یه سوال داشتم. پسرعموی من الان نزدیک یک ساله برا معافیت پزشکی اقدام کرده ولی هنوز پروندش در جریانه انگار. یعنی توی این مدت یک سال جوابی نگرفته از نظام وظیفه؟؟؟؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
Printable View
یه سوال داشتم. پسرعموی من الان نزدیک یک ساله برا معافیت پزشکی اقدام کرده ولی هنوز پروندش در جریانه انگار. یعنی توی این مدت یک سال جوابی نگرفته از نظام وظیفه؟؟؟؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
سلام
به امید خدا میخوام طی این چند روز دفترچه رو ارسال کنم. این تک پسر بودن رو کی باید بهشون اعلام کنم؟ اصلا نیازی هست یا خودشون بر اساس شماره ملی همه اطلاعات رو استخراج می کنند؟
بعد از ارسال دفترچه باید اقدام کنم واسه پذیرش امریه یا سپاه؟ به نظرتون من که مدرکم ارشد نرم افزاره ارزش داره یه آشنا پیدا کنم که خدمت رو تو فرودگاه بگذرونم؟ امکانش هست با توجه به مدرکم اونجا خدمت کنم؟ یه چند سالی هم بسیجی فعال دارم
ممنون
اصل این است که مشمول قبل از پایان فرجه یکساله مدراک را در سامانه ثبت کرده باشه ، حالا ممکنه روز برگزاری کمیسیمون یک ماه بعد از تاریخ انصراف باشه که مشکلی نیست.نقل قول:
در اموزشی مدارک را از شما می گیرند.هنگامی که اطلاعات ثب شد و برگه اعزام(برگه سبز) رو گرفتید می توانید اقدام کنید . با امریه ۲۴ ماه خدمت می کنید برای قرارگاه هم علاوه بر شدط معدل بارتی هم داشته باشیدنقل قول:
بسیجی فعال دارم.من منظورم خود فرودگاهه.باید چه کاری کنم که بتونم به احتمال بالا اونجا خدمت کنم.چون بعد از ارسال دفترچه کلا تو هوا هستن مشمولین:n02:نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز یه زیر پیرهنی یه پلیور یه اور کت به شما میدن ولی بایزم لباس گرم ببر من دیشب نگهبان بودم ساعت دو شب تو محوطه واقعا سرد بود و یه بافت ضخیم هم پوشیدم که کمکم کرد.
البته برج 10 به مراتب سردتر و اگه جایی مثل کرمان بیفتید که دیگه هیچ.....پس با خودت لباس گرم حتما ببر
نقل قول:
دوست عزیز باید هرچیزی رو از نزدیک ببینی بعد قضاوت کنی
بچه های نظافت ساعت 6 میرن جلو یگانو جارو میزنن تموم میشه میره پی کارش اونم نیم ساعت فقط تازه این دو هفته بارون اومد خودش زمینارو شست و فقط دوستان الکی میچرخیدن
اما من تو کادر آموزشم همش باید تخته رو ازین ور ببرم اونور حضور غیاب کنم امضا بگیرم از اساتید خودمم کلاس های حقوقیشو آموزش میدم و مسیولیت یه سری کارهای دیگه به دوشمه... باور کن دوست داشتم جز بچه های نظافت بودم
بله دوست عزیز 3 ماه آموزشی داره ...نقل قول:
ولی بعد 3 ماه وقتی تقسیم شدن کسایی که امریه دارن به جای اینکه بیفتن پادگان میرن توی اون ارگانی که امریه گرفتن به جای خدمت کار میکنن
دوست عزیز شما تا لباستو سایز کنی آموزشیت تمومه برج 12 دره طلایی هفته اول که مرخصی یه هفته به عید هم مرخصی یعنی مفید شاید سی روز هم خدمت نکنینقل قول:
قرارگاه يك سايت دارد، ابندا اينترنتى ثبت نام كنيدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk