همه سرویس ها رو محدود کردن میخواستم بدون شبانه 2 تا 8 رو هم محدود کردن یا نهنقل قول:
Printable View
همه سرویس ها رو محدود کردن میخواستم بدون شبانه 2 تا 8 رو هم محدود کردن یا نهنقل قول:
سلام:n41:
دوستان یه سوال داشتم...
دیروز یهویی تلفن خونه 3 بار زنگ خورد هی خش خش میکرد بعد قطع میشد بلافاصله بعدش تلفن به کل قطع شد..
حالا ADSL وصله ولی به طور وحشتناکی نویز افتاده رو خط و خطم از 16 مگ افتاده رو 2 مگ snr خطم هم بشدت اومده پایین
یه راهنمایی میکنیم منو
به 117 هم زنگ زدم که هی میگه درخواست شما ثبت شد 2 ساعت بعدشم میگه تلفنه شما درست شد
شاید پریز تلفن یا سیم تلفن منزل اشکال پیدا کرده. Splitter صحیحه؟
من مدتی سفر بودم، بعد از دو ماه برگشتم تلفن اصلا کار نمیکرد. دیدم تو جعبه اتصال تو راه پله همسایه سیم خطم رو به منزل خودش وصل کرده از خطم استفاده میکرد! بهانه آورد
نقل قول:نقل قول:دوباره خراب شدنقل قول:
1 روز درست بود
از 130 بالاتر نمی ره
تا آخر هفته صبر می کنم ، نشد می از آسیاتک
باید زنگ می زدی 110 ، دهشنو سرویس می کردی ، یه همسایه ما همینکارو کرده بودنقل قول:
به گه خوردن افتاد
ازش شکایت کردم
حالا یه طوری کنار آمدن بهتر بود تا دعوا.نقل قول:
الان همون همسایه یک سال زن و بچه شو گذاشته رفته
کجا رفته؟ یعنی ول کرده خانواده اش رو؟نقل قول:
خسته نباشی دلاور اون مدیرشون اگه فهم داشت که مدیر همچین شرکت دزدی نمیشدنقل قول:
هر کی حجمش صفر شده پ خ بده :n39:
بی شرفا محدود کردن رو 150، اصلا نمیشه استفاده کرد از نت:n34::n35:
بعد 9 سال و 9 ماه بودن با آسیاتر دیگه ما هم تصمیم قطعی برای رفتن از این شرکت گرفتیم
یادش بخیر اون اوایل ثبت نام کردم سال 86 بود اولش یه ماه رایگان سرویس 128 kb نامحدود میداد چقدر خوب بود :n27: ولی هر چی رفتیم جلوتر مزخرف تر و مزخرف تر شد .
ولی یه نکته جالبه برام که این همه تو این مملکت چپ و راست گفتن اینترنت ارزون میشه یا شده ولی ما به جز گرون تر شدن چیزی ندیدیم . شاید تعریف ارزون شدن از نظر ما و اونا فرق داره
ولی خوب فکر کنم دو سه ماه دیگه هم باید اسیاتک تحمل کنیم . هم شاتل و هم پارس انلاین زنگ زدم گفتن مرکز مخابراتی حکمت شعار مشکل داره ( کسی میدونه مشکلش چیه ؟) و باید تو لیست انتظار بمونید . گفتم چقدر طول میکشه گفت مشخص نیست ما هم گفتیم باشه بذار تو لیست انتظار فقط از شر آسیاتک خلاص شیم :دی
دوست عزیزاین سرویس اسیاتک چقدرسرعت دانلود میده بهتون وتو6ساعت چقدرمی شود دانلودکردنقل قول: