمیگرده.نقل قول:
نکته: حتی اگرم محدودیت نباشه من هر روزی حدود 1 گیگ دانلود دارم حتی اگرم محدود باشه میتونم اون یک گیگ رو بگیرم اما ناراحتیم اینه که باید توی چند ساعت اون دانلود رو بکنم به نظرم اگه همین 265 گیگ رو اگه براش محاسبه میذاشتن و دانلود هم با سرعت بالا بهتر بود تا محدود بشه سرعت اما محاسبه نشه.
نکته رو خیلی خوب گفتی من حتی حاضرم اصلا از حجم اصلیم کم بشه ولی سرعت اینطوری افتضاح نشه آخه سه نفر میان از نت استفاده میکنن واقعا باید بوسید گذاشت کنارنقل قول:
اونایی که دانلود زیاد دارن باید اونارو محدود کنن نه مایی که تو اون ساعات بیشتر از 1 گیگ دانلود نکردیم من خودم نهایتا روزی یدونه فیلم متوسط یک گیگ دانلود کنم میخام سریع دانلود شه نه اینکه 2 ساعت بزاری لپتاپ روشن بمونه خودتو و اعضای خانوادت هم بگی از نت استفاده نکنن من میخام دانلود کنم از این مسخره تر هم داریم مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خط کاربرا همینجوری از لحاظ کیفیت محدوده اینا میان محدودتر میکنن آخه تو اینترنت خونه خودتم اینطوری سرعت میدی؟؟؟؟ 150 کیلو؟؟؟ آدم از خودش خجالت میکشه واقعا
در مورد دانلود اصلا لزومی نداره از این آسیاتک الدنگ استفاده کنیم اون ایرانسل هست دیگه 900 تومن میدی 20 گیگ میگیری 32 نفر هم همزمان استفاده کنن سرعت کم نمیاد :n27:
تایم رایگان 11 دقیقه اول سرعت بالاس بعدش محدود می شهنقل قول:
تا 4:11 سرعت ازاده
در اینکه شما از عوامل شرکت هستید که شکی نیست منم صحبتی با شما ندارمنقل قول:
قضاوت هم با دوستان حالا باز بیشتر پولتونو دور بریزید تا گیگ باکسها 4 برابر و کیفیت به قول خود ایشون آشغالتر بشه
من با شرکتی که ملاک سرعت دانلودش از میهن دانلوده هیچ کاری ندارم شماها دوست دارید برید بگیرید/رای بدید
خبری شده؟؟ جناب مدیر عامل حیله گر جوابی ندادند؟؟؟نقل قول:
بهش بگین اگه قراره برای بعضیا سرعت درست بشه و بین کاربراتون فرق بزارین اصلا جمع کنین هویج بکارین نامردا :V22:
نقل قول:اصلا نمیشه این چراها رو کلی بکار برد چون جواب زیاد داره گاها بحث اصرار نیست بحث اجبار هست ، حقیقت رو همه میدونیم که انتخاب اکثر ما بین بد و بدتر هستنقل قول:
وقتی کسی مثل من توی اون منطقه که سرویس دهی ISP ها و اپراتور های تلفن همراه فاجعست ، ناچارا مجبور به استفاده از این ISP میشه
نت شما هم قاط زده؟؟؟
ساعت 4:25 دقیقه سرعت محدود نیست ... :n19:
خط رو 6 مگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]