سرعت شب و روز من یکی شده . قانونی 16
Printable View
سرعت شب و روز من یکی شده . قانونی 16
با سلام خدمت دوستان
من نیاز به راهنمایی فوری دارم
من اصفهان مرکز ردانی پور هستم و اشتراک 512 اکو دارم
قبلا شبها با سرعت 60 دانلود شبانه داشتم اما چند ماه بود که دانلود شبانه من فوق العاده افتضاح و به سرعت 5 رسیده بود چندین بار اعتراض کردم اما هیچ فایده ای نداشت منم تصمیم گرفتم دوره 6 ماهه که تمام شد از شرکت دیگه ای اشتراک بگیرم
اما حالا که 10 روز بیشتر به پایان دوره ام نمانده سرعت دانلود شبانه ام عالی و حتی به 75 میرسد
نمیدونم مشکل شاتل لااقل تو مرکز ردانی حل شده یا اخر دوره دارند این کار رو میکنند تا مشتری شون رو از دست ندهند
اگه ممکنه دوستانی که اگاهی دارند نظر بدهند و اگر کسی از اصفهان و مخصوصا مرکز ردانی اینجا هست بگه الان وضع دانلود شبانه اش چطوره
من باید زود تصمیم بگیرم که تمدید کنم یا از شاتل کوچ کنم
منتظر راهنمایی شما دوستان هستم
آخر دوره هست دارند این کار رو میکنند ، را منم همینطور شد ، بعد که تمدبد کردم دوباره آوردن پایین ! البته من اصفحان نیستم .
منظورت اینه که من با FTP دارم دانلود میکنم؟ لینک فایل های دانلودم که HTTP هست. فکر نمی کنم این که میگی درست باشه.نقل قول:
نظر بقیه دوستان چیه؟؟
سلامنقل قول:
جناب شما اگر دانلودت زیاد باشه چند روز پشت سر هم سرعتت اتوماتیک کم میشه .... بعد ظرف 1 الی 2 هفته برمیگرده سر جای اولش
کلا سعی نکن چند شب پشت هم فقط دانلود کنی
همین
پس منکه 3ماه تابشتون 1 دانلود نکردم شبا چرا سرعتم بالا نمیره!!!!!کل تابستون 30 مگم شب دان نکردم حالا حیف که تمدید کردم والا میرفتم مخابرات
سلام من چند وقته نتونستم اینجا سر بزنم آقا این قضیه که میگن همه شرکتها باید نا محدود کنن چیه؟ شاتل هم این کارو کرده؟
ممنون
نقل قول:
نه شاتل هنوز نکرده
[/COLOR]این شاتل مثل اینکه زیادی گردنش کلفته ها الکی الکی که isp برتر میشه :18:نقل قول:
نامحدود هم نمیکنه
واقعا ...